Reklama

Reklama

Veterinární policie: Phoenix

(seriál)
  • Česko Zvířecí policie Phoenix (více)

Obsahy(1)

Pořad Veterinární policie Phoenix se zaměřuje na záchrannou práci vyšetřovatelů krutého zacházení se zvířaty a pohotovostních veterinárních techniků Arizonské humánní organizace, kteří zachraňují nemocné, zraněné a týrané tvory. Terénní provozní tým má na starost oblast o rozloze téměř 3 000 km čtverečních a vyrážejí tam, kde jsou zapotřebí, od těch nejtěsnějších prostor pod domy přes ty nejzanedbanější stavby až po nejvyšší soudní síně. Jejich cílem je zajistit pro tato zvířata spravedlnost. (Viasat)

(více)

Recenze (2)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zaznamenala jsem na toto téma názory tipu "Fuj! Jak se na to můžeš dívat?!". Ale já to takhle nevnímám. Já jsem přece nezpůsobila to, co se těm zvířátkům děje. Ani to nevnímám jako něco hnusného, ale spíše jako skutečnou pomoc při boji s týráním. Dívám se na to z toho důvodu, že v mých očích se zvířatům pomáhá a zachraňují se zde jejich životy a nakonec se jim dá druhá šance na lepší život. To je celý můj pohled na všechny Animal Cops.. ať už Phoenix, Huston, Filadelfie aj. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Nie som psíčkar ani som nikdy nebol a asi ani nebudem, ale bolo pekné pozorovať spokojné a vďačné pohľady zachránených psíkov a zvierat, ktorým títo ľudia z Animal Cops pomohli. Množstvo každodenných telefonátov so žiadosťou o pomoc ohľadne týrania, alebo rôznych nehôd a pod., ma presvedčilo o dôležitosti takejto organizácie v spoločnosti. Videné dva diely ktoré vôbec nenudili ani nemilovníka psov.. ()

Reklama

Reklama