Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na bývalé dálnici č. 56 stojí u starého lomu opuštěný Hotel Bridgeburn. Jeho zvláštností je, že kdokoliv si v hotelu objedná pokoj, mizí beze stopy. Když zde jedné noci zmizí mladá dívka Jenny, která hledala nocleh při cestě na hudební festival, nehodlá to její starší sestra Sarah nechat jen tak. Vydává se na vlastní pěst po stopě své sestry. Když ji cesta zavede do téhož hotelu, stráví zde noc i Sarah. Už ráno je jí jasné, že kromě zvláštního majitele, není v hotelu sama. A když se s psychopatickým zabijákem setkává tváří v tvář, začíná boj o holý život. (Prochy38)

(více)

Recenze (14)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taká švédska verzia na Psycho: Jeden osamotený hotel, jeden retard, v detstve sexuálne zneužívaný, kvantum mŕtvol v jazierku a žiadni hostia... len z času na čas sa zjaví nejaká chuderka, s ktorou to nedopadne dobre. Mordy boli napriek nízkemu rozpočtu celkom slušné (chválim jedno pekné "vytrhnutie" sánky a jedno roztrepanie hlavy). Ináč je to priemerný horor s dosť biednou kamerou a nie príliš podareným rozuzlením. Je aj dosť prehľadný a predvídateľný. Výhodou je zase (okrem vrážd) málo dialógov, celkom sympatickí herci, rozumná stopáž a nejaké tie naháňačky. Nič, čo som doteraz nevidel, ale dalo sa. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ať už skandinávský nebo mongolský, Insane je film vražedný! Podobná kombinace předvídatelnosti, nudy a odporného televízního looku je ve slasheru celkem častý jev, ovšem v takové dávce začíná být už smrtící. Hororu, v němž nejatmosféričtějším momentem je pětivteřinový pohled z okna na mlhou zahalený rybník, se pak už můžete jenom smát, brečet nebo ho vypnout úplně. A pokud nemáte milující sestru, co by vám mohla tuhle hrůzu hodně zpříjemnit, volba bude zcela jasná. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tak na švédov " silne slabé ". Holčina pri únavnom pátraní po ségre narazí na únavu a využije pochybný hotel. Domáci mimo toho , že nie je celkom " kompletný " má zase prepožičanú masku z " M.B.V. V priebehu 5 dní je to druhý prípad a to Ma tlačí k múru , kedy nedokážem vysypať viac , ako slabú 3ku , aj to len za párik mordov a fee - ords ( zarazil Ma však ten skoro/ amatérsky vizuál , na ktorý som nebola pri škandinávskych slasheroch zvyknutá. Aspoň nie v prvej lige , v ktorej sa tento snímok snažil prezentovať, tentokrát žiaľ - márne ). ()

Litsarch odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že nemá cenu nějak extra komentovat film, který stačí jen proklikat, aby člověk věděl přesně, o čem je, co se v něm dělo a proč. Pravda ale, že prvních 20 minut jsem poctivě vydržel. Dál to již nešlo jaká to byla ukrutná nuda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí, že švédští tvůrci trochu více nevyužili skutečnost, že se snímek odehrává na samotě, že je venku zima. Tam by se dalo ještě více budovat napětí počasím, reáliemi. Ale aspoň trochu se to zadařilo, a tak pár scén skutečně dovede budit pocit určité neutěšenosti. Škoda, že dějově je to tak slabé, protože to dokáže divákovi znepříjemnit pár těch dobrých nápadů a docela dobré výkony. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak horor kde bych se infarktově lekl po třech minutách filmu to se mi už dlouho nestalo. Člověk kouká na sexy kočku co utíká před zabijákem říká si že holka má slušnej náskok a najednou...no jo moje blbost kdybych tak moc nečuměl na ní tak bych se tolik nelekl , ale tvůrci mě prostě nachytali a to se počítá. Takže začátek velmi slibný. A teď se lidi seznamte s Davidem...Milý mladý muž a jediný pracovník hotelu velkého jak kráva takže jsem mu od začátku fandil páč na to, že v hotelu dle všeho je každou chvilku vražda a bordel po ní, tak on ho udržuje v dokonalé čistotě a k tomu umí skvěle servírovat jím uvařené jídlo, míchat koktejly a připalovat slečnám cigarety. Ve volných chvílích si dělá cínové ( nebo olověné já nevim) figurky, fotí ženy když o tom nevědí a poklízí už tak dokonale čistý hotel. No a když to na něj přijde tak se navlékne do koženého kabátu s plynovou maskou a porcuje ženy co fotil. Jelikož je silnej jak kráva a hbitej jak srnka tak se mu to daří na jedničku. A nebo vůbec nevraždí a v hotelu se skrývá ještě někdo jiný? Na tuto otázku dostanete odpověď. Přidejte několik dobrých scén, pár vražd a pro mě prima konec a dostanete horor který rozhodně potěší i když má své chyby. Jooo švédi opět dokazují že umí. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Poměrně málo známý švédský horor o zapadlém hotelu někde u dálnice a jeho vyšinutým majitelem. Není to sice žádná špička ve svém žánru, ale podívat se na to dá a troufám si říct, že i vícekrát. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Varuji, že je zde tuna spoilerů!!!! Celkem hodně mi tento horor připomínal Psycho. Možná jen náhoda. Je pravda, že hoteliér byl magor už od začátku, ale stejně toho tam spoustu nedávalo smysl. Film mě tolik nezklamal. Atmosféru umocňovala kvalitní hudba. Ale šlo o to, že jednání postav bylo tak divadelně nelogické, že to nedávalo smysl. Když po mně někdo jde, čapnu klíče od auta a vypadnu a ne, že začnu lítat po hotelu, ani se nesnažím řvát a pak taky tak skončím. Asi jediné, co tomu chybělo, aby se to dalo označit za nějaký jako Film, je nějaký jako motiv, nebo okénko do duše magora. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale když mě v mládí zneužíval otec, neznamená to, že budu vraždit, koho potkám. Hm? ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Celkem hustej horor.. napětí tu nechybí a i když je znát, že rozpočet nebyl velký a celý děj se odehrává v podstatě v jednom domě, něco do sebe to má. Rozhodně se mi z toho nechce zvracet jako z jiných béčkových hororů(jakože sou fakt špatný, ne že by tam bylo tolik krve :-) a i když koncová zápletka mohla byt propracovanější, hodnotím rozhodně kladně. ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Jsem snímku schopen odpustit vizuál kolumbijské telenovely, ale co už nejsem, je způsob jakým film vymetl se sympatickou, atraktivní herečkou v podobě Jenny, která se ubytuje v hotelu, vedeným podivínským recepčním. Do té doby relativně spokojenost, atmosféra byla překvapivě obstojná, ale pak příjde v mých očích kolosální provar. Substituce nesympatickou, neatraktivní sestrou Sarah a jejím černošským přítelem, co zapomněl, že mít vlasy jako Coolio už není tak cool jo, je kámenem úrazu. Od té chvíle jsem začal Insane opovrhovat a celkově šlo všechno dolů, atmosféra rázem tatam. Ale pozor gore bylo propracované, škoda, že tak nebyl i celý snímek, dávám snad nejslabší dvě hvězdy, co pamatuji. 3/10* ()

vlado90 

všechny recenze uživatele

velmi dobry horor hlavne miesto kde sa to odohravalo sa my pacilo a aj postavy boli sympaticke no ale aj hlúpe.Ak by to skoncilo inak ako to skoncilo tak by som dal mozno plne hodnotenie. ()

Reklama

Reklama