Reklama

Reklama

Mississippi Queen z Pohořelic

(TV film)
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2006, 25 min

Obsahy(1)

Dejte stranou stoly, jsou tu rokenroly! A s nimi Jarek Nohavica, Věra Špinarová, Pavel Zedníček, Pavel Dobeš a Jiří Sedláček, tak, jak jste je ještě neviděli. Bláznivá noční jízda s hity 50. let a Rock and Roll Bandem Marcela Woodmana.  Půlhodinový pořad plný svižných rokenrolů, o které se postaral R'N'R Band Marcela Woodmana, a v nezvyklých rolích se představí i Jaromír Nohavica, Věra Špinarová, Pavel Dobeš, Pavel Zedníček a Jiří Sedláček. Silvestrovská show přináší, se slušnou porcí nadsázky, sen obyčejných chlapíků o hvězdné rokenrolové kariéře, uvádí účinkující zpěváky a herce do rolí figurek, které se běžně vyskytují po barech a náhle se ocitnou ve světle ramp. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

otík 

všechny recenze uživatele

Tak to byl nářez. Hudebně v pohodě, ale vizuál a stylizace teda fakt divný, příběh nulový. Přesto to mělo své kouzlo a jen škoda, že třeba Nohavica nedostal více prostoru. Většinu času totiž hraje a zpívá Rock and Roll Band Marcela Woodmana a Jiří Sedláček, tančí taneční skupina Atašé Jara Moravčíka a hvězdy typu Dobeš, Nohavica a Špinarová mají jednu pořádnou písničku. Zedníček jen hraje dědu, který ztratí brýle a když je najde, najde si jej i jeho stará a vyžene ho z tanečního klubu. I tak ovšem zajímavý počin České televize Ostrava, který se skutečně hodí tak akorát na Silvestra na ČT 2 nebo Art. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vtipné, hudebně zvládnuté na jedničku, staré šlágry v novém kabátu. Snad to ty rocknrollové legendy našim umělcům tam ze shora z hudebního nebe odpustí, i ta zkomolená jména co jim byla dána :-) . Než vskutku pekelné Sejdeme na Vlachovce či jakou hrůzu to ČT dávala hned po odbití hodin a hymně, tak tohle byl balzám. A pár textů bylo i dost vtipných. Já však mohl oči nachat na té růžovo-bílé Volze:-) kam se hrabou Cadillacy na ameriky z Pohořelic ! :-) * * * ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vypadá to trochu jako zábavička rozverných důchodců, ale má to šťávu, ne, že ne. 1) R'N'R Band Marcela Woodmana hraje, Jiří Sedláček zpívá a Atašé Jara Moravčíka tancuje. Jména Spinarová, Zedníček, Nohavica pak přitáhnou pozornost, protože jinak by se na pořad asi málokdo podíval. A to by chybil. 2) Radši bych sledoval mladá těla, ale postupně mě očividné nadšení a kvalitní performace dostaly. A ty melodie! Nové vtipné a stylové otextování evergreeny ozvláštnilo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pořad je určen především pro milovníky rock and rollu. A toho je zde opravdu dost. Jaromír Nohavica se zde sice jen mihne na chvíli, ale jinak všichni ostatní uvedení zde hrají po celou dobu. Celé to spíše připomíná hrané klipy na jednotlivé písničky, chvílemi je to i vtipné, ale melodie a texty jsou to skvělé.  Rock and Roll Bandem Marcela Woodmana mám velmi rád. ()

jakubi 

všechny recenze uživatele

Já jsem byla okouzlena. Vymyslet texty tak, aby připomínaly původní jazyk... úžasné. A když nastoupil Nohavica s drupiovským hlasem: To mě sere, to mě sere... dál nemám slov. ()

Mistr119

všechny recenze uživatele

Pořad jsem dosledoval do půlky, protože po půl druhé bych už i na Silvestra šel rád spát, takže se necítím kompetentní dávat pořadu hodnocení, nicméně za tu půlku, co jsem viděl bych dal zatím hvězdičku za hudební přípravu. Jinak mi to přijde bez ladu a skladu a furt na jedno brdo. :-/ ()

Reklama

Reklama