Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Recenze (134)

Minoka 

všechny recenze uživatele

Kdysi byla jednou slavná dívčina, slavná byla svou jízdou na skatebordu a asi byla vážně dobrá, ptž to ve filmu prostě říkali. Jenže tragédie v rodině ji donutila přestat vyhrávat a začít vydělávat a živit svého otce, který měl krizi jak vlasovou, tak i citovou. (ztratil ženu) Sympatická hlavní představitelka dokázala, aby tento film byl ,,hleditelný,,. Fandila jsem jí, už kvůli jejímu (mně blízkému) sarkasmu a ironii. K Edovi, který zároveň hraje i v seriálu Gossip girl, je těžké se vyjadřovat, protože i v tomhle filmu hrál bohatého synka...Snad jen mu dát pochvalu za ty kukadla. Zkrátka, od začátku tohoto filmu je třeba ho brát s rezervou. Kdo si chce u toho odpočinout, odpočine si... Doporučuju naivitu danému filmu odpustit hned v úvodních titulcích. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to byla pohádka, ale jinak velmi podařená rodinná romantická komedie z atraktivního alpského prostředí rakouského St. Antonu. Kdo má rád hory, sníh, lyže či snowboard, tak si i tímhle přijde na své. Určitě nadprůměr v tomto druhu filmů. A navrch samozřejmě koukatelné herečky a herci. ()

4abc4 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěla shlédnout jen proto, že zde hraje můj oblíbený herec Ed Westwick, ale nakonec jsem byla mile překvapena. Je to trochu klišé, ale i tak se mi bláznivý seveřan, typická načinčaná blondýna s trochou rozumu, pohledný mladý zbohatlík a jeho povedená rodinka a chytrá a talentovaná dívka z fastfoodu v prostředí nádherných Alp líbili. Je to přesně ten typ filmu, kdy člověk nechce moc přemýšlet nad zapleteným dějem a tím kdo, proč a s kým co dělal a nedělal, ale jen si oddechnout. ()

beaverkiller 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii to docela šlo. Sympatická obsazení, Rakouské Alpy (to já můžu), napřeslazené, akorát trochu předvídatelný děj. Skoro od začátku už víte, jak to dopadne. ()

eaglestar odpad!

všechny recenze uživatele

Ajnc, cvaj, draj..... jééé, teď jsem si prdnul....... a dám si aspoň tři hvězdičky. Téhle pičovině o snoukundách a bordčurácích nedám ani ten prd. ()

deedulka 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží a vtipná sportovní komedie o snowboardingu a jedné chatě, kde hlavní hrdinka dělá uklízečku, kuchtičku a má dostatek času k lenošení. :) ()

woody.birch 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co se píše: romantická komedie. Sice se smíchy zrovna nepotrháte, ale odpočinout se u toho dá. A pokud někdo podle názvu touží ukájet svoje nekrofilní pudy - bad luck. Tohle je o něčem jiném. ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Aby se to dalo označit za komedii, muselo by to být aspoň trochu vtipné. Těch pár náznaků vtipu, které jsme tu mohli vidět byli více či méně ubohé a tak bych tento film jako komedii rozhodně neoznačoval. Co se týče zápletky, tak ta mě rozhodně neuchvátila, ale to jsem ostatně taky nečekal. Jediným světlým bodem je prostředí a občasné triky na prkně (bohužel jich je žalostně málo). Kdyby přidali trochu víc kaskaderských kousků na prkně hodnotil bych lépe, ale takhle to pro mě bylo spíš velké zklamání. Dvě hvězdy za prostředí a za těch pár kousků na prkně. ()

Octavia 

všechny recenze uživatele

Bill Nighty jako vždy skvělý, přiznávám že u něj mi stačí, když má ve filmu i jen jednu větu a hned se mi prostě líbí. Felicity byla taky roztomilá, jako vždy, každopádně žádné hluboké dílo to není, ale někdy se chcete jen zasmát a pobavit a to film přesně splňuje. ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Pro mě je vždy těžký ohodnotit teen film na víc jak 3 hvězdy. Tenhle film patří mezi ty povedenější. Zase je to trochu jiný téma. ()

diax3 

všechny recenze uživatele

Vyšlo to před dvanácti lety. Tehdy jsem to tak nějak viděla poprvý a byla jsem z toho nadšená, jednak kvůli tomu, že jsem začínala jezdit na snowboardu (tohle byl důkaz, že je to cool a že i já můžu v tomhle sportu dosáhnout velkejch věcí :)), a druhak samozřejmě kvůli ultimátní lovestory chudý holky bez maminky a zadanýho bohatýho frajírka s matkou, která ji nemůže vystát, přestože byla kdysi v její kůži. Ale včera to dávali v telce a... bylo to i po těch letech furt stejně dobrý! Nejen kvůli tomu humoru, kterej je overall nadprůměrnej, i když je tam pár vtípků trapnejch, ale i pro to, že je tam na malý ploše nahuštěno spoustu citově podnětných momentů. Ten, kdo to psal, to prostě uměl dávkovat, a ten, kdo vybíral herce, prostě věděl, jaký vybrat. :) ()

Reklama

Reklama