Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V písničkovém pořadu Vyvěste fangle autorské dvojice Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra účinkují jako interpreti herci pražských divadel, mj. P. Čepek, J. Bohdalová, R. Hrušínský, M. Kopecký, H. Maciuchová, D. Veškrnová, J. Jirásková a P. Zedníček. Kromě titulní písně zazní Honky tonky blues, Oči sněhem zaváté, Babeta, Klokočí, Malé kotě, Proč se lidi nemaj rádi, Kočka na okně a mnohé další. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Herci zpívají Suchého a Šlitra. 1) Pořad na mě působí tak, že teď se už jako může, tak toho rychle využijeme, než nám to nějací soudruzi zase zakážou._____ 2) Mezi herci nefunguje vzájemná chemie, vypadají spíše, jakoby je na tuto kulturní brigádu nahnali z divadel a dali jim půlhodinovou základní informaci a hned pak začali natáčet. Vrcholem celé této odtažitosti je pak Jiří Suchý, jenž působí jako zatoulaný obchodní cestující mezi cizinci._____ 3) S ohledem na nesmrtelné songy dávám 3*. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Poměrně nesourodé setkání nad legendárními písněmi neméně legendární dvojice Jiří Šlitr, Jiří Suchý. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Písničky Jiřího Šlitra a Jiřího Suchého zpívají Hana Maciuchová, Jan Kanyza, Petr Haničinec, Petr Čepek, Jiřina Bohdalová, Pavel Zedníček, Jaroslav Satoranský, Jiřina Jirásková, Rudolf Hrušínský, Dagmar Patrasová, Svatopluk Skopal, Miloš Kopecký, Michal Pešek, Jiří Suchý, Jitka Molavcová ()

Reklama

Reklama