Reklama

Reklama

Německá superstar Til Schweiger napsal, zprodukoval, zrežíroval a také si zahrál v této úsměvné a dojemné komedii. Henry je nevyzpytatelný scénárista, který se vrhá z náručí jedné nešťastné aféry do druhé. Pracovně na tom není o moc lépe. Jednoho dne však dostane životní příležitost napsat filmovou adaptaci slavného románu, který samozřejmě nenapsal nikdo jiný, než jeho bývalá přítelkyně a životní láska, Catherine. Jenže všechny jeho naděje na konečně šťastný a úspěšný život se obrátí vzhůru nohama, když se u jeho dveří objeví osmiletá Magdalena. Údajně je jeho dcerou a produktem dostaveníčka na jednu noc. Byla svěřena do péče svého biologického otce, než se její matka v zámoří vypořádá se soudním procesem. Otcovství není nikdy procházka růžovou zahradou. Ale když se to stane přes noc – zrovna když se snažíte napsat své životní dílo a získat zpět lásku svého života – je to prakticky nemožné! (HBO Europe)

(více)

Recenze (92)

B.Jay 

všechny recenze uživatele

Světe div se, vůbec to nebylo špatné. I když jsem recept na kohouta na víně nedostal, tak ty dvě hodiny milé zábavy rozhdoně stály za to. Til Schweiger je takový německý Hugh Grant a jde mu to zatraceně dobře. Emma Schweiger je místy na zabití, ale kdo by odolal jejím kukadlům? Já ne. Na čisté 4 to není, ale v rámci německých komedií...gut, sehr gut! ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Prostě klišé, nemáte u něj otevřenou pusu, jak jste se pobavili, ale ani neurazí... ale mohlo se to zkrátit na 90minut a zůstalo by to vše stejné. U mě normálních 50% a na přežiji když druhý díl neuvidím :-) ()

slowfox 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodně shlédnutý film, velice příjemě měl překvapil, na to že to je rodinná komedie mě to hodně bavilo. Til Schweiger je prostě dobrej nejenom jako herec, ale i jako režisér. Jsou to lepší 3 hvězdy, ale spíš 4. ()

martinkaziki 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to špatný, ale třikrát Schweiger by úplně stačil ( režie, scénář a hlavní role). To, že dal roli svojí dceři bych i pochopila, ale měl by jí jako herec a režisér vysvětlit, že emoce se dají vyjadřovat i jinak, než koulením očí a špulením pusy. ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger je pre mňa záruka dobrej zábavy (okrem iného). Tentokrát si na pomoc zavolal vlastnú dcérku, aby mu spravila trošku nervov, zalúbil sa do nej, zabojoval o všetko, čo chce a konečne našiel miesto vo svojom živote. P.S.: Jasmin veľmi seknú krátke vlasy. ()

Emilii 

všechny recenze uživatele

Jo, taková typická rodinná idylka, no, ne?! Til Schweiger je správně "drsnej" a opravdu nemá nic co by dítěti nabýdnul, a ejhle jak ho dokáže ta malá mrška změnit, ze dne na den!!!!!! Mrkněte, děti jsou kouzelníci, pozor pouze ve filmech, v životě je to trošku jináč!!!!!! . . . . .Ale pohádky jsou mooc důležitý!!!!!!! ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Skvelé, skvelé, a ešte raz, veľmi skvelé! Výborná rodinná komédia s mnohými vtipnými momentami, gag-mi, a celkovo, neskutočný feel good pocit išiel z celého. Kredit aj za skvelú Tilovu dcéru Emmu, ktorá sa role zhostila na výbornú - jej fu**ery, ksichty, odvrávania, odpovede, a celkovo - takú dcéru by ste aj vy chceli, to mi verte ;) :D. V sumári - Schweiger-ovu tvorbu si všímam už dlhodobejšie, a musím uznať, že v jeho prípade je to ako s vínkom - čím staršie, tým lepšie - každý ďalší Til-ov film je lepší a lepší. Držia sa síce rovnakého konceptu (porovnávam napr. s filmom Bezuchí zajkovia, ktorý mi prišiel ako neobrúsený kameň, a ktorému toho dosť chýbalo, ale ktorý sa držal podobného konceptu), ale finále sa počíta, a to je teda výborné :). Obrovské plus aj za vynikajúcu hudbu ;) :) (Todsharow a jeho Rise a tiež Wings má na tom najväčšiu zásluhu, ale obrovský kredit ide (tradične) aj ďalším jeho kolegom - skvelí Reichardt a Schaffer :)) ()

Marty_cihi 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuhle filmu jsem se dostal úplně náhodou. Pustili mi HBO na měsíce zadarmo, tak jsem to měl puštěné nonstop jako kulisu. Náhodou jsem se do toho nějak zadíval a dokoukal do konce. Vůbec toho nelituji. Asi bych si tento film nikdy nevyhledával a ani si ho nepustil. Jeden z nejlepších německých filmů, který jsem viděl. Na můj vkus trochu víc přeslazenej konec, ale vem to čert. Už se na to asi nikdy nepodívá, ale za shlédnutí to rozhodně stojí... ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

příjemný, úsměvný film, který mě bavil. Snad jen to dítě se chovalo spíš tak, jak si to představuje dospělý, což mě někdy lehce rušilo. Celkově jsem byl ale spokojený ()

vecneZivec 

všechny recenze uživatele

Krásnej film, ztotožňuju se s komentářem Sysel_CZ a jeho přirovnání k tomu, že je to takovej německej Kolja, to mi štymuje. Ale chce to k tomuto filmu sednout s ne moc velkým očekáváním, jinak by mohl být divák zklamán. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

V globale humorne asi ako.... skratka ako nemecke komedie. Totalne banalna zapletka, ktora je taaaaaak neeeeskutooocnee rooozzztaaahanaaa, ze to az nie je pekne. Uplne zbytocnych cca 120 minut. Na cely film by stacila hodinka plus nejakych dvadsat minut a mozno aj to by bolo zbytocne. A ta priserna kamera? To mala byt sucast sofistikovaneho Schweigerovho "humoru"? Hroza a strach! Fajn, niekolko ftipkov bolo vcelku fajn, ale inak... Neviem ako druhy diel, ale tento uz rozhodne nikdy v zivote vidiet nechcem! 30%. ()

Krystufek 

všechny recenze uživatele

Nekoukám se na německé filmy, vlastně ani nevím proč. Kohout na víně? Co je to za název. No nic, zkusíme to. A.. Wau. Není nic lepší než filmové překvapení, které nečekáte. Tím je pro mě Kohout na víně. Nejsem odborník, abych hodnotila, jak dobře byl film natočený. Jsem normální divák, kterého prostě dostala ta malá holka. Henry se ze dne na den stane otcem malé Magdeleny a podle toho to tak vypadá. Šití pyžama z jeho oblečení, vyhořelá kuchyň, vtipné dialogy, k tomu skvělá hudba. Člověk prostě sedí, dvě hodiny kouká na film a usmívá se, aniž by si to uvědomoval. To si prostě zaslouží pět hvězdiček, no ne? ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Celkem miloučká záležitost, jejíž zpracování degraduje podivný koulení očí a špulení Schweigerovy dcery (fakt není touhle cestou rozomilejší, naopak je větší spratek) a až přílišné sázení jedné písně za druhou pomalu do každé scény. Tím ale končí výčet negativ a celkový dojem je stále příjemný. Til je prostě kavalír v každý póze a Jasmin Gerat byla rozhodně castingovou trefou. ()

unanimite odpad!

všechny recenze uživatele

Príšernosť, nudnosť, siahodlhosť, prvoplánovosť, herectvo 0, dej 0, výber hudby som doteraz nepochopila, podobne ako dej a zmysel tohto filmu. A fakt, že niekto dal tejto sr***e 5 hviezd(wtf?!)... je divný a trochu aj smutný. ()

vlk++ 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobře natočená německá komedie s tradiční zápletkou skutečný vs. biologický otec, kterému je to sděleno poněkud opožděně. Til Schweiger odvedl velmi dobrou práci jako scénarista, režisér, producent i herec. Navíc neokoukané tváře, určitě lepší 3*. ()

ludena 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger ma prekvapil týmto filmom, pretože prvý krát som ho videla v Inglourious Basterds / Nehanební bastardi , a zozačiatku sa mi to nezdalo, pretože som ho mala zarytého v pamäti ako vojaka. Náhodou ma však milo prekvapil, so svojou dcérou vytvorili z filmu príjemný zážitok a všimla som si, že viac sa hodí do kľudných filmov / drama/romantický ale každopádne vie toho zahrať aj viac . Tento film s príjemnou atmosférou ma donútil si ho pozrieť viac ako 10krát. Samozrejme perfektná hudba dodáva filmu ,ako sa vraví ten správny šmrnc. ()

Reklama

Reklama