Reklama

Reklama

VOD (1)

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Evlin 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká špičková komedie, u které jsem se slušně pobavil a zasmál. Film se mi libí ve všech ohledech jsou zde sympatičtí herci jako Topher Grace nebo Teresa Palmer. Film jsem viděl jak v originálním jazyce, tak s českým dabingem, který mi sice přijde trochu horší, ale nebyl nejhorší. Jinak z mého pohledu film vidím jako perfektní oddechovku na večer. 90% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dobrý, ale slabý. Líbila se mi snaha o vytvoření atmosféry tak i disco-reunion-retro vzhled a nostalgie, jinak ale bylo slabo... slabo na tomto poli komediálním. Protože jinak to skřípe a jede se jen od úletu k úletu. Téma/příběh je bohužel obehráté jak singl MC Hammera. Tvůrci prostě měli snahu a možná i nějaký nápad, ale bohužel to nedopadlo tak dobře, jak by bylo zavhodno. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie s retro nádechem ala GTA vice city a solidním soundtrackem. V postavě Matta jsem se docela viděl a společně s ním jsem se zamiloval do nádherné Tori v podání Teresy Palmer (nedívím se, že se po filmu dali dohromady). Pro mě tedy v celku spokojenost, ale vtipných momentů tu mohlo být o něco více...6/10. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšia pubertálna bláznivosť, no aspoň nebola úplne iba o sexe, iba o alkohole alebo iných tradičných témach. Bola o láske, ale to beriem. Navyše Teresa Palmer akoby vypadla z oka Kristen Stewart. Celkom som sa zabavil, aj keď to bolo pomerne jednoduché. Taktiež nesúhlasím so všetkým, čo tí americkí pubertiaci stvárajú v takýchto filmoch, ale je to z ich kultúry a ak je to komédia, tak podstatnú časť hraje, aby bola zábavná a to tak z časti splnila. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Děsivě nevýrazné. Nejen, že celý vývoj vztahu hlavního hrdiny k jeho dívce snů ze střední odhadnete, aniž byste vůbec museli vidět film nebo alespoň trailer, Take Me Home Tonight navíc podstrádá i vtip, napětí, dramatické situace, jiskření mezi hlavní dvojicí... prostě cokoliv, co by mě přesvědčilo, že ten film má alespoň nějaké kouzlo. Na jedno zkouknutí neškodné, pokud by se mě ale někdo zeptal, zda bych mu tento film doporučila nebo zda ho chci vidět znovu, odpověď by zněla "ne". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • V knihe návštev Tori (Teresa Palmer) píše album s názvom: "Purple Rain" ako svoj obľúbený. Dievča však ukončilo školu začiatkom júna 1984 a album vyšiel až o niekoľko dní neskôr. (Arsenal83)
  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)

Reklama

Reklama