Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak takéto Promo som ešte nikdy nevidel. Nenormálna sranda + tak obrovské herecké obsadenie k promu sa nevidí každý deň. A posledná scéna, jak každý po sebe ští je proste bombové zakončenie tohoto geniálneho proma. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Smysl je něco, co ti nebude dávat smysl, pokud jsi nestrávil nějakej čas v budoucnosti." Tak mě to tedy smysl příliš nedávalo, což vzhledem k řečenému naprosto dává smysl. Nicméně docela slušnou zábavu jsem stačil zaznamenat, i když se mi Beastie Boys neustále snažili rozervat uši a smysl oslav nezákonného jednání zhulených raubířů mi vždy spolehlivě unikal. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Tak co, kolik svých oblíbenců jste poznali? Je to taková milá hovadina, však to znáte. Celou dobu si říkáte, na co to vlastně koukáte.. a v závěru se přistihnete s úsměvem na tváři. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tohle si budu pouštět ještě dlouho, než najdu všecky výše uvedené. Doporučuju všem, kterým při poslechu Beastie Boys neupadnou ušiska. 85% ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

'Beasties' sobě! Ono, tahle tři ukřičená zlobidla byla vždycky především exhibující partou nonkonformních humoristů, kteří u všech těch ptákovin jen tak mimochodem taky stíhali dělat moc prima muziku. Vcelku šikovně svými crossovery fušovali do hip hopu a nahlodali zažitý stereotyp, že správný rapper musí být nutně vždycky černej jak bota. Tímhle půlhodinovým opusem odkazujícím k jejich asi nejproslulejšímu kousku si sami staví sochu, nebo spíš rovnou Babylonskou věž, jejíž konstrukci hned od začátku sami umně sabotují a ještě z toho mají děsnou prdel. Kamera kouká tradičně zespoda, nechybí zhovadilé pouliční výtržnosti, jedno cameo střídá druhé a v závěru kluci demonstrují, že bez větších problémů dokáží doslova přechcat sami sebe. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal zřejmě nejznámější klip od Beastie Boys. Není to nijak zvlášť explozivní sranda, ale je to povedené, závěrečný piss mě opravdu rozesmál. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Mám rád Beastie Boys a tento videoklip je jedna velká legrace. Zároveň i dobré uctění videoklipu, kde na kytaru zahraje Kerry King z thrashmetalové legendy SLAYER! ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tolik skvělých herců pokupě sem snad ještě nikdy neviděla... Na začátku se mi vyvalily oči z důlků, co že to je za kravinu, a na konci sem si uvědomila, že se na tu obrazovku tlemím jak měsíček na hnůj. Paráda! ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné kolik známých tváří se v tomto kraťasu objevilo a to vzhledem k jeho kvalitě. Do jisté míry mi přijde tento krátký film kontroverzní jako jackass. Některým se to prostě bude líbit a jiní to budou tvrdě odsuzovat... Já budu patřit spíše do tej druhé grupy... 40%. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Krásnej příklad toho, že 30 minut je na klip prostě přehnaně moc, ale za vidění to stojí minimálně kvůli scéně, kde na sebe Will Ferell, Jack Black, John C. Riley, Seth Rogen, Elijah Wood a Danny McBride vzájemně močí, tam je zrovna ta přepálenost fakt humorná. :) ()

Reklama

Reklama