Reklama

Reklama

Too Late

  • Velká Británie Too Late
Trailer 3

Obsahy(1)

Po záhadnom zmiznutí exotickej tanečnice Dorothy (Crystal Reed) sa Mel Samson (John Hawkes), prešedivený súkromný detektív z LA, rozhodne objasniť komplikovaný prípad. Zatiaľ čo prečesáva mesto a hľadá stopy v honosných sídlach a lacných striptízových kluboch, dostane sa až do špinavého podhubia Los Angeles. Následkom toho zistí, že v ceste k odhaleniu pravdy mu budú stáť tak drogoví díleri, ako aj depresívne zbohatlícke manželky. Čas sa však kráti a Sampson sa začína obávať najhoršieho. Čo sa stalo Dorote? Prišiel Sampson príliš neskoro? (Arsenal83)

(více)

Recenze (4)

movie 

všechny recenze uživatele

50% Zvláštní minimalistické drama, tak trochu mimo všechny kategorie. Velká míra sebeuvědomění, trochu divadelní akce, kdy se z jednoho celku v rychlém sledu přesouváme na druhý. John Hawkes je super, obsazení Roberta Fostera a Jeffa Fahey v epizodních rolích potěší. Ale to je asi tak vše. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Silne nelineárny príbeh, ktorý pozostáva z piatich segmentov, ktoré sú prezentované bez chronologického poradia. Klasický béčkový film, ktorý sa snaží prekvapiť neoriginalitou a kde efektivita scén je dôležitejšia ako racionalita správania postáv či pravdepodobnosť udalostí. John Hawkes pripomínal takého malého klona Seana Penna, vizážou aj výrazom. Taký naozaj nedokonalý klon, lebo tak dokonalého klona ako má dedo senil Biden, to sa nevyrába každý deň. Napriek tomu bol práve Hawkes tým, čo film ťahal a stál za povšimnutie. A pre slušných heterákov samozrejme aj Crystal Reed. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek není ani dobrý, ani špatný, což se nakonec odrazilo i v průměru. Je to zvláštní film o hledání jedné ženy, je to film plný násilí, podivného chování a rozhovorů se zajímavými hereckými výkony, ale nemohu si pomoct, celkově to na mě působí tak nějak zvláštně, jednotně, ne dostatečně silně. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"I don't want to go to hell." Zatímco Birdman sbíral Oscary, mnohem lepší Too Late zvládlo prošumět, aniž by si ho někdo všiml. "Jednozáběrové" a teatrální je asi stejně, ale díky tomu, že jde ve šlépějích klasických noirovek, pro mě funguje mnohem líp. I když ono jde ve šlépějích víc věcí – třeba Tarantina, korejského Old Boye nebo Wese Cravena. Je to bezvadná, nelineární kriminálka. Je to metafikce jak se patří. Je to vyjádření lásky k filmu. Ale především je to jeden z nejlepších snímků posledních pár let a nikdo ho neviděl. Dennis Hauck i John Hawkes si zaslouží podstatně lepší postavení, než ve kterém oba jsou. Výjimečný zážitek. ()

Reklama

Reklama