Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Recenze (134)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné pozeranie i ked trochu nudné. Nápad určite dobrý o talentovanej skateboardistke, ktora stratou mami príde o motiváciu súťažiť a životnú silu napredovať. Škoda spracovania, ktoré zaostáva za prvotnou ideou i ked rakúska príroda je nádherná. Herecké obsadenie mohlo byť tiež zaujímavejšie, takže u mňa 3 hviezdičky. ()

deathmoon 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, nenáročná, trochu gýčovitá romantika s mojím obľúbeným Edom Westwickom. Ako jednohubka na zabitie času je táto komédia ideálna. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Příběh mladé britské dívky, které se naskytne příležitost pracovat v luxusní horské chatě v Alpách. Zde postupně propadá kouzlu snowbordového prkna a rovněž kouzlu syna svého šéfa... Silně naivní a kýčovitý snímek, byť se sympatickou a možná talentovanou Felicity Jones, dalšími sympatickými mladými lidmi a pozitivní energii vyzařujícím alpským sluncem. 45%. ()

MarryW 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nečekala, že mě to může tak pobavit, jak mě to pobavilo...dobrý komedie na chvíle, kdy nevíte co si pustit, i když promo plakát je trochu zavádějící, ale nenechte se tím, prosím, odradit. ()

Londi 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová pohádka pro náctileté. Hlavní hrdinka, která nikdy na snowboardu nestála, samozřejmě stihne za pár týdnu natrénovat na soutěž a vyhrát ji. A ještě se zrovna do ní zamiluje krásný pracháč. No, proč ne? Od toho přece pohádky jsou. ()

O_Peki 

všechny recenze uživatele

Taková přijemná oddychovka na nedělní odpoledne. Lehká, nenáročná komedie, kde je od začátku jasné jak to dopadne, ale to nevadí. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 1/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

vlk++ 

všechny recenze uživatele

Romantika tam je, hloupé to není, věkově zaměření 15-20, krásné alpské hory a sjezdovky, Bill Nighy to jistí, dá se tím vyplnit večer, ale žádný výrazný filmový počin to není. Takové příjemné osvěžení v parném létě a 3* za hlavní roli. ()

Lucije 

všechny recenze uživatele

Sněhové dobrodružství, s velkou láskou, která je navíc velice bohatá, panenská příroda, snowboarding. Filmík spíše pro holky, které se rádi zasní a milují jízdu na prkně. Nedoporučuji se dívat v létě, protože po shlédnutí filmu, máte chuť si jít okamžitě zajezdit. ()

Patroxi 

všechny recenze uživatele

Sice extrémě moc náhod, ale to bychom nebyli ve filmu :) každopádně příběh nebyl nějak extra originální prostě klasická slaďárna s obvyklým koncem ale na mě působila velmi přijemně bonus pro mě bylo to prkno ! :) 4 ()

Viiny 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem tuctovou romanťárnu, ale nakonec mě to mile překvapilo :) Někoho, kdo má rád hory, snowboarding a Eda .. to prostě nadchne! :D ()

Mixflim 

všechny recenze uživatele

Tradiční snímek o tom jak to jedinec má v životě těžké a kam to může dotáhnout.V tomto případě okořeněný anglickým humorem a sympatickými herci,takže plusový bod k dobru. ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Mladá holčina Kim, skateboardistka, pracující v fastu foodu dostane nabídku dělat kuchařku (a uklízečku) v bohaté rodině v rakouských horách. Nejdříve je zaskočena, jací bohatí lidi jsou, a tím, že jí kolegyně dává najevo její podřazenost. Jediný, který se jí zastává, je syn Johny , který je zasnoubený se svojí dívkou. Kim objevuje snowboarding a najde si kamaráda. Učí se jezdit a nalézá v sobě talent. Stává se, že se někdo zamiluje a rozmyslí si svatbu. Ale ve skutečnosti by se za tři měsíce velké skoky nenaučila a tu soutěž nevyhrála. Musím vyzdvihnout anglický humor, vhodný a vtipný sarkasmus všech, a nejvíce Billa Nighyho a Billa Baileyho. Když si táta (B. Bialey) napichoval zmrzlou večeři na nůž a rozhodl se jí lízat, tak to nemělo chybu, stejně tak, když otec (B. Nighy) odvádí svého (do přirození) pokopaného syna ze společnosti zrovna, když jeho žena se jde všem chlubit právě zrušeným zasnoubením. Takový humor nemá chybu! ()

SuLCiK 

všechny recenze uživatele

Roztomilá romantická komedie o tom, jak si chce “obyčejná“ dívka z Anglie, vydělat peníze tím, že jede do Alp obsluhovat zbohatlíky. Námět pěkný, scénář slušný, ale má velkou chybu a to, že i pětiletému dítěti je hned jasné jak film skončí, to na filmech opravdu nemám rád. Tamsin Egerton velice pěkně ztvárňuje postavu typické fiflenky. Film zachraňují úchvatné záběry Alpské přírody, slušné snowboardové kousky a skvělý výkon Billa Nighyho. Proto dávám 60%. ()

Unn 

všechny recenze uživatele

Koukatelná týnejdžrovská komedie. Krásná příroda, příjemní herci a nenáročný děj se šťastným koncem. Ideální na relax mozkových buněk po náročném dni. ()

Pavliable 

všechny recenze uživatele

Holka se bojí skákat, potřebuje nakopnout. Chlápek si má vzít krávu, taky potřebuje návod. Příběh je hrozná srajda, ale to se dá čekat už při pohledu do galerie. Sláva bohu - byly tam obličeje, na které se dalo koukat a nebudu lhát sama sobě - já (nejenom) jsem si to pustila, protože tam hraje Ed Westwick (i když tam celou dobu vypadal, že mu někdo do krku vpáčil hodně dlouhé pravítko). Hodně oddechový film. ()

Reklama

Reklama