Reklama

Reklama

Silvester 2010

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Rozlúčte sa s rokom 2010 v spoločnosti tých, ktorí vás zabávali po celý život. Všetko tu už bolo! Silvester 2010 však ešte len príde!
Keď sa povie Silvester, každý si predstaví noc plnú smiechu, hudby a dobrej zábavy. Rozlúčte sa s rokom 2010 v spoločnosti tých, ktorí vás zabávali po celý život. Obľúbení speváci, skvelí komici a overené hity, ktoré rástli spolu s vami. Všetko tu už bolo! Silvester 2010 však ešte len príde! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

Ako vystihnúť daný projekt ...to je otázka .Stručne a pritom priliehavo.Myslím slovo hnoj by vystihlo podstatu. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedine, co Slovaci su schopni natocit v sucasnosti, je vykal a exkrement .... Panelak nech sluzi ako dokaz ..... Tejto "nadhere" dam 0 %, lebo pri pozerani tohoto som skoro zinfarktoval ... od hrozy ...... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Potěšující zpráva - ani naši bratři nejsou schopni natočit kvalitní silvestrovskou zábavu a v porovnání s ČT1, která představila ten nejkvalitnější program posledního dne roku, z těch které jsem mohl shlédnout, prohrávají na plné čáře. Pat a Mat slovenského humoru Skrúcaný & Pomajbo provází nudné tlachání skupinky místních celebrit (+ jedna česká) v čele s pubertální Evou Mázikovou, prošpikované léty ověřenými archívy. ()

Reklama

Reklama