Reklama

Reklama

Láska přes lístečky

(neoficiální název)
  • Velká Británie Post-It Love
Krátkometrážní / Romantický
Velká Británie, 2009, 3 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní britský snímek podobný australské alternativě SIGNS (2008), ve kterém sledujeme vztah dvou mladých kolegů z práce, kteří spolu komunikují opravdu nevšedním způsobem a nechávají všude možně bizarní vzkazy. Dozvíte se, k čemu mohou být užitečné lepicí papírky na poznámky. (Stanislaus)

Recenze (25)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché a tak krásné... Skoro bych řekla, že se jedná o umělecké dílo, odmyslíme-li ne příliš dobře vybranou hudbu. Ten filnální obraz byl ale skvělý. Navíc chválím perfektní výběr herců. Jen jediná věc mi vadí...ta přehnaná naivita..přes papírky k lásce. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Proč si nedopřát trochu prvoplánové romantiky a šťastných konců. Že to je patetické, sladkobolné a nemá to logiku? To všechno je pravda a proto to je krásné! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Z těchto dvou zamilovaných individuí by asi žádný zaměstnavatel radost neměl. Pořád po sobě pokukují, nemyslí na práci a plýtvají firemním materiálem. Na druhou stranu já nejsem zaměstnavatel a tak jim to pokukování i výtvarnou tvořivost přeju. Jen bych se u toho chtěl pobavit o trochu víc. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Kvôli akej-takej kreativite (umiestnenie obrázkov z lepiacich papierikov) ma to láka prihodiť hviezdičku, ale nemôžem. Všetky tieto romantické kraťasy ma totiž začínajú akurát tak rozčuľovať. Ale k veci. Myslím si, že je to snímok nechutne účelový, schválne detinsky naivný a presladený, neúprimný, utláčajúci posledné zvyšky reality a útočiaci na citlivejšie publikum, ktoré hneď po zhliadnutí kraťas zdieľa na svojom FB profile, kde do popisku natlačí aspoň 400 srdiečok. Bleach! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama