Reklama

Reklama

Zachráněné Vánoce

  • USA Alone for Christmas
Trailer 2

Celá rodina odjela na Štědrý den k babičce a doma nechali samotného psa Boneho. Když přišli zloději, nastala jeho velká chvíle a nesnadný úkol - zachránit Vánoce! (TV Barrandov)

Recenze (5)

holyterry odpad!

všechny recenze uživatele

Zachráněné Vánoce od The Asylum aneb špatná parodie na Sám doma. Sama nemůžu uvěřit že někdo tento film myslel vážně. Myšlení, chování a činy psů jsou horší než z Komisaře Rexe. Není snad ani jeden moment ve filmu kde by samotní psi dělali něco co by dokázal pes v realitě. V Sám doma jsem překousla to že malý kluk dokáže ze svého domu za pár desítek minut udělat smrtonosnou zbraň. Ale že toto udělá pes... To už je síla. Jsou tu ještě 3 zloději kteří se svojí nešikovností a debilitou snaží předčit Marva a Harryho. Kupodivu je předčili nehorázným způsobem. Ještě to rozmazlené děcko které si celý film stěžuje na Vánoce (scénáristé si asi očividně mysleli že jeho repliky jsou velmi vtipné) K tomu to otřesné skloňování jména Columbus... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

» Předmluva: Opožděně jsem se, i přes nechuť, rozhodl kouknout na z Vánoc zameškaný film od nechvalného The Asylum. » Pozitiva: Nejdřív bych řekl, že dabing psů bude ke škodě, ale naopak jim to dodalo na charakteru. Hlavně se mi ale neskutečně líbily animace jejich tlam při mluveni, které působily velmi propracovaně a jen zřídka se našla vizuální chyba. Celkově efekty, leč jich bylo poskrovnu, nebyly doslova odfláklé. Ohledně postav - hlavní psí aktéři a jejich akce působily sympaticky a uvěřitelně. A něco sympatického se našlo i v řadách zlodějů a ostatních (méně důležitých) postav. » Negativa: Bohužel většina zbytku. Děj nepropracovaný a hloupý - zloději jdou vykrást dům, ale nakonec skočí na každou pitomou léčku psa, jehož nejsou schopni chytit (Harry a Marv hadr, zde je těch otázek typu „proč“ víc než dost). Když se kecá, tak se kecá dlouhé minuty o ničem (Sorbův výklad o pudlech v moři á la žralocích byl třešničkou stupidity). A taky neodpustím ten titulní plakát, kde je vyobrazen psí hrdina, který v ději udělal naprosté minimum. » Celkově: Očitá vykrádačka Sám doma, která se ale na rozdíl od jeho oficiálních sequelů aspoň v něčem snaží být trochu originální a ve výsledku vychází jako sice hodně podprůměrný, ale v rámci mezí (a s velkou nadsázkou) sledovatelný rodinný film. » Subjektivně: Psy rád normálně nemám, hnusí se mi, ale tady mi vůbec nevadili - ten hlavní mi byl dokonce zatraceně sympatický. » Mé hodnocení: 30% - jste-li filmovým masochistou, který má chuť ztratit hodinu a půl sledováním něčeho postrádajícího základní kvality, podívejte se. Pokud jste ale normální člověk, co chce vidět dobrý, rodinný, komediální vánoční film - vyhněte se. » Viděno: Zpětné zhlédnutí z vysílání 28.2.2017 na Kině Barrandov. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Vánoční film z produkce studia Asylum. Tímto nastala doba televizi buď přepnout, nebo v nejhorším případě vypnout úplně. Dětem by se to sice mohlo líbit, neboť tu vystupují mluvící psy, ale co se týče toho ostatního, raději se snad ani nezmiňovat. Asylum vytvořil vánoční mockbuster, kde nejvíce utkví dějová linka z hitu ´Sám doma´, jen krapet překopaná. Rodina odjede a ne, nikoho nezapomene doma. Jen dají svého psa na dobu co budou pryč do útulku. A ten uteče, ale ne za onou rodinou. Hezky domů, kde se chystají lapkové na lup. A zbytek už musí být každému jasný. Pokus o vtip je tu snad každou minutu, ale bohužel má silně co do činění z trapností. Herecké výkony? Okamžitě zapomenout. Smysl příběhu naprosto žádný. A že jsou zrovna vánoce? Fakt si toho někdo všiml? Naprostý filmový televizní brak spíše pro ostudu než k filmovému zábavnému zážitku. Kdo se tomuto dílu nevyhne, dobře mu tak. ()

Reklama

Reklama