Reklama

Reklama

Young Justice

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2022), 36 h 56 min (Minutáž: 22–27 min)

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks) (více)

Hrají:

Danica McKellar, Jesse McCartney, Nolan North, René Auberjonois, George Eads, Bruce Greenwood, Phil LaMarr, Jason Spisak, Masasa Moyo, Rob Lowe (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(98)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o akcích týmu mladých superhrdinů, mezi které patří: Robin (Batmanův parťák), Kid Flash (Flashův parťák), Aqualad (Aqamanův parťák), Superboy (Supermanův dospívající klon) a Miss Martian (neteř Martiana Manhuntera). Tato partička, patřící do druhé generace superhrdinů, se učí spolupracovat a uplatnit své místo mezi legendami, které je trénovaly. Seriál se snaží vykreslit i mladší a nepříliš známé postavy v jejich začátcích. (Morzael)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Veskoslav 

všechny recenze uživatele

Skvělá 1. řada, ale osobně 2. řada mi přijde více propracovanější. Navíc se objeví i příběhy málo známých superhrdinů, kteří nemají takový prostor. Podle mě ale asi nejlepší komiksový seriál z DC universa. Jenom škoda že není a nebude 3. série. Tento seriál by si ji rozhodně zasloužil. 90/100 ()

Gamer169 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál s perfektní animací, který vypráví příběhy pomocníků nejvěštích superhrdinů, kteří získají právo být vlastní superhrdinský tým .. V prvních epizodách je krásně vidět jak byli zvyklí pracovat spolu se svými mentory, ale pozdější ucelování týmu a konspirace na straně záporáků jsou velmi poutavé.. Příběh klonovaného Superboye je sám o sobě dost silný, ale jeho nepokoje s jeho ''otcem'' tomu dodávají jistý šmrnc. Mou osobně nejlepší postavou se zdá být Robin, který má na své mládí největší zkušenosti z celého týmu a byl by nejspíš nejlepším vůdcem, ale tvůrci seriálu mají vlastní hlavu :-) . Uvidíme jak dopadnou další díly ... Seriál hodnotím velmi kladně, ale mluvím především za sebe, jako fanoušek stáje DC .. Ale tento seriál rozhodně není jenom pro děti... Dávám 5* ()

Reklama

vikino1 

všechny recenze uživatele

Vostrý. I když je to Animák o dorostu, tak to rozhodně není pro malý děcka. Každej díl má padoucha, a vše navzájem propojeno. Takoví "Nejmocnější hrdinové světa" ale od DC. Schopnosti hrdinů známe (přebrali to od svých mentorů), ale charaktery jsou rozdílné.. (nejvíc asi u Supika a Supíka juniora). ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší animovaný seriál, co znám. Soupeřit s tím může snad jedině Avengers: EMH a možná ještě Green Lantern: TAS (ten má ale horší animaci). Obě série mají perfektní příběh, za který by se nemuseli stydět ani hrané seriály. Dalším plusem jsou skvělé postavy, hlavně původní šestka + Zatanna a Impulse. Ale i ostatní jsou předvedeni dobře a vůbec nevadí, že jsou to Sidekickové. Občas jsou dokonce zajímavější než jejich starší kolegové. Hlavně nevyrovnaný Superboy je mnohem zajímavější než dospělý Superman. Taktéž Miss Martina je výborná a komplikovaná postava (rozhodně, co se týče animáků). Nejlepší postavou je ale Kid Flash Wally West, je škoda, že v druhé sérii nemá moc prostoru. Obrovská škoda, že nevznikla i třetí série. Boj proti Darkseidovi by byl super. 100 %. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jay Oliva je sám o sobě skoro zárukou kvality. Justice League je zárukou již zcela jistě. Animák o méně známých hrdinech DC universa kterému jsem se léta úspěšně vyhýbal mě zcela pohltil z několika důvodů. Jednak díky velmi výbornému komixovému příběhu, jednak díky propracovaným bitvám a soubojům, jednak díky válce na několika frontách, jednak díky postavám. Překvapení a zvraty a vývoje postav není to, co běžně od superhrdinských seriálů dostáváme. A proto si zaslouží pět hvězd a pět minut pietního ticha za své zrušení. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Některá kouzla a zaříkávání, které provádí Zatana a Zatara, jsou ve skutečnosti jenom pozpátku vyslovené příkazy toho, co se má vytvořit/stát. (UncleMorty)
  • V každé epizodě na konci úvodní scény se vždy objeví pár obrázků souvisejících s dějem epizody seriálu. (gecko)
  • V epizodě se na plotu objeví znak připomínající logo Warner Bros. Jenže místo písmen WB jsou tam písmena GW a pozadí má modrou a černou barvu. (gecko)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Reklama

Reklama