Reklama

Reklama

Coming to Town

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA / Španělsko, 2006, 18 min

Obsahy(1)

Santa, jeho pomocník a malý škriatok plnia najtajnejšie vianočné priania. Obzvlášť v prípade, keď ide o jedno špeciálne, medzi ľuďmi neraz najviac obľúbené: pomstu. (*CARNIFEX*)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní snímek je spíše takovou černou komedií, nežli čistokrevným hororem. Jeho hlavní náplní je diváky hlavně pobavit a snad i trošku postrašit. Vánoce jsou sice svátky klidu a míru, ale pro naší ústřední trojku to neplatí. Nesnáší tyhle dny plné radosti a štěstí se jim příčí. Zbraně, násilí, cigarety a chlast jim k jejich životu úplně stačí a když se naskytne šance někomu ublížit, tak jí s radostí přijmou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, možná za to může i fakt, že jsem to viděl pouze v původním znění bez českých titulků (ty španělské mi byly k hovnu), ale navzdory tomu, že Santův brácha a elf byly fakt cool, mě to zrovna dvakrát moc nevzalo. Vzhledem k tomu, že je celý film dost předvídatelný, se z toho dost vytrácí humor. Na druhou stranu je to ale asi přesně vytvořené pro situaci v jaké jsem to viděl, jako součást jakéhosi "večírku", "srazu", "akcičky", "party" apod, k pobavení. Ale to se zase vracím k tomu, že mi tam chyběla ta česká jazyková podpora. Viděno na THS 2011. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No poteš. Buďme radšej realisti a kúpme si umelý stromček navešaný niečim, čo je pre predávajúcich nekonečný biznis. ()

Reklama

Reklama