Reklama

Reklama

Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Tayen

Tayen (hodnocení, recenze)

Královna pošle zabijáka na holku: to je dost málo na to, aby se to dalo ozančit za Sněhurku ;-) Mně už přijde zajímavé, že královna a "nuzná holka" jsou asi klony. Připomíná mit to jistou sci-fi knihu silně inspirovanou jednou stejnomennou pohádkou. Sci-fi s pohádkovými rysy nemusí být vůbec špatný a přitom ani nemusí být inspirován žádnou konkrétní báchorkou. Wachovští nebudou tak blbí, aby do přesněhurkovaného kotle strčili další. :-) Stejně tak by se  v tom dal vidět Ostrov doktora Moreaua a vsadím se, že kdyby se, že kdyby na nás Hollywood vyrukoval právě s ním, tak by v něm taky ten Ostrov... viděl.

Cerebrum

Cerebrum (hodnocení, recenze)

Mila Kunis ve vesmírné sci-fi od bratrosestrů Wachowskich? Moje očekávání stoupla na úroveň nadrženosti geeků na nové komiksové filmy! :-)

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

me to zni jako totalni kyc ten pribeh presne takovy scifi nemam rad

Neuge

Neuge (hodnocení, recenze)

Místo toho aby vymýšleli takový, alespoň od pohledu, šílenosti, ať radši adaptují např. níže zmíněnýho P.K.Dicka. Takový "Now wait for last year" bych rád někdy viděl na filmovým plátně.

billinus

billinus (hodnocení, recenze)

ještě přidat drogy (jako Chew-Z) a paralerní vesmír a P.K.Dick jak vyšitý.

boshke

boshke (hodnocení, recenze)

To zni jako kniha, napsana podle filmu, natoceneho podle knihy... :)

prasacimor

prasacimor (hodnocení, recenze)

Saur.us: Presne to ma napadlo ked som si precital tu novinku. "Tatum si zahraje nájemného kosmického zabijáka, který má záchodovou superhrdinku zlikvidovat, avšak zamiluje se do ní. Společně pak vyrazí do války s mimozemskou hrozbou." haha snowwhite on steroids!

Saur.us

Saur.us (hodnocení, recenze)

"Mila Kunis si zahraje ruskou imigrantku, která se živí jako „uklízečka čistící záchody“. Přirozeně netuší, že je vlastně vyvolená – má totiž stejný genetický kód jako nelítostná královna vesmíru, jejíž nesmrtelná vláda je tímto ohrožena." Koukám že Wachowští mají rádi Sněhurku co? Tak to tam bude třeba sedmero bitevních minikyborgů :D

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Hlavně ne se Smithem, proboha... Ale co už je téměr jisté, že budou wachovští pracovat s Natalkou.

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

No a jak tak koukám na IMDB, tak už to nebudou točit Wachowští, kteří v příštích projektech mají uvedený už jen Cloud Atlas.

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

graffit: Tak to je ještě pěkně dlouhá doba... Snad to aspoň bude fakt promakaný :-)

graffit

graffit (hodnocení, recenze)

Podle IMDB by se měl film jmenovat Jupiter Rising  a je plánovaný na rok 2014

dzordzie

dzordzie (hodnocení, recenze)

no ja som velmi zvedavyy lebo ma ist vraj o jakusi Robin Hood verziu z tohoto sveta pripadne nieco malo v buducnosti.....a ze to robia Wachovski bratia a Will Smith hlavny hrdina.....noooo len aby to do konca roka stihli lebo sa uz asi celkom dost tesim :D

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

A ještě jedna věc o dost zvyšuje mé očekávání - MPAA Rating: NC-17.

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Velmi příjemné zjištění, že nám Wachowští přichystají ještě něco před Cobal Neural 9. To, že to bude sci-fi, je jen třešnička na dortu:-)).

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama