Reklama

Reklama

VOD (1)

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (198)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokud bych tuto komedii soudil, tak bych ji musel pochválit především za to, jak skvěle mi dokázala zvednout náladu. Je totiž plná pozitivních a příjemných situací, které se nesou v duchu osmdesátkových pecek. Takový návrat do minulosti, který dokáže udělat radost už jenom tím, že je. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DNESKA VEČER NEMYSLÍME ... MY JEDNÁME!“....... /// Když čórnete ,,Medvěda“ s pytlíkem koksu (doufám, že je jasný, že se nejedná o zvíře) a vyrazíte na ,,mejdlo“ za svojí tajnou láskou, může začít noc plná věcí, který se můžou přihodit každýmu z nás (chtěli byste, aby se vám něco podobnýho přihodilo). Nešikovnej (jemně řečeno) kámoš Barry, spousta ,,DUC..DUC..DUC muziky a taky trapný situace, který jsou fakt trapný. Není to ohromná jízda (na koksu), ani bláznivá romantika, ani přírodovědnej film (i když kůzlátka...). Jen z toho trčí něco jako - ,, vemte si ponaučení, jinak s vámi Teresa Palmer nebude píchat!“ Tak jo, jdu na vejšku. Tohle je totiž L.A.!!! (kecám – LIBEREC!!!) A tak Live Is Life! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že to holky vždycky poznaj. (Co? Zjisti to!) 2.) Rád hraju hru – dej svoje rty co nejblíž k těm mým. S holkama. (S klukama hraju ,,na penis“). 3.) Když slyším Duran Duran, Falca, INXS, Opus...., tak vlhnu. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Něco mezi high school reunion a besídkou žáků zvláštní školy. Celé je to vystavěné na principu koncentrace: pro všechny hlavní postavy se něco osudově změní jednoho osudového večera. Dopadne to jako scenáristický kotlík na buřtguláš, kam naházeli geeky, freaky a blondýnky, zamíchali a zadoufali, že chemie mezi postavami a dobré vtipy se objeví samy. Chyba lávky. Bohužel chybí i chytré přesahy o tom, jak je těžké být absolventem a vybrat si z milionu cest tu pravou. Ostatně generace 80s to měla díky šlapající reagonomics rozhodně jednodušší než dnešní absolvent, příslušník generace Ninja. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Prečo sa niečo takéto nemôže nikdy stať na Slovensku? Mrtne zábavné, haluzové , vtipné, sem tam dosť trápne, no veľmi dobre spracované či dejom alebo soundtrackom. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Komedie, ktera vypada jak z osmdesatejch let, kde se parta spoluzaku ze stredni, dnes uz dospelejch lidi sejde na kalbe a zacnou se tam chovat jak retardi. Opravdu nechapu, jak ta sestava muzou bejt pravnici atd., kdyz se chovaj, jak kdyby ze stredni nikdy nevypadli. Jinak to jede podle klasickyho principu, kde chce looser sbalit sexy pipinu. Dej sice neni nejak extremne vtipnej, ale sem tam se nakej forek povede, hlavni dvojka looseru jsou sympataci a hraje docela pohodova hudba, takze tech 90 minut to zabavi a za me tak slusny 3*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dle mého odborností nedotčeného názoru jsem viděl standardní romantickou komedii, která obsahovala přesně to, co při sledování podobného filmu vyžaduji - hlavního sympaťáka, příjemnou bankéřku, kamaráda z neznámé planety i přiměřenou porci humoru a sexu. K tomu všemu jako bonus vyhrávaly osmdesátkové vypalovačky, takže mi k hodnocení neustále přiskakovala čtvrtá hvězda, ale k jejímu rozsvícení z dosud ne zcela jasných příčin nakonec nedošlo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohrané vtipy nasázené do nezajímavého děje, který řesí typické vztahové problémy. Jedinou výhodou je boží soundtrack, který je lepší pustit si samostatně. Největším průšvihem je naopak Dan Fogler. Jisté je, že kdyby neměl pár kilo navíc, ve filmu by se neobjevil. Jeho herecké schopnosti jsou totiž postaveny na tom, jak vtipně vypadá, když tančí. Ženské obsazení mi naštěstí nevadilo. 2,5* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád komedie z 80tých - 90tých let a Take Me Home Tonight je přesně v tom stylu a mě to od začátku do konce vyhovovalo, navíc Topher Grace je docela smypaťák a Dan Fogler opět strašný hovado, prostě to bylo pohodový, nenáročný a zábavný a klidně se na to někdy kouknu znova ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hlavni dvojice je lehce zastíněná hvězdným párem Faris a Pratt, ale jinak jde o klasickou americkou komedii plnou chlastu, sexu a všemožných trapasů. Každá střední měla svoji královnu a každá královna měla kolem sebe zástupy zoufalců, kteří ji chtěli ojet, ale nezmohli se na to. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Chytľavý 80tkový soundtrack, sympaťák Topher Grace, nádherná Teresa Palmer a jedna dlhá noc plná žúrovania, ktorá zamáva osudmi hlavných hrdinov. Ultimate feel good movie a že sa nijak zvlášť nezapíše do filmovej histórie mi nebráni v tom, aby som si ho užil. 90% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Topher Grace je sice ultrasympaťák, ale tenhle milionkrát vylouhovanej scenáristickej pytlík o kariérním tápání nadaného hocha a jeho ex post dobývání středoškolské lásky během jedné divoké noci neutáhne, i když mu záda kryje pohodový soundtrack. Na to je to málo střelené a vtipné. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Děsivě nevýrazné. Nejen, že celý vývoj vztahu hlavního hrdiny k jeho dívce snů ze střední odhadnete, aniž byste vůbec museli vidět film nebo alespoň trailer, Take Me Home Tonight navíc podstrádá i vtip, napětí, dramatické situace, jiskření mezi hlavní dvojicí... prostě cokoliv, co by mě přesvědčilo, že ten film má alespoň nějaké kouzlo. Na jedno zkouknutí neškodné, pokud by se mě ale někdo zeptal, zda bych mu tento film doporučila nebo zda ho chci vidět znovu, odpověď by zněla "ne". ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Co dodat k mému hodnocení… Miluju hity let minulých (škoda, že dnes stačí písničku prohnat v pár softwarech na úpravu hudby a hned máte hit), miluju, když v komedii je minimum fekálního humoru a zřejmě i miluju tenhle film! Take Me Home Tonight je film, na který jsem se těšil strašně dlouho… vlastně už od chvíle, kdy jsem poprvé, zcela náhodou, zhlédl trailer. A od té doby jsem tento trailer viděl asi stokrát a písničku, podle které vznikl název pro tento film a která dokonce i hraje v onom traileru (Eddie Money - Take Me Home Tonight) znám už dávno nazpaměť. Je škoda, že nezazněla ve filmu, ale jelikož tam hrály jiné pecky, ani mi to nevadilo. Jinak možná tohle není komedie, u které byste se váleli smíchy (ale párkrát jsem se opravdu od plic zasmál), ale má něco do sebe. Nevím přesně co, ale sedí mi k tomu popis "feel good movie". Celou dobu jsem totiž uvažoval o čtyřech hvězdách, ale v posledních minutách této pohodovky jsem si uvědomil, že prakticky nemám žádné výčitky či připomínky. A to se mi u filmu stane málokdy. Takže za mě plný počet pro tuto pohodovou komedii. Tuhle noc jsem určitě nezažil naposled, to vám povídám! 100 %. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic... Jednu hvězdu dávám asi ze soucitu, protože na odpad je tenhle film přece jenom pořád málo odpudivý. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Topher Grace se ze Zlatých sedmdesátých snažil přesunout do let osmdesátých, ale tentokrát mu to ovšem zase tolik nevyšlo. Celé to není totiž tak vtipné, jak bych od podobného námětu očekával a zvláště v první polovině jsem se docela nudil. Anna Faris je opět na zabití a Dan Fogler se opět snaží stát novým Jackem Blackem a zase mu to nevychází. Topher je ale naštěstí pořád sympaťák a mezi ním a nádhernou Teresou Palmer to funguje, takže aspoň na tu romantickou linii se dá koukat. Celý to navíc hodně příjemně uteče a ke konci se i pár těch vtipných momentů najde. Navíc to má asi ten nejpohodovější soundtrack, jaký se dá z hitů 80. let udělat. Takže nakonec vlastně celkem příjemná jednohubka, ale v těch sedmdesátých letech to Topherovi sedlo přece jenom víc. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je to tu zase, kdy kluk, který nebyl vůbec oblíbený na škole, nezavadí ani o slušnou práci se náhle setká s bývalou spolužačkou, která je ten nejvyšší level a vše se začne točit okolo toho, zda má neúspěšný kluk vůbec šanci u takové holky uspět. Je to ohraná písnička, ale nebudu se přeci ohlížet a porovnávat tento film s jinými, i když se tomu v některých případech nedá ubránit. :D Jde o slušnou komedii s prvky romantiky, která svým způsobem neumí ohromit natolik, aby mě to hřálo u srdce, ale ani si neřeknu, že to nestálo za nic. Já byl spokojený a to taky především díky hercům, nebo lépe řečeno herečkám, které mám ve velké oblibě. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapivo dobré, zo začiatku to začínalo ako klasika (teen komédie) a vlastne celý ten priebeh tak aj pokračuje, ale čím viac minút pribúda na VLC prehrávači, tým je to zaujímavejšie a hlavne zábavnejšie.Treba sa prekusať trošku cez ten nudný začiatok a potom je to fajn, film naberá na obrátkach, vtipné scény len pribúdajú, tie trapné tiež (ale fungujú ako very funny) a celé to pôsobí veľmi sympaticky hlavne vďaka skvelým hercom, kde Topher Grace spĺňa podmienky pre obe pohlavia (chlapi mu budú fandiť a povzbudzovať ho a dievčatá zase obdivovať) a o čoraz krajšej herečke menom Teresa Palmer to platí tiež tak nejak podobne (btw všimli ste si tu podobu s Kristen Stewart? Teresa je ale krajšia:-).V skratke sa jedná o ďalšiu komédiu pre mladšie publikum o stredoškolskej láske, ale je to jedna s tých vydarenejších kúskov. 80% - 4* ()

Reklama

Reklama