Reklama

Reklama

Nejpodivnější příběhy UFO všech dob

(seriál)
  • Kanada World's Strangest UFO Stories, The

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Pravda o městě Roswell V r. 1947 spadla kosmická loď s mimozemšťany na ranč u města Roswell ve státě Nové Mexiko. Podle vlády to však byl létající balón ... Nebo to bylo jinak?

Velké spiknutí mimozemšťanů 16. červenec roku 1945, den, kdy vybuchla atomová bomba. Někteří lidé se však domnívají, že to byl rovněž den, kdy začalo spiknutí mimozemšťanů o ovládnutí Země.

Provedli mimozemšťané invazi do Skotska? Skotsko má dlouhou historii spojenou se světem záhad a paranormálna. S ohledem na jeho rozlohu je zde více úkazů UFO než v jakékoli jiné zemi.

Postavili mimozemšťané pyramidy? Někteří lidé prohlašují, že většina obřích monumentů byla v pradávnu postavena či navržena mimozemšťany, kteří navštěvovali naši planetu díky svým super-moderním technologiím.

Kroniky mimozemských upírů Ráj floridského pobřeží nejspíš navštívilo něco, čemu říkají Chupacabras. Doslova přeloženo, je to... Vysávač koz. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Pravda o městě Roswell : odpad /// Velké spiknutí mimozemšťanú : odpad /// Provedli mimozemšťané invazi do Skotska? : neviděl jsem /// Kroniky mimozemských upírů : neviděl jsem /// Postavili mimozemšťané pyramidy? : 1 hvězda. Nejvíc na prdel všem těm vědeckým tvrzením, dávaly ty média, co mluvily z ufounama - větší frašku už z toho udělat nemohly. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

První díl mne ještě pobavil, zvláště vstupy skeptiků (tak kde talíř havaroval? V každé knize každého konspirátora je to jinde.) a pokusem o celkový přehled o Roswellu, kde výpovědi obyvatel jsou hodně zajímavé. Pak - v dalších dílech - to ale sklouzne do jakési laciné agitky, kde prostě není možnost nějakých důkazů (vládnou nám ještěři?) a kde už plácají různé pseudo osobnosti z řad ufologů, co jim slina na jazyk přinese. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Geniální skeptická a satirická perla z roku 2005, kterou evidentně většina hodnotících absolutně nepochopila. A nepochopit tak viditelnou nadsázku, která se v každém díle vysmívá všem těm ufologům a konspirátorům, to je vážně skoro umění. Perfektně jsem se pobavil, především u Dänikena, kterého spolu s jeho "teoriemi" tvůrci natřeli neskutečně elegantním způsobem a u všech těch animací, které dokreslovaly ty nesmysly, které "svědci" nebo ufologové pronášeli na kamery. 80 % ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý zobral elitu alobalových heliem a fanúšikov Stártreku útokom. Dokument, ktorý je nádhernou agitkou na americký sen, keď sa dá zarobiť aj na šialených a vykonštruovaných totálne avedeckých dôkazoch. Preto ďalší a ďalší vymetenci vymýšľajú čoraz šialenejšie teórie a predstavenia len pre to, aby sa aspoň kus zviditeľnili. Čo na tom, že len ako idioti. Chudák seriózny vedec, ktorý sa nechal zlanáriť určite tučným honorárom a vystúpil v snímku, v ktorom nemá inteligencia či racionálne zmýšľanie ani najmenšiu šancu. Jediné pozitívum filmu tkvie v tom, že sa na teóriách podpriemerne inteligentných meňaviek baviť a chechtať viac ako na ktorejkoľvek komédii. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu jedinou hvězdičku a to za toho vědce... Nedá se věřit těmto konspirátorům, protože přeskakují či upravují si fakta k obrazu svému a tak tedy nehledají ve věcech a historii opravdový příběh, ale jen spojitost ke své utkvělé představě o něčem nadpřirozeném(v tomto případě mimozemská inteligence). Člověk má potřebu hledat v okolí někoho kdo bude na výši a bude mu "vládnou", jako si třeba idealizujeme celebrity a vidíme v nich něco více něž jen lidi... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama