Reklama

Reklama

VOD (1)

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (198)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O zcela průměrné komedii, jejíž storyline je celá založena na tom, že se hodinu a půl díváme na to, jak se kluk během jediného večera/večírku snaží sbalit svou středoškolskou lásku, není moc co psát. Já tu každopádně vyzdvihnu těch pár drobností, které mě nakonec vedly k trojhvězdičkovému hodnocení, ačkoli jsem nechtěla jít nad dvě. Důvod první: Už kvůli zatraceně hot Angie Everhart naprosto nezapomenutelná scéna na hajzlicích (kterou bych v reálu fakt nechtěla zažít). Důvod druhý: Číslo šest je setsakramentsky zajímavá (zatím minimálně očima a výrazově) a tohle je první film, ve kterém si to lze opravdu vychutnat. A důvod třetí: Jde o historicky první ze mnou zatím viděných filmů, v němž mi Topher Grace skoro vůbec nevadil... A ten jeho jackassácký let v kouli taky nebyl nejhorší (a taky bych ho nerada zažila v reálu). ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Normální komedie, kde přesně víte, jak se to bude vyvíjet od začátku do konce. Aspoň to má ale nadupanej 80´s soundtrack a celkem sympatické herce, takže se na to dalo dívat. Potěšil Michael Biehn ve vedlejší roli. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Milá připomínka komedií z osmdesátých let za doprovodu největších fláků té doby. Matt je zakřiknutý mladík, který se i přes svoje dosažené vzdělání zahazuje v obchodě s videokazetami. Jednoho dne tady narazí na svoji krásnou spolužačku Tori, do které je už od střední zamilovaný, ale nikdy jí to nedal najevo. Nyní to však hodlá změnit a blížící se školní sraz je přímo ideální, jak udělat na svůj idol dojem. A navíc se zdá, že není dívce svých snů tak lhostejný, jak si myslel. Jenže háček je v tom, že Matt svému idolu zalže, že pracuje v ambiciozní firmě a každá lež vyjde jednou najevo. Tahle komedie s Topherem Gracem v hlavní roli (vzal si na starost námět a produkci) si klade jediný cíl a to pobavit, pokud možno maximálně. Ačkoliv výsledkem tentokrát není oplzlá komedie, ale jen komedie s několika menšími oplzlostmi, tak i přesto se nejedná o nějak přehnaně třeskutý humor, upřímně řečeno nějakými nápady zrovna nepřekypuje a ani herci nejsou komici na slovo vzatí. Do vyšších sfér tenhle přijatelně zábavný snímek posílá Teresa Palmer, kvůli které jsem se na to vlastně díval. Ta nad vše a nad všechny vyčnívala a ostatní se jí tak nějak podřídilo. 70% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Od režiséra It's All Gone Pete Tong veliké sklamanie. Neoriginálne, bez jediného nápadu, s nevýraznými hercami. Proste nuda a nezachráni to ani výborný soundtrack. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První půlka byla spíš nuda a trochu opruz, díval jsem se na hodinky, kdy už bude konec. Nevím, co nakonec změnilo můj názor - skvělá hudba z 80. let, jedinej vtip celýho filmu "Ani nepoznám, jestli pícháte nebo se topíte.", nebo možná poučný řečičky, o tom, že by měl člověk udělat něco se životem - asi tohle si z filmu odnesu, sice to bylo možná v amaricky laciným stylu, ale zaručeně poučný a motivační. 50 % # Lámal jsem si hlavu, kdo je ta kočka v síťovaných punčochách a pomohly až titulky - Michelle Trachtenberg. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Na začátek asi jen... božíí soundtrack. Jaksi mě to vzalo, úplně jednoduché... malý, stydlivý Matt miluje (už od dětství) Tori, která jak jinak jeho city neopětuje, protože ona je krásná karneval Lady no a Matt je školní pošuk (looser). Zberba si rekne, mluví z vlastní zkušenosti, no ne já byl v mládí letadlo jako! Konečně USA teenage movie co za něco stojí (něco málo). 6/10 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Pokud si pamatuju, tak trailer horlivě lákal na ujetou komedii o klukovi, co se snaží ulovit největší kočku z jeho bývalé střední. Akorát, že ve skutečnosti má Take me home tonight blíže k dramatu než ke komedii. Postavy samozřejmě páchají různé šílenosti, ale rozhodně jich není tolik, aby definovaly celý film. Celý příběh je hlavně založený na sešlosti bývalých spolužáků, kteří se nemůžou rozhodnout, co dál se životem. Zasazení do 80. let je ale tak trochu zbytečné, protože mimo kostýmů a reklamy na Appetite for Destruction mi je tu nic pořádně nepřipomělo a přitom to mělo takový potenciál. Celý film by se tak klidně mohl odehrávat v roce 2011 a výsledek by byl stejný. To se samozřejmě netýká soundtracku, který je jednou z nejlepších věcí na celém filmu. Spokojených 6/10. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Život je život, tak s ním sakra něco dělejte! A kašlat na to, že jste totální lůzři a společnost vás nenávidí. Chcete si jen užívat nebo s sebou něco dělat? Tak s chutí do toho! Výborná čtveřice, kterou vidíte nahoře na plakátu, kokain, párty, velká železná koule a uchu lahodící soundtrack. Jo a taky pohodičkáááá... 60% ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Vše viděno jíž mnohokrát - stále dokola ty samé příběhy, stále dokola ta samá klišé... - 29. 11. 2012 - 35% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď v teenage komédii sú najlepšie osemdesiatkové songy, nie je to ideálna vizitka. Potom tu je priemerný romantický motív, ktorý sa vylepšuje len prítomnosťou slečny Palmerovej, tú však maže kopa kokaínu a tlustoprd, čo sa nevie vmestiť do skury a najradšej by ste ho poslali konečne na bitúnok. A niektoré dialógy sú také, ako by sa len snažili predčiť vo vulgarizácii American Pie. Pritom to vôbec nemuselo byť podstatou, hoci tie americké párty na domoch už prídu na jedno kopyto a normálni ľudia tam asi nechodia. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokus o další komedii o lidech středního věku, kteří se sejdou na večírku bývalé střední a dělají kraviny. Skutečně o ničem jiném film není. Jeden chlápek tedy pálí za hezkou blondýnou a lže jí, že dělá ve financích, sežene si Mercedes a ona mu nakonec dá. A mezitím probíhá party s více trapnými scénami, které snad měly být vtipné. Jenže ono je to spíše celé ukecané, postavám nevěříte vůbec nic, protože se všichni, i ti na vysokých školách studovaní, chovají jako pubertální dementi, a jsou zde spíše jen plakáty, které by měly působit vtipně samy o sobě, ale nepůsobí. Mužské osazenstvo opět působí jako banda ubrečených retardů, zatímco ženy jsou chytré, vtipné a krásné. Nějaká hlubší charakterizace postav zde nefunguje, dokonce i řešené problémy jsou našinci, natož našinci středního věku, hodně vzdálené. Sem tam zde zazní song z 80. let, což je jedno ze dvou příjemných osvěžení v průběhu sledování filmu, a tím druhým je účast Michaela Biehna - toho Michaela Biehna z prvního Terminátora, ano. Ale to je vážně vše. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No co dodat že ta šťáva za vymáčknutí nestala vlastně Dan Fogler to tady velmi zahrál dobře hodně se mi líbili a co se týče jeho kamaráda no katastrofa ani tam ve směs neměl radši být. Chybělo tam snad vše co tam mělo byt a nejvíc ta jiskra celého filmu. Hudba aspoň potěšující. Ale přesto je to ve směs povedený film. Teresa dělo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu se mi moc nelíbila. Chvílema jsem myslela, že to radši vypnu. Pár scén mi připadalo hodně trapných. Ale v druhé půlce se to dobře rozjelo. Takže zasloužených 60%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Příjemný film se super soundtrackem. Na filmové hudbě hrozně záleží a co může být lepšího než pecky z 80´s. Film mi sedí, už kvůli výběru herců, Topher Grace je sympaťák, Anna Faris vtipná a M. Biehna mám rád už od dob Terminátora a Vetřelců. Původně jsem zvažoval 3 hvězdy, ale pak jsem si řekl, že s hlavním hrdinou mám pár věcí docela společných ( např. jsem také pracoval v Music Shopu ) a tak jsem se rozhodl, že jednu hvězdu ještě přidám. ()

Reklama

Reklama