Reklama

Reklama

Albatros

  • Velká Británie Albatross
Trailer 1

Sedmnáctiletá rebelka a přírodní živel Emelia (Jessica Brown Findlay), začíná pracovat jako pokojská v Domu na Útesu, malém hotelu na jižním pobřeží Anglie, který vede nefunkční rodina Fisherů. Jejich také sedmnáctiletá dcera a věčná "šprtka" Beth (Felicity Jones), se rychle s Emelií spřátelí a vznikne mezi nimi silné pouto. Emelie ví vše, co dnešní teenageři potřebují. Jak sehnat alkohol, jak s přehledem sbalit kluka a jak si užívat života bez zábran. To se samozřejmě nezamlouvá matce Beth (Julia Ormond), a tak čeká na vhoudnou příležitost, jak se jí zbavit. Do hry ale vstupuje otec (Sebastian Koch), který v krásné a divoké Emelii vidí více než jen pokojskou a to se terpve začnou dít věci. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

No mně nic jinýho nezbylo, než přelouskat ten nečitelnej soupis... HD verzi jsem nikde nepotkala...

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

playboxguest: Ad. soupis - jistě, to samozřejmě ví. v DVDRip verzi je text v titulcích ale, řekněme nečitelný. A znovu stahovat HDrip kvůli dvěma vteřinám na konci titulkůl není "nejekonomičtější" :) ~ Ad. OST, díky :)

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

MartinezZ: soundtrack je na ulož.to a soupis najdeš, jako u každého filmu - v závěrečných titulkách...

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Zajímal by mě soupis soundtracku. Sehnat info k soundtracku tohohle independent smínku je umění, bohužel mimo mé evidentně chabé schopnosti. Díky za tip.

Willy Wonka

Willy Wonka (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá víc než zajímavě, ale kdy se filmu dočkáme to je záhada... Každopádně budíček to jistí.

Reklama

Reklama