Reklama

Reklama

Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (1 232)

Mrliš 

všechny recenze uživatele

Rozporuplný snímek. Jsou tam občas dobré nápady, ale jako celek se Jupiter nepovedl. Nejvíc se mi líbily ty skafandry v kostce, které se rozbalily po těle. Nějaká ta technika také nebyla k zahození, ale těch pár světlých momentů zbytek nezachrání. ()

blackjack31 

všechny recenze uživatele

Říká se, že opakovaný vtip není vtipem. Ale já se opravdu bavil a film se mi vážně líbil. Žánr sci-fi podle mne všeobecně pokulhává. Tohle dílko je taková směs již použitých nápadů, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Akce, vtip a celková myšlenka nechyběli. 90% ()

HelenaHanke 

všechny recenze uživatele

Plytká dějová linka tvoří jen nutný podvozek pro exhibici počítačových triků, které duo Wachowski povýšilo z prostředků na cíl sám o sobě. Výsledkem je film, při jehož sledování si po většinu času připadáte jako ve hloupé videohře. (45 %) ()

McMerkurion 

všechny recenze uživatele

... ztracený dvě hodiny života, tak zamotanej a nesmyslnej děj jsem dlouho neviděl, některé scény se zdají vykrádat jiné filmy, možná jedině ty efekty byly pěkný a to serfování ... ()

Marelis 

všechny recenze uživatele

Vesmírný příběh o popelce, která ke štěstí přišla a přitom nezblbla. Jednoho rána se probudí a den který zažije, je úplně jiný než jaký očekává. Z všednosti propluje do jedinečnosti a zjistí, že ten kdo na to má, může žít hodně dlouho a blaze. Mocný rod o třech hlavách si pohrává s figurkami na třech šachovnicích. Popelka postupuje krok za krokem a má s čím srovnávat vlastní život a touhy. Najde lásku a pochopí, že vlastnit například planetu je sice fajn, ale není to všechno. Příjemná kamera a střih, pohodová jízda do vesmíru. ()

sarkikos 

všechny recenze uživatele

geniální geniální geniální! jasně, uměla bych najít spoustu vad, ale proč? celou dobu jsem se královsky bavila - dobrý příběh - v rámci vesmíru :) výtečná podívaná - ani výtvarně to v daným žánru není špatný. jo! jak vysvětlit to, co na Jupiteru nazýváme bouří? vymření dinosaurů? naši existenci? proč ne takhle, přátelé? upřímně - víme prd. skvělý! ()

Tafee 

všechny recenze uživatele

No... Šlápnutí do... Vedle... Není to zábavné, není to napínavé. Je to vizuálně skvělé - stačí to dobrý film? Asi ani ne... Bratři a sestry Wachovsti se už zřejmě vystříleli a s ničím kloudnym už asi nepřijdou... ()

alysek 

všechny recenze uživatele

Dámy Wachowské přišly o koule. Ale asi se víc zajímají o módu. Vesmírná slátanina, kde Mila Kunis nosí pěkný hadry a Eddie Radmayne se snaží dýchavičnou mluvou zakrýt, že je prostě dobrák od kosti. ()

honza.kuzel 

všechny recenze uživatele

Tak tohle 'dílo' dělí od odpadu snad jen chvílemi atraktivní audiovizuál. To je aspoň malá útěcha vzhledem k tomu, co bylo do filmu investováno. Channing se svojí bradkou, štítem a sedmimílovými botami hrůza. Redmayne jako záporák k smíchu. U něj ale víme, že hrát umí (malina a cena akademie v jednom roce asi zasloužená), ale tady bohužel nemá co. Podobně jako nudná Mila Kunis, která by měla asi raději zůstat u kamarádění s benefity. Příběh jako takový absolutně nezajímavý. Celkově by se dalo říct, že je vyloženě dřina u té slátaniny vydržet do konce. ()

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Byl sem nadšený. Film má své silné kouzlo hlavně ve vizualu, který mě snadno pohltí. Scény z neomezenou paletou barev a světel, zvukově tahajici za uši, romantika. V takové pohádce mi nic nechybí. ()

Sebik. odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších filmov čo som videl radšej som si mohol pozrieť nejakú markizácku sprostosť, to by bola menšia strata času. 0% ()

Peter.Rodina 

všechny recenze uživatele

Tak uz mam za sebou hoodne filmov ale toto ma sokovalo uplne zla hudba pocas akcnych scen nesurode az dokonalaa nesuladnost,dalej tam mame nezmyselnee titulovanie to uz postojim u nas na urade a mam to iste a neviem ci mi uniklo ta vesmirna lod co pomahala tzv.. vysosti ani neviem akuu rolu tam vobec hrali okrem pomoci co precoooo akooo konecna dve hviezdy a too je este vela fuf ()

DžejPý 

všechny recenze uživatele

Horší než pokračování Matrixu to není... Ale lepší také ne. Tedy dějově. Vizuálně je to super, i proto s klidným svědomím dávám 3*. Edit 31.1.2021: ten vizuál je fakt fantastický. Zvedám na 4*. ()

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama