Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S Václavem Postráneckým si připomeneme nejúspěšnější silvestrovské scénky v podání oblíbených herců a komiků.  Jestli během roku divák televizi něco promine, na Silvestra to neplatí. Očekává ty nezábavnější scénky, gejzíry humoru, herce, zpěváky, komiky přesně podle svého gusta. Usedne před obrazovku a chce se bavit, lépe řečeno, chce být baven. Vyhovět každému nelze, ale scénky a písničky, které jsem pro vás vybrali, vás do té správné silvestrovské nálady určitě dostanou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Scénky byly fajn, ale ty tanečky by si mohli odpustit. Tohle střídaní tempa jsem nikdy nepochopil a nikdy jsem ho neměl rád. Zabitá polovina pořadu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Oblíbené silvestrovské scénky. 1) Pěkné kultovní scénky nemohou zklamat. Asi neexistuje levnější způsob, jak zaplnit vysílací čas. Je to tak trochu podraz na diváky. Tvůrci střihu zpravidla nedodají žádnou hodnotu navíc (čest výjimkám - To je šoubyznys). 2) O podobných střihových pořadech lze říci, že čím jsou jednotlivé scénky starší, tím více nabývají další komediální rozměr. Samozřejmě tohle není průřez běžnou televizní zábavou, je to výběr toho nejlepšího, a tudíž nelze zvolat, ach, jaká to tehdy byla kvalita a srovnat s dnešními estrádami. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Mezi silvestrovské scénky byly zařazeny výstupy Kaisera a Lábuse, společná scénka Svěráka, Smoljaka a Luďka Soboty o Sobotovi, Šimka a Krampola o mistru v plivání, Félixe Holzmanna o hádance, Luďka Kopřivy a Dáši Veškrnové o balení a Ivana Mládka a jeho kurzu němčiny. Zazpívají či zatančí Lucka Vondráčková, Martin Dejdar či Jiří Korn, zazní písnička z Pomády. Na závěr pak originálně otevřou šampaňské Kaiser, Lábus a Korn. Výběr je průměrný, scénky většinou nezaujmou. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Návraty do minulosti dokážou pobavit vždy. Jako kdyby umělci za socialismu věděli jak zábavu dělat. Dnes to neumí téměř nikdo. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Podařilo se vybrat méně okoukané scénky a hudební čísla. Pokud vůbec má být Silvestr především o starých estrádách, tak je opravdu fajn zašťourat občas trochu hlouběji. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Václav Postránecký jako průvodce úspěšnými silvestrovskými scénkami let minulých. Velkým dramaturgickým plusem byl výběr těch ne úplně nejprofláklejších scének. Bavit nás budou pánové Holzmann, Lábus, Šimek, Donutil a další. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mě do té správné nálady zábava dostala. I proto, že se v pořadu objevily jinak málo známé scénky, které se často nereprízují. ()

Reklama

Reklama