Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva právníci bojující nad nabídkou změnit poutavé horské městečko na lyžařský areál objeví, že spolu kdysi chodili na střední. Lisa bojuje za ochranu vesničky, právník z velkého města Rick reprezentuje developera, který ji chce nechat zbořit. Ale když automobilová nehoda donutí Ricka zůstat, malé město a jeho bývalá láska ho pomalu začnou okouzlovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kersten 

všechny recenze uživatele

Naozaj neviem ako chceli z mestečka spraviť lyžiarsky areál, keď počas vianoc tam bolo asi 30 °C a všetci chodili v tričkách. A vôbec okrem tohto bol asi celý film nelogický a trápny. Ani neviem za čo dávam tu jednu hviezdičku. Asi len za snahu. Je to film, ktorý vám rozhodne žiadnu vianočnú atmosféru nenavodí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach nie, ďalší presladený scenár... Úspešný sebavedomý muž s rozmaznanou priateľkou prichádzajú navštíviť svoju rodinu, popri tom sa snaží robiť svoj biznis, stretne svoju starú bývalú Lásku a kamarátov, postupne si spomína na staré dobré časy, jeho spomienky sa oživujú, jeho Láska k bývalej sa vracia, medzitým ho jeho priateľka aj s budúcim svokrom podrazia.... a každému už je jasné ako toto môže skončiť. Vianočný happy-end, ako inak! ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu hodně ubližuje jeho velice snadná předvídatelnost. Příběh si jede podle zažitých klišé, neodbočuje z přímé cesty, ale pořád si to frčí hezky rovně bez zatáček až do cíle. A to je bohužel hrozná škoda, protože jinak měl tenhle film velice dobré šance na to stát se zajímavým a atraktivním vánočním filmem, protože je tu příjemné a takové přímo domovské prostředí maloměsta, jsou tu někteří alespoň trošku známější herci a ten námět samotný taky není zase až tak špatný, ale ta hrozná předvídatelnost zničila tomuto filmu jakékoliv naděje na to stát se dobrým filmem. Takhle tedy zůstává jen velice předvídatelný romantický vánoční film, který zřejmě velice brzo po zhlédnutí vyšumí z té hlavy tak nějak do ztracena a o příštích Vánocích už ani nebudu vědět, o jaký film se jedná. Času stráveného s tímto filmem určitě nelituji, přece jen se na vánoční filmy snažím specializovat a určitě bych tento film dříve nebo později stejně viděl, ale je to jednoznačně jeden z těch méně zajímavých vánočních filmů, což je zajisté škoda, ale je to prostě tak a celkově vnímám film jako podprůměrný a takto budu taky hodnotit. Takže nakonec se po zralé úvaze přikláním k trochu lepším dvěma hvězdám, rozhodně je to totiž někde mezi dvěma a třema hvězdama, ale tentokrát dávám to nižší hodnocení. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama