Reklama

Reklama

Záměna

(seriál)
  • USA Switched at Birth
Drama / Rodinný / Romantický
USA, (2011–2017), 73 h 20 min (Minutáž: 41–63 min)

Tvůrci:

Lizzy Weiss

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Katie Leclerc, Vanessa Marano, Constance Marie, D. W. Moffett, Lea Thompson, Lucas Grabeel, Ryan Lane, Sean Berdy, Jason Brooks, Blair Redford, Austin Butler (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(103)

Obsahy(1)

Když dvě dospívající dívky, Bay a Daphne, zjistí, že byly při narození vyměněny, obrátí to jejich životy vzhůru nohama. Bay žije s rodiči a bratrem v přepychové vile a neslyšící Daphne s matkou a babičkou v chudinské čtvrti. Přesto se však jejich rodiny dohodnou na společném bydlení, aby si tak všichni mohli vynahradit ztracený čas. (alyssa18)

(více)

Recenze uživatele michy9073 k tomuto seriálu (1)

Záměna (2011) 

Na Switched at Birth se mi hrozně líbí, že není jako ostatní teen seriály. Polovina seriálu je ve znakovém jazyce, což mě nikdy nenapadlo, že by mě mohlo až tak zaujmout. Díky němu je možné vidět život i z perspektivy hluchých a to určitě stojí za to. Dokonce se něco z ASL dá pochytit, slova jako láska, máma, táta, ano, ne... Sice by tam mohlo být méně vztahových dramat, protože jich je tam více než požehnaně, ale už to k tomu zkrátka tak nějak patří. :D Kennishovi a Vasquezovi si prostě ani v jedné epizodě neodpočinou, tvůrci jsou až moc škodolibí. Jako celek to ale na mě působí moc dobře, velmi návykový seriál... :D Těším se na pátou sérii a pevně doufám, že Bay a Emmett skončí spolu... :D ()

Reklama

Reklama