Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hillary Kramerová (Barbra Streisand) je úspěšná magnátka v oboru kosmetiky. Její účetní ji ale jednoho dne obere úplně o všechno a uprchne do jižní Ameriky. Zbyde jí jen smlouva na dnes už bývalého boxera. Hillary ucítí obchodní příležitost a ačkoliv o sportu nic neví, rozhodne se za účelem zisku dostat boxera Kita (Ryan O'Neal) zpátky do ringu. (Kubesz)

(více)

Recenze (20)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Barbra je pro mne charismatická a nádherná osobnost s úchvacujícím hlasem a komediálním talentem :-) Toto je příjemná komedie a líbila se mi :-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Barbra Streisand, jako úspěšná kosmetická magnátka, ze které se stane otravná boxerská manažerka. Osmdesátková komedie se všemi klady i zápory. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

No hvězdu přidám, po dvaceti letech to je pro mě lepší film než ,,Co dál doktore ?". O něco méně ukecanější Barbra. Scény ze soustředění, mě opět dost pobavily. A pak jsem na tom jako chůva Fran, prostě mám pro Streisandu slabost. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...jeden z hitov leta za socializmu...myslím oprávnený.Milá komédia pozerateľná i v odstupe času.Je to jednoduché,vtipné až mi to príde akoby to točili francúzi. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Barbru miluji jako režisérku, tak i jako herečku, ale tohle není film podle mého gusta a myslím si, že se tam Babs vůbec nehodí. Byla mi strašně nesympatická, lezla mi neuvěřitelně na nervy, kdo stál za vidění byl Ryan O'Neal, vážně to byl fešák, ale jinak film stojí za nic. Nudila jsem se, nic pořádného tam nebylo. Čekala jsem od toho vážně o dost víc. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

37. Zlatý Glóbus za rok 1979 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "The Main Event" - Hudba a text Paul Jabara, Bruce Roberts ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to klasický prípad lásky, ktorá je pre tento pár prvou nenávisťou, takže ak máte radi tento druh škádlenia, bude sa vám pravdepodobne páčiť táto klasická romantická komédia zo 70. rokov. 6/10 ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Moc milá komedie, která patří už léta mezi mé oblíbené. Bebs, kromě toho, že jí to zpívá, je navíc prvotřídní komediant. "Boxér?? Nemám něco, co nejí?" ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Díky ztřeštěné Barbře to byla slušná komedie. O´Neal sice nebyl vůbec špatný, ale to co předváděl v ringu bylo opravdu smutný. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Barbra Streisandová a box... no dopadlo to jak jsem čekal. On to v podstatě není špatný film - režie, boxerské scény, námět je fajn. Úspěšná podnikatelka díky tunelu účetního přijde o všechno kromě jednoho boxera a tak ho musí dostat do formy, aby peníze získala zpět. Bohužel Streisandová diblíkuje, má příšerný "pudl" účes a ještě hraje naprosto příšernou, tupou a nesnesitelnou krávu, ty blbosti co dělala u ringu to jsem se až styděl. Ryan O´Neal ji ovšem zdatně sekunduje se svým šovinistickým vychcaným lemplem a slušné boxerské scény to nezachrání. Ta romance je naprosto nesmyslná a ten konec z pohledu sportovního fandy tomu nasadil korunu.. 2* a ani o fous víc. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená komedie. Sympatické obsazení. Já k tomuto filmu bohužel bližší vztah nemám, viděl jsem poprvé před chvilkou… ()

quixote 

všechny recenze uživatele

Film, který bývá označován za slabý, mi přijde jako vcelku povedená komedie. Nápad dát znovu dohromady Barbru a O´Neala je dobrý (viz "Co dál, doktore?") a ani jeden z nich se za film nemusí stydět. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Proč do tohoto projektu šel Ryan o´Neal, to tedy nechápu. Faktem ovšem je, že jsem ještě neviděl hromadu zlata. Varuji všechny, kteří nejsou skalními fanoušky Barbry Streisand - vyhněte se obloukem. ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Sladce krvavý románek, ze kterého se zrodilo tolik větviček - z nejznámějších Rambo, Million dollar baby - které využily principu zmrtvýchvstání „běžného“ boxera(ky). Ale na druhou stranu lze podotknout, že tento film (zřejmě hlavně pro ženy) dokáže křehkým polovičkám přiblížit ten „brutální sport“ rozhodně víc než sportovní přenos. ()

phoenix2456 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších a nejvtipnějších filmů Barbry Streisand. Její uštěkaná a nesnesitelná Hillary ve spojení s líným a laxním Kitem vytváří dokonalý mix neskutečných situací a momentů. ()

Související novinky

Zemřel herec Ryan O'Neal

Zemřel herec Ryan O'Neal

09.12.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřel americký tvůrce nominovaný na Oscara a dva Zlaté glóby, známý díky legendárním snímkům jako Barry Lyndon, Love Story a Papírový měsíc, herec Ryan O'Neal. Smutnou… (více)

Reklama

Reklama