Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dvojčatech, která mají kromě podoby společné jen to, že nemají žádný milostný život a právě potkala ideálního muže. Deanna a Danielle Warrenovy jsou sice na pohled nerozeznatelná jednovaječná dvojčata, povahově jsou však každé úplně jiné. Deanna je ctižádostivá energická právnička, usilovně pracující na tom, aby se stala společnicí firmy a na muže a vztahy jí čas nezbývá. Daniella je cukrářka, sní o vlastním obchodě, ale nemá odvahu se do projektu pustit. Stejně tak má panickou hrůzu z vážných známostí v obavách, že ji každý nápadník dřív nebo později opustí, tak jako jejich otec opustil matku. Společně teď sestry připravují velkolepou slavnost pro prarodiče, kteří budou slavit padesáté výročí svatby, a protože tehdy neměli peníze na oslavu, hodlají jim to nyní vynahradit. Potíž je v tom, že ani jedna nemá nikoho, kdo by ji doprovázel. Začnou se tedy rozhlížet a Deanne nečekaně narazí na atraktivního a milého architekta Tatea Kelleyho. Danielle se rozhodne zabojovat ve velké pekařské soutěži a získat tak peníze potřebné na otevření vysněného obchodu. Přitom se seznámí s atraktivním zábavným a inteligentním mužem. Zdá se tedy, že problémy s doprovodem budou vyřešeny. Ovšem jen do chvíle, než překvapené ženy zjistí, že se obě seznámily se stejným mužem, a stejně překvapený muž pochopí, že „D“ jsou sestry a nikoli jedna nestálá kráska. (TV Nova)

(více)

Recenze (13)

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie se šťastným koncem. Pokud si chcete o víkendu odpočinout po dobrém obědě a k tomu semtam schrupnout na pár minut, u tohodle filmu máte šanci. Protože i kdyby jste opravdu usnuli a ztratili tak nit v příběhu vůbec to nebude vadit. Každý totiž vydedukuje jaký film bude mít konec. hlavní twins dvojčátka v podání Tii a Tamery Mowry ukazují že jsou to herečky dobře vybrané pro tento film. Né že by postrádala jedna ze sester nějaký glamour a vtip, ale myslím si, že ukáže čas jestli najdou jiné uplatnění než film, který nenadhne ale neurazí. Proto hodnotím 3*. ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Né moc zrovna qalitní provedení, přesto neokoukaně nápadité. Dal bych 3 a půl hvězdičky. Za sympatické herce zaokrouhluji nahoru. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Není to nijak originální, není to ani vtipný a ani romantický. Hlavní hrdinky jsou nevýrazný a celá jejich rodina je neskutečně protivná. Jedinej sympaťák byl ten opravář aut. Nemám ale tušení, jak se jmenoval, to mi za zapamatování nestálo. Stejně jako tenhle film... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o dvojčatech a jednom muži a trampotách s hledáním partnera. Oddechový film, který mě nijak nepřekvapil, ani nezahanbil. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý film, romantiky by pohledal, bláznivé, ale komedie mi to moc nepřišla a drama už teprve ne. Hodnocení: 35 % ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Dvojčata a jeden muž , a TV film romantický - nic víc se nemusí dodávat. Vcelku se člověk podívá a dodívá, pak už nemusí více. ()

veducinka 

všechny recenze uživatele

názov filmu? totálne mimo - kto videl koniec, pochopí ... ináč sa film pozerať dal, aj keď bol predvídateľný od začiatku do konca ()

Reklama

Reklama