Reklama

Reklama

Veterinární policie: Filadelfie

(seriál)
  • Česko Zvířecí policisté ve Filadelfii (více)
Velká Británie, 2008, 42 min

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Deborah Howard

Obsahy(1)

Dokument sleduje práci Pensylvánské organizace pro prevenci krutého zacházení se zvířaty. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

tahit 

všechny recenze uživatele

Téma ochrany zvířat je mi blízké, o to větší radost pak zažívám, když týraná zvířata zjistí, že člověk muže být i dobrý přítel. Je obdivuhodné, že zdejší veterinární policie do toho dává opravdu všechno. Skvěle natočeno, působivé, emotivní i zasahující. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Zlé zaobchádzanie s domácimi zvieratami, vyhladované psi, psi ktoré nemajú žiadny pohyb, nie sú venčené, alebo sú dlhodobo držané len na krátkej reťazi, pochybní chovatelia, a podobné záležitosti treba riešiť legislatívne. Som jednoznačne za veterinárnu políciu, mala by byť zavedená aj u nás. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zaznamenala jsem na toto téma názory tipu "Fuj! Jak se na to můžeš dívat?!". Ale já to takhle nevnímám. Já jsem přece nezpůsobila to, co se těm zvířátkům děje. Ani to nevnímám jako něco hnusného, ale spíše jako skutečnou pomoc při boji s týráním. Dívám se na to z toho důvodu, že v mých očích se zvířatům pomáhá a zachraňují se zde jejich životy a nakonec se jim dá druhá šance na lepší život. To je celý můj pohled na všechny Animal Cops.. ať už Phoenix, Huston, Filadelfie aj. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama