Reklama

Reklama

Veterinární policie: Houston

(seriál)
  • USA Animal Cops: Houston
USA, 2003, 60 min

Hudba:

Simon Russell

Hrají:

John Lurie, Robert Leigh (vypravěč)

Obsahy(1)

Seriál Zvířecí policie Houston sleduje práci členů jednotky vyšetřující kruté zacházení se zvířaty z houstonské organizace SPCA. Doprovází je při záchraně, rehabilitování a hledání nových domovů pro nechtěná, zanedbaná či týraná zvířata. V čele týmu stojí vrchní vyšetřovatel Charles Jantzen a na jednotku pečlivě dohlíží prezidentka houstonské organizace SPCA Patti Mercerová. Osmičlenný tým speciálně vycvičených vyšetřovatelů je nepřetržitě v pohotovosti, aby mohl reagovat na naléhavé případy a nahlášená týrání zvířat. V této sérii členové organizace SPCA zachrání 60 psů z domu ženy hromadící zvířata. Sama spí na verandě a psy ponechává bez dozoru vládnout domu. Ti po letech nedostatečné péče zdivočeli a jsou agresivní. Podaří se týmu zvířata bezpečně odchytit? Vyšetřovatel Maverick Wagner usiluje o spravedlnost v případě smrti dvou psů husky. Tým zachraňuje více než 60 koček z rozpadajícího se domu a organizace SPCA zasahuje proti podezřelým pořadatelům kohoutích zápasů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zaznamenala jsem na toto téma názory tipu "Fuj! Jak se na to můžeš dívat?!". Ale já to takhle nevnímám. Já jsem přece nezpůsobila to, co se těm zvířátkům děje. Ani to nevnímám jako něco hnusného, ale spíše jako skutečnou pomoc při boji s týráním. Dívám se na to z toho důvodu, že v mých očích se zvířatům pomáhá a zachraňují se zde jejich životy a nakonec se jim dá druhá šance na lepší život. To je celý můj pohled na všechny Animal Cops.. ať už Phoenix, Huston, Filadelfie aj. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Osudy týraných pejsků a kočiček mě nijak nedojímají. Tyhle zvířata mě nikdy moc nezajímala a vlastně je nemám rád a ze sledování se mi akorát zvedá žaludek. ()

Reklama

Reklama