Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Recenze (134)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že se do sympatické poskakovačky na prkýnku zakouká šarmantního boháč? V běžném životě v podstatě nulová a ve filmu takřka stoprocentní. Takže kdyby nebyly záběry Alp tak fascinující, kdyby Bill Bailey nesváděl dokonalý souboj s mikrovlnkou a kdyby se Bill Nighy nepředvedl jako pohodový řešitel problémů, tak by tento snímek ode mne patrně dostal naloženo za žánrovou nudu. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Suchý anglický humor, dva Billové, pošahaný Seveřan, ne zas tak naivní slečna, ne zas tak blonďatá bloncka a to vše zaplácané v klišé. Ale proč ne? Hory byly krásné, bílé, chladné a naslouchající. Horská chata byla nedosažitelná. Rozjařilost mladí tu byla taky. Ježiši, proč ne? Pro mě odpočinkový film, který ze mě nedělá hlupáka a nic tu nebylo přehnané (odpor matky, konečné usmíření, ani snowboard drama). A když jsem se bavila a nenudila, tak proč tomu ty 4* nedát? ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Bohatá britská rodina zjistí, že potřebuje služebnou na svou chatu v Alpách, a nechá si tam zaslat anglickou dívenku, jejíž jediná předchozí zkušenost s podobným zaměstnáním je obsluhování ve fast foodu. Tato slečna, která nikdy před tím na horách nebyla, nakonec krom svého nového šéfa upne pozornost ještě na jakési mistrovství světa ve snowboardingu, které již pár týdnů poté, co poprvé sjede sjezdovku, hodlá vyhrát. Ne, nechci teď znevažovat scénáristu, ale jakkoliv jsem ještě s přivřenýma očima schopná pochopit, že by se milionář mohl zamilovat do prostitutky (Pretty Woman) nebo že amatérský sportovec může mít jednou za život štěstí a odolat v ringu profesionálovi (Rocky), ani jako slepá neuvěřím tomu, že si britská smetánka nechá z ciziny přivést na svou chatu neznámou holku, jejíž měsíční plat je asi tak stejně vysoký jako láhev šampaňského, kterou u večeře vypijí, nebo že kdybych dnes začala trénovat, můžu za půl roku hrát v NBA za Lakers. A k tomu všemu to není ani vtipné, ani zábavné a vlastně to ani nemá děj. Jediný, kdo to svou cameo roličkou zachraňuje od úplného propadáku, je Bill Nighy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

I klišé se dá občas pojmout se ctí. Evropský zástupce řady romantických „komedií“ pro mladé se pokouší diváky oslovit prostřednictvím zasněžených hor, britského humoru a bandy méně či více sympatických teenagerů. Žánr komediálních romancí pro mladé trpí už nějaký ten pátek přehnanými, trapnými, předvídatelnými nebo těžkopádnými scénami i umolousaným soundtrackem. Také Chalet Girl je některými takovými neduhy obdarovaná, ale při pohledu na osudem zkoušený žánr je i solidní průměr vlastně výhrou. Nabídne (většinou) neotravné postavy, hloupý happy-end, slušnou atmosféru, Billa Nighyho a hlavně neokoukanou a bezesporu talentovanou Felicity Jones. A to vlastně není tak úplně málo!! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Film měl na začátku svůj potenciál, a ten nebyl nízký. Tak padalo rozmýšlení typu: **** nebo *** ? A potom hle: "Štouchneš mě?" A já na to: Ježkovy oči, to musej ten film takhle mrvit tou modrou lištou? A potom zase film byl celkem zajímavý: Takže opět padalo rozmýšlení: *** nebo snad ****? Takže shrnutí: Necháme to na průměru, za to šťouchnutí jsem povinen tu hvězdičku prostě strhnout. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že počas vianoc sa to v telke dá nejako akceptovať. Moja chyba. Aspoň tí herci boli fajn, takže 4/10 ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč jsem se na to dívala byl Ed Westwick (nebo možná Chuck Bass, protože jsem mezi těma postavama moc rozdílů neviděla :D). A upřímně mě to poměrně překvapilo, dalo se na to v pohodě dívat. Ed Westwick + Bill Nighy + prostřední rakouských Alp 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie až tak zlé ako som čakal. Aj dievčatám sa páčilo. Nie je tu síce nič, čo by prekvapilo, ale je tu pomerne dosť úsmevných situácií v príbehu, ktorý nenudil a rýchlo odsýpal. Tiež na popolušku sa dobre pozeralo, a to nielen na tom snowboarde. Lepší priemer. 65/100 ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento film má tri veľké plusy. Má úžasného neprekonateľného herca Billa Nighyho, ktorý zlepší každý film aspoň o 20%. Má nádhernú Felicity Jones, ktorá je príjemná mladá herečka, vôbec nie je okukaná, má zaujímavý spôsob hrania, takže si ho zapamätáte. A napokon má Eda, kt. je jednoducho pastva pre moje oči a uši. Ani jeden z vybraných hercov nekazí dojem z filmu, nikto nie je naviac. Vidno a citeľne, že ide o film produkovaný Britmi, chýbajú totiž tie typické americké vtipy, ktoré mi lezú už na nervy. Čo sa týka filmu samotného, kvalitné rozhovory často nenájdeme, chyba scenára, kamera je niekedy akoby nerozhodná(tento výraz sa mi páči), nevie sa akoby rozhodnúť, čo a ako bude točiť. Hudba priemerná. Jedná sa teda o príjemnú komédiu, ktorej presný chod viete hneď keď sa pozriete na prvé tri vety obsahu. Aspoň pri tom nemusíte nadarmo premýšlať. Pre mňa takých príjemných 60% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Takže, dva zásadní momenty...prvním je nástup ulízance Westwicka před kameru a tím druhým jsou až neskutečné obraty přispívající ke sladkému dortíku nakonec. Ale jako pohádka o skejťačce-snowbordistce dobrý. Občas dobrý soundtrack! 40% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Můj ty světe! Anglická popelka na prkně! Celý film jsem se cítil, jako by mi někdo vrážel sirky pod nehty, ale držel jsem se statečně! Dokoukal jsem to bez jediné přestávky na zvracení a měl jsem u toho jen několik hloupých a sexisticky perverzních komentářů. Stále jsem čekal, kdy některá z hlavních protagonistek odhalí alespoň jedno své kůzle a já zbrkle přihodím ještě jednu hvězdu, neboť se k tomu celý ten hloupý film schylovalo, ale nakonec nebyla vidět ani jediná holá prdel. Zcela a úplně mne dorazila závěrečná titulková šou, za kterou jsem paradoxně ještě hvězdu ubral, anžto kalich trapnosti již přetekl. Božínku, tak tohle tedy skutečně ne! 25% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre skutočne nenáročného diváka na nejaké to sobotné alebo nedeľné popoludnie to nie je až také zlé. Boli tam aj vtipné situácie, "slávny" anglický humor, ako vo filme spomínajú, je ale skôr trápny. Felicity Jones ma ale udivuje, v čase natáčania nejakých 26 rokov a hrá teenagerku, klobúk dole. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příběh jednoduchý jako sněhová koule. Předvídatelný, nepřekvapivý, ale milý. A hlavně mě potěšilo, že charaktery postav nebyly přehnané karikatury, ale sympatičtí lidi s občas vtipnými připomínkami. /6. 12. 13./ ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Bylo to svěží jak čerstvě napadlý horský sníh s trefně vybraným castingem, zejména potěšíli jako obvykle Bill a Brooke, přestože zápletka ničím novým nepřekvapí. Je to holt o správně namíchaném koktejlu, co jednomu pošimrá chuťové buňky i uši a polahodí oku, samosebou podle individuálního nastavení jedince, jak jinak! Když mi v závěru této slaďárny ukápla slzička nad extrovní produkcí holky s prknem, nemůžu jít níže, i když se ze své nížiny v životě nevyškrábu na žádnou z viděných výšin a prkno znám leda tak z praktických lekcí žehlení.☺ ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco hodně hloupého a ono to hloupé bylo, ale taky i docela milé. Takže jedna hvězdička zato, že to nebylo trapné, druhá za Billa Nighyho s Billem Baileym a třetí za závěrečné titulky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takových filmu je spousta ale každý má svoje kouzlo a bud jste spokojení a nebo ne. zajímavý příběh který víte jak dopadne ale někdy se stává že vše skončí jinak. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Modifikovaná Popelka. Kromě toho, že klofne prince, tak vyhraje ještě závod na sněžnym prknu. Ale tak koukalo se na to docela dobře, protože Felicity Jones umí hrát, občas se tu mihne anglická suchařina a je tu Billy Nighy. Kdybych měl nějakej vztah k tý nesmyslný činnosti jezdit ze zasněženýho kopce dolu, užil bych si to třeba víc. Ale i takhle se jedná o lehkej nadprůměr, kterej neurazí. 60% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala víc než jsem dostala. Dost mi vadilo, že na britský film to těžilo hodně z americké trapnosti a nereálnosti. Když jsem zjistila, že je to britský film, tak jsem si myslela, že to bude víc jako Anglie. Ještěže tam bylo moje milované Tyrolsko a bylo na co se koukat. A herci se mi taky vcelku líbili. A není moc reálný, aby se hlavní hrdinka naučila za tak krátkou dobu perfektně snowboardovat, když na horách nikdy před tím nebyla a na snowboardu nikdy nestála. Hory znám moc dobře, takže vím, jak to chodí. První hodinu filmu jsem se trochu nudila, ale v poslední půl hodině se to malinko zlepšilo. Stejně to ale nebude na víc než na 60%. ()

Reklama

Reklama