Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mimořádný úspěch české filmové pohádky Princezna ze mlejna inspiroval tvůrce k pokračování půvabného pohádkového příběhu, a tak vznikla Princezna ze mlejna II. První díl skončil svatbou a už se zdálo, že po narození malé Terinky se v pohádkovém mlejně zabydlí štěstí natrvalo. To se však ani trochu nelíbí knížepánovi, který si na půvabnou Elišku nepřestal myslet. Se svým oddaným sluhou Žánem vymyslí lest a Jindřicha pošle na vojnu proti Turkovi. Zámecký pán se naivně domnívá, že tím má do mlejna cestičku otevřenou a u Elišky vyhráno. Jenže ve mlejně, jak známo, bydlí šikovná a veselá strašidla - čertík s vodníkem a ti určitě Elišce pomohou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

"Jindřichu! Jindro!" na pokračování v šesti dílech? Dojem naprosto identický s jednolitým sestřihem. Vím jedno oudolí vím já pěknej mlejn / dobře to v tomhle mlejně znám / bydlí tam panenka / voči má jak pomněnka / jinou už na tom světě nehledám ()

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl je o mnohem slabší jak první a k tomu rozdělení na části jsem opravdu nepochopil. Odpad bych jinak nedal, ale tomuhle rozdělení naseriál ho dám. Nechtěl bych se na to už nikdy dívat! ()

eFOXsize

všechny recenze uživatele

Přijde mi zbytečné to hodnotit. Tak jako u jiných filmů rozkouskovaných na dílky - nevidím v tom smysl, není to povedené, je to nepraktické. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pokračování Princezny ze mlejna 2 bylo méně povedenější než jednička a to mluvím o filmu. Obecně si tam smrt podávala ruce s potoky krve, hlavně ve druhé polovině. Otázkou pak je, zda po klidné a milé jedničce je druhý díl stejně vhodný pro děti. A jestli je také stejně zaujal. Ale to ponechme stranou, zde se jedná o seriál. Když vezmu v potaz, že tvůrci měli značně ulehčenou práci, protože děj měli natočený, ptám se sám sebe, proč si nedali práci alespoň s tím, co mohli. Úvodní titulky, lepší připomenutí minulého děje, úvodní znělka. Místo toho jsou titulky ty nejjednodušší, minulý děj je v rychlosti odříkán a úvodní znělku raději smíchali s tou nejlepší písní z prvního dílu bez textu. A seriál byl hotov. A to ještě musím podotknout, že jsem viděl zkrácenou verzi ve třech dílech. Asi nejjednodušeji vytvořený seriál světa. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Rozstříhaná verze P. ze ml.2 ? Z.Troška neměl prachy a TV Nova potřebovala vyždímat reklamní čas ? Nejspíš - takže hodnocení to samé jako u filmové verze ... . ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Nemám čo dodať... už samotné pokračovanie rozprávky zabilo pôvodný snímok a seriál to je tá čerešnička na torte, tentoraz však prehnitá. ()

Cisarpan 

všechny recenze uživatele

Nejni to sice tak kvlaitní jako první díl, ale pořád perfektní pohádka!!! A hláčky jako "šílené labutě" jsou dokonalé! ()

TonoM odpad!

všechny recenze uživatele

Sám Zdeněk Troška ví, že tohle už je jedna velká blamáž, ale co natočím hnus a peníze mi z toho přijdou, tak proč ne.. Hodně milosrdných ÷35% ()

Reklama

Reklama