Reklama

Reklama

Young Justice

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2022), 36 h 56 min (Minutáž: 22–27 min)

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks) (více)

Hrají:

Danica McKellar, Jesse McCartney, Nolan North, René Auberjonois, George Eads, Bruce Greenwood, Phil LaMarr, Jason Spisak, Masasa Moyo, Rob Lowe (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(98)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o akcích týmu mladých superhrdinů, mezi které patří: Robin (Batmanův parťák), Kid Flash (Flashův parťák), Aqualad (Aqamanův parťák), Superboy (Supermanův dospívající klon) a Miss Martian (neteř Martiana Manhuntera). Tato partička, patřící do druhé generace superhrdinů, se učí spolupracovat a uplatnit své místo mezi legendami, které je trénovaly. Seriál se snaží vykreslit i mladší a nepříliš známé postavy v jejich začátcích. (Morzael)

(více)

Recenze uživatele Víteček k tomuto seriálu (1)

Young Justice (2010) 

Vzhledem k tomu, že se mi vůbec nelíbili hraní Titáni, kteří mají částečně podobné složení týmů a že jsem se nedávno spálil s jinými animovanými seriály jsem do toho šel s hodně smíšenými očekáváními. Naštěstí musím říct, že to hodně rychle rozptýlilo mé obavy a samotného mě překvapilo, jak moc mě to bavilo. Postavy mají hloubku, jsou zajímavé a sympatické a na rozdíl od Titánů jsem neměl pocit, že je to jen parta debílků neustále naštvaná na svět a rozhádaná. Hlavně jsem zde necítil žádné "drama for the sake of drama". Člověk má pocit, že tam opravdu o něco jde, ne jen o typický formát záporák týdne k poražení. Hodně se povedl celkový přesahující příběh se zločineckou organizací na pozadí, která se opravdu většinu času zdá o krok na před a vytváří tak pocit něčeho většího a problematičtějšího. Druhá řada mě oslovila o něco méně, došlo k ne úplně dobře pojatému skoku o několik let a hlavně přibylo velké množství postav, z nichž mi ale většina přišla nadbytečná a ani nedostaly dostatek prostoru k vytvoření nějakého vztahu. Skutečností bylo, že hlavní stále byla většina postav z první řady a jen pár nových se k nim přidalo, zatímco zbytek hrál třetí housle. I tak ale dobrá zábava a stále slušně našlápnuto ke třetí řadě. Ta naneštěstí na Netflixu není, takže zatím jen teskně a toužebně obracím zrak jejím směrem. První série 87 %, druhá 80 %. ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Reklama

Reklama