Reklama

Reklama

Nová pouliční droga dokáže svého uživatele vyslat skrze čas a dimenze, ale má jednu nevýhodu: někteří konzumenti přestávají být lidskými bytostmi. Mohou dva kolegové - zkrachovalci zachránit lidstvo před plíživou invazí z jiných světů? Hlavní roli v tomto příběhu hraje droga Soy Sauce, která slibuje zážitek totálního odpoutání mysli od těla. Její uživatelé se pohybují mimo čas a dimenze. Ale někteří se již nevrátí v lidské podobě. Vypuká tichá ivaze z jiných světů a lidstvo potřebuje zachránce. Ale co když místo hrdiny mají lidské pokolení spasit dva zoufalci, kteří si sotva dokáží udržet zaměstnání? Může tato dvojice zastavit děsivou situaci a přinést záchranu? Ne, to opravdu nemůže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (77)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ruka, penis, klika, droga, omáčka a v neposlední řadě masový chlap, to vše tady najdete, Takže pokud doma máte nějaké LSD či houbičky, zahoďte to a pusťte si tenhle film, takové stavečky jste nezažili, ani na největší GAY párty. Teď k filmu. První polovina je velice originální, vtipná a má co nabídnout a dokáže překvapit i toho největšího huliče chili papriček. Druhá polovina je nudná, nicotná, místy až fekálně trapná. Což znamená jedno, pokud Vás bude bavit ta první polovina, což asi bude, tak by jste měli překousnout i tu druhou, jelikož je o něco kratší, ale POZOR!!!!!! Tento film není pro všechny. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

K mému ohodnocenému filmu číslo 7000 jsem si nemohl vybrat lepší film. Na začátek říkám že jsem strašně bojoval o 5* ale díky poměrně zdlouhavému konci dávám jen 4*. Nicméně jsem se na film moc netěšil, nelákal mě a Coscarelli mě naštval zrušením Phantasma 5 takže jsem tenhle film tak trochu bojkotoval, ale nakonec si musím sám namlátit. Tohle je kulervoucí zábava. Nápady a fantasie ať zvrhlá či mírná je parádní. Herci i když třeba nehrajou nějak dobře tak jsou dostatečně sympatičtí a camea Dlouhána jen potěší. Vtipy a hlášky jsou výborné(je ze starého zákona:-)). Hudba sice nedosahuje geniality Bubba ho-tepa ale soundtrack poměrně ujde. Pro mě to byla parádní oddychovka která mě bavila a těším se na druhé kolo. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Don Coscarelli zašel příliš daleko do hlouby své bujné fantasie. Z toho co se královsky povedlo v Bubba Ho-Tep jsou zde pouze střípky. Naprostá fantasmagorie při jejímž sledování vám nepomůže ani by jste měli slušně pod kůží. Příliš mnoho náznaků a vodítek aby se nakonec pointa ukázala jako něco sice bláznivého, v podstatě ale nesmírně jednoduchého a lacinného. Tohle se nepovedlo a v trikových sekvencích se mi navíc zdálo, že i docházeli finance. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle šlo hodně mimo mě. Neskutečně překombinovaná smršť nápadů bez jakékoli koncepce a pravidel, ze které má člověk jedině tak pocit, že se režisér a asi i celý štáb zdrogovali a tohle při tom tripu natočili. No jo, jenže já drogy neberu, zfetovaný jsem u toho taky nebyl, vtipné mi to nepřišlo, zajímavé to bylo jedině tak prvních 10 minut a jinak jsem se celý zbytek filmu příšerně nudil. Je to sice jeden z těch hodně divných filmů, ale co s tím, když mě ničím nezaujal, neměl mi co nabídnout a celkově mi přišel ještě otravnější, než Strach a hnus v Las Vegas. Ale tak aspoň že tu hrál Paul Giamatti... 1* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy. Don vedel , do čoho ide. Ak si niekto nevšimol finále s " prstotitulami " tak hodnotí , ako hodnotí.Kráča o konverzačku , ktorá ponúkne viac , ako vyliate črevá. Don, totiž ovláda ! Ide totiž o H-pokec s H- vsuvkami, obalenými v H- Cosca H - kabáte. Na Phantasm 5-Y Ti obkročmo kašlem. Myslím , že to je asi všetko. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Podľa balíka, ktorý si John (Rob Mayes) poslal, je jeho celé meno John Cheese. (beso74)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné novely od Davida Wonga. (Corpsegrinder)
  • V knihe nie je upresnené, kde sa dej odohráva, vo filme je ale situovaný do fiktívneho mesta Sherwood, Illinois. (beso74)

Reklama

Reklama