Reklama

Reklama

There Are No Saints

  • USA There Are No Saints (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muž prezývaný Jesuit je uväznený za zločin, ktorý nespáchal. Keď je zavraždená jeho žena a syna unesú do Mexika, vymyslí komplikovaný a nebezpečný plán na synovu záchranu a pomstu vraždy... (m.a.t.o.)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický film o super duper drsnom zmrdovi, ktorý sa snaží zachrániť svojho syna. Tentoraz to je v oldschool 70tkovov štýle v akom zloduchov kántril Charles Bronson. Jak atmosférou, extrémnou brutalitou, tak technickým prevedením. A nebol by to Schrader, aby sa to nakoniec všetko nejak neposralo. Fanúšikovia týchto vykopávok, ktoré sa už netočia, budú spokojní, ale ja mám rád predsalen optimistickejšie 80tky a 90tky. Za jedno pozretie to ale rozhodne stojí. 6/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jezuita nie je film o istom Františkovi. Je to film s mysterióznymi až paranormálnymi prvkami, pretože rozpráva príbeh o nespravodlivo odsúdenom Mexičanovi a to je podľa kníh druh dávno vyhynutý. Ale ako správny plnofúz z Tichuany s okamihom, čo sa za ním zatvoria vráta väznice nahodí namosúrený výraz, ako keby práve sadol na veľký kaktus v Tierra Blanca, pritom z útrpného výrazu badať, že zadok má pomasírovaný aj rokmi príhod so spoluväzňami. A tak začína príbeh o pomste, kde sa filmári neodvážia tie najnásilnejšie scény ukázať na priamo, čo by filmu tohoto typu len pridalo, ale na druhej strane táto cesta za odplatou síce nejak veľmi neprekvapí, ale celkom pobaví. Pretože Yazpik nie je žiadny šunkový aspik a len tak sa neroztrasie, za to však roztrasie polky nejednej ľahkej či ešte ľahšej ženy. ()

Reklama

Ammit 

všechny recenze uživatele

Už jsme viděli asi všechny druhy mstitelů (ty, jenž se mstí za ženy, dcery, syny, bratry, strýce, otce, matky, přítelkyně, přátele i domácí mazlíčky) a tak si přiznejme: tento film není nic nového pod sluncem a ačkoli se povedl, už jen to, že děj je tolikrát recyklovaný z něj dělá béčko. I když pěkné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Námět ideální pro poctivé akční béčko a parádní obsazení mě nalákalo, ale bohužel mi to nesedlo. Hlavnímu hrdinovi sice nelze upřít charisma, ale na mě ten jeho sucharský projev nepůsobil. To je první mínus. Tím druhým je akce. Sice se tu hojně lámou kosti a nouze není ani o střelbu, ale ať už to zvoral kameraman nebo střihač, působily na mě akční scény nekompaktně, což mi lezlo silně na nervy. O to víc vynikaly typické béčkové nešvary, kterých si člověk obyčejně ani nevšímá. No a džunglový závěr působil spíš směšně, ačkoliv úplný konec docela překvapil. Líbila se mi mexikánská atmosféra a výstřih Shannyn Sossamon, ale čekal jsem podstatně víc.  Škoda, že to nedostal do ruky Kaufman. Tohle by pro něj bylo ideální. JInak příliš nechápu, co dělal film osm let v postprodukci. 35% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

El Jesuita Niente má díky jednoduššímu scénáři (a asi i jednoduššímu scénáristovi) hodně usnadněnou práci. Třeba v tom, že všichni chlápci, kteří ho chtějí odkráglovat, jsou (a chovají se jako) vylízaní dementi. Nebo si třeba v pohodě legálně přefrčí přes čáru do Mexika, i když po něm jdou poliši z celýho Texasu. K tomu mu ještě z neznámých důvodů nezištně radí a pomáhá jeho právník a zároveň kámoš. Zamiluje se do něho kurvoidní šťabajzna, která mu taky (nakonec) nezištně pomáhá. A hlavně a především - dokáže se dostat i z nedostatelných situací, stejně jako třeba Bond, James Bond. Závěr ze zpustlé betonové haciendy v džungli už připomíná spíš parodii. Jo a líbilo se mi to, příjemně nekomplikovaný a svižně odsýpající mozkovýplach. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v októbri 2012, predovšetkým v mexickom meste Tijuana. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama