Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (803)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vizuálně neskutečně protřelé a atraktivní, barevně přefiltrované, vytuněné, ryze "imidžový" film. Ne že by snad solidní děj byl až na druhém místě, ale fanoušci tvorby režiséra přesně vědí co a jak. Pro diváka laika to bude po všech aspektech konzistentní film a solidní zážitek ať už v kině, či kvalitní domácí projekci například na dvd. Herecky povedené, hudebně stylové. Film se solidním spádem a líbivým feelingem. Jako vždy zdatně reflektující současnou dobu. Místo sportu tu máme drogy, proč ne, i tak se to dá uchopit. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Při vší úctě ke Stoneovi jsem měl poslední roky pocit, že je to už jen takový vodou omletý balvan a ejhle, pořád jsou vidět ostře tesané rysy ze 4. července, kdy se četa normálních zabijáků vydala vyhrát superbowl, jen pak nějak zkurveně zahla kvůli debilní hadici od chladiče...osud si zkrátka občas umí zahrát vrhžáby. Film o svaté trojici prodejců zeleného listu mě maximálně zaujal i přes prapodivné herecké exhibice pana Pomády (měl by si ho Cruise srovnat), na druhou stranu Salma Hayek a Del Toro mě pobavili převelice a ještě o kus víc...asi takhle. Prostě jsem se za téměř dvě a půl hodiny ani nepoškrábal nudou na prdeli ni jiných partiích a to je u mě co říct, neb jsem drbač profesionál a u různých sraček jsem schopen drbat osoby o tři řady dál a v jiném sále, fakt...no přísahám. Po všech letos očekávaných filmech, kdy má nadrženost a erekce dostala (respektive nedostala) pěkně za uši, jsem nadšený, možná právě proto, že jsem nic velkolepého neočekával a Kameny se zase můžou valit, jen tak dál Olivo. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Butch, Sundance a jejich milovaný bicykl… U-Turn bez ospalosti, dva konce v tuhém souboji o větší romantičnost a křiklavé otazníky nad motivací chování většiny postav. Seru na to, Olie, jsi pořád levičácký divoch! A abych nezapomněl, Benicio bestiální v každém gestu! To byl jeden z těch výkonů, kdy absolutně zapomenete, že dotyčný jen hraje roli - konkrétně v jeho případě máte pocit, že ho zrovna vytáhli z buldozeru, když zavážel masový hrob někde v Tijuaně.. Takže "Make Love, War Too" a nezapomeňte, že pěstováním cukrové řepy se živí jen porobený zemědělný lid! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Divoši vážně dělají čest svému názvu, protože nejmladší Oliverovo dítě je jako z divokých vajec. Chvilku mi trvalo, než jsem se se vším srovnal, ale na konci jsem měl chuť řvát, ať to ještě nekončí, ať mě ti tři vezmou mezi sebe, že spolu dokážeme spoustu velkých věcí! Ne, to bych kecal; doopravdy jsem řval, ať mě vezmou mezi sebe, že se o Ofélii náramně postarám, až ti dva budou zase v luftu. Fór je v tom, že stejně tak se mně chtělo řvát i na Salmičku s její dcérkou a kdyby na to přišlo, spolčil bych se i Johnem a Beniciem. Takhle nějak si představuju film, co má kule. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Fajn 2* kvôli Salme Hayek. Inak pre mňa osobne nezaujímavý film. A ten koniec pekne pokazili. Myslela som, že aspoň ten za niečo stál a zrazu bolo všetko inak. A Ophelia je dobrá krava, keď má ešte tú drzosť si vyberať čo bude jesť. Vraj šalát.... puča. A viem prečo mi "hustý" John išiel tak na nervy a hnusil sa mi. Lebo hral hnusného Johna Cartera. A výkon Blake Lively, no čo ja viem ukázala nám, že jej idú sex scény. Gratulujem. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Lado (Benicio Del Toro) říká O (Blake Lively), že je čas na koupel. Poté je však možné si všimnout, že má O na krku stopy od krve, kterých by se při koupeli zbavila. (Timak)
  • Do kina se film dostával pod jménem Paqu. (HellFire)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama