Reklama

Reklama

Na šikmej ploche

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 1995

Účinkují:

Milan Markovič

Obsahy(1)

Hudební politicko-satirický pořad Milana Markoviče, který vznikl díky České televizi, která mu poskytla prostor, když na Slovensku měl zákaz. (sator)

Recenze (4)

evapetra 

všechny recenze uživatele

Po rozdělení Československa a za vlády Mečiarovců na Slovensku nesměl Milan Markovič nějakou dobu vystupovat ve slovenských médiích. Jeho adresná a vtipná politická satira nebyla tamějším mocipánům po chuti. Proto tehdy zakotvil se svým pořadem Na šikmej ploche v České televizi. Trefně a výstižně si tehdy střílel z českých politických poměrů a z postav naší vládní garnitury. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Hudební politicko satirický pořad Milana Markoviče který vznikl díky České televizi, která mu poskytla prostor, když na Slovensku měl zákaz. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Na pořad si vzpomínám, pár let se u nás ohřál, dost na to, abych si Milana Markoviče oblíbila. Je to schopný satirik s dobrými poznámkami, prostě zdatný humorista. Ostatně, když se zpočátku libový pořad Sedem s r.o. sesunul do kopru, byli to právě pánové Markovič a Lasica, kteří drželi „lajnu“, aby se na to alespoň dalo dívat. Na šikmej ploche za 80% ()

Reklama

Reklama