Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

Talina 

všechny recenze uživatele

Joo kdybych věděla, že jsem se prvně měla podívat na videoklip Beastie , tak se pak na tady tohle nedívám s "černýma brýlema", že.Tak trochu větší úlet... a i když tam byl Seth Rogen, tak to asi lépe poberou ti, kteří někdy poslouchali nebo aspoň ví, kdo to Bestie boys jsou, což já absolutně nejsem. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Vymakané promo k vymakanému albumu. Hviezd je tu jak múch na hovne, Šuvadovú som postrehol až keď som si všimol jej meno v end credits. Navodenie New Yorku na prelome 80s/90s je úplne parádne, feeling ako v pôvodných videoklipoch a keď som zazrel pri dance battle ten boombox, až sa mi slza natlačila do oka. Odkaz na SNL skeč More Cowbell nemá chybu. Škoda len hluchého dialógu na začiatku no ináč podarená tripping balls habaďúra. Kto by to povedal, že je to už 25 rokov... ()

Reklama

melloun 

všechny recenze uživatele

Až po shlédnutí tohohle rádoby kraťasu, jsem viděl normální tříminutový videoklip, který je výcucem z oněch skoro 30 minut. Akorát bez blbých keců a tudíž mnohem lepší. Komu vadí, že by neuviděl "street dance battle" s následným zásahem policie, budiž. *** Samotná písnička, Make some noise, se mi celkem líbila. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Jde vidět jaký velký respekt stále Beastie Boys mají. Nejenom, že jejich nové album je skvělé, ale ještě si udělají vlastní 30 minutový videoklip kam narvou snad kompletní holywoodskou komediální posádku. Garantuji Vám, že jména jako Seth Rogen, Will Ferell, Jack Black, Danny McBride, Eliah Wood, Orlando Bloom a John C. Reilly již nikdy neuvidíte pohromadě. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama