Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (13)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Tak ako to dobre zacalo, este lepsie sa rozvinulo (hoc linia lesku bohatsva a prepychu ma iritovala) tak koniec vysumel do prazdna hlavne vdaka zbytocnemu natahovaniu 7/10. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

KÉŽ BY JSI TAK CELÝM SVÝM SRDCEM MOU LÁSKU OPĚTOVALA. UDĚLAL BYCH VŠECHNO, COKOLIV, PRO TEBE..... /// Von ji má rád, vona ho má ráda a von ji má rád. Je třeba si ujasnit kdo je kdo, a hnedle potom můžou romanticky naladění jedinci vrnět, jaká že je to krásná dvojka. Romantická chvilka na mrakodrapu v Šanghaji (socky nikoho nezajímaj ani v Koreji…), přerušená ženskou myslí, který to nemyslí a nemůže zapomenout. Takže znova: ON ji má rád, ONA neví koho má ráda a ON ji má rád. Komedie to není (jestli se nechceš tlemit podivnostem který působí láska). Střízlivě uvažující osoba vidí romantickej film, kde se dva maníci snažej uhnat jednu pipinu. Nebo hluboce vnitřně rozrušený jedince, kteří kvůli lásce dělaj takový ty zamilovaný smajlíky, tančej štěstím, dávaj prstýnky do jídeláku (zapomeň na veitnamskej bufáč…) a každá by chtěla (i já by jsem chtěla (kdybych ji měl(a)…) mít kliku jako Yen. Jo, jo, láska je kurva. Takže (a teď už naposledy:) VON ji má rád, VONA ho má ráda a VON ji má rád – jak tohle může skončit? Tady pomůže jen smrt! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Běžně vydržím čekat na holku i několik let. 2.) Když mi houpne, z rypáku se mi spustí krev. 3.) Jsem na architekty a Ted Mosby už je zadanej. 4.) Thx za titule ,,hanik.n“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Nehrát tam ta žába a 2 průhledné mrakodrapy, tak nevím o čem by to bylo...skvělá konkurence podobným americkým sr..... ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak moc dobré, že ani slovo úžasné nepopíše tu skvělost :P Po dlouhé pauze jsem dal zase jednou šanci Toovské romanci, a tentokrát není výsledek jen výjimečný, jako obvykle, tentokrát je bez chyby. Film bez sarkastického pohledu na lásku, plný scén, které jsou opravdu dojemné, s klišoidními momenty, které ale vůbec nepůsobí jako trapné klišé, ale naopak fungují tak, jak kdysi prvotvůrci chtěli, aby fungovaly. A v tomhle filmu vážně nenajdete někoho (myšleno z ústředních postav), komu byste nefandili a zároveň nad vámi až do konce neviselo napětí, jak to dopadne - a s ohledem na název, čí srdce nebude zlomené. Zní to trošku nadneseně, já vím, ale myslím, že tady je to na místě, a moje srdce po shlédnutí rozhodně není zlomené, spíš zahřáté na maximum. A to nelze neocenit. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Kikuka ma pravdu ohledne ukoncovani romcom, ale nakonec ve zpusobu, jakym zvraty ozvlastnuji vypraveni, vidim plus. Film nabizi spoustu krasnych drobnych detailu a momentu, vybornou ustredni trojici i vyuziti mestke architektury ve filmu, jak jinak... uvazime-li, kdo je tvurcem. Taky perfektni rezijni vedeni herce Louise Kooa (jasne, ze se opakuju), ktery pak je navzdory svym hereckym moznostem presvedcivy. Byl sympaticky v kazdem zaberu. Takze s odstupem a po druhem zhlednuti pridavam hvezdicku a Johnnie To definitivne patri do me reziserske topky, kde uz mel byt drive. /// Po tretim zhlednuti navic kvituji, ze na rozdil od vetsiny soucasnych (uprimne: dost sterilnich) hongkongskych romantik film nepostrada skutecnou jiskru... No a pripada mi to vazne ze zivota, kdyz neco, po cem jeden dlouha leta touzi, ve finale hloupe podela. Jo, libi se mi to. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Toto je strašne zlatý romantický film. Hviezdu strhávam len preto, že to neskončilo tak, ako som chcela ja .. pche. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický snímek, jenž příběhově staví na náhodných setkání a smajlíkách na sklech:-). Film je nejsilnější v romantických detailech (např. pěkné /stylové/ nápady o požádání ruky, "pan žabák") a také v ústřední herecké trojici. Doporučuji hlavně romantikům!:o)) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Johnny To je majster. Zatiaľ každý film čo som od neho videl mal množstvo silných miest a kvantum dobre napísaných a zahraných postáv. Tento jeho komediálno romantický počin je veľmi podobný jeho skoršiemu filmu Turn left, Turn right. Veľkou výhodou tohto snímku sú sympatické postavy, veľmi pekná práca z náhodou a z okolnosťami a do poslednej chvíle napäté očakávanie pre koho sa hlavná hrdinka zostane. Síce máme favorita a boli by sme značne naštvaný, keby si vybrala toho druhého, ale aj tak sa s nami režisér veľmi pekne hrá. Páčilo sa mi to. Aj keby si to zaslúžilo plný počet ako dobre zvládnutá žánrovka, musí m dať objektívne 4. S tým, že za posledných pár rokov je to naozaj dobre napísané a zrežírované. Je to zábavné a nesnaží sa to zbytočne diváka emočne vydierať. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

ukončovanie romantického filmu na 200krát je nápad nešťastnejší ako nevyzlečenie Daniela Wu :) v každom prípade, obsadene Wua a Louisa Koo ako rivalov v boji o srdce jednej ženy je veľmi premyslený ťah. V spojení s tým, ako sú ich postavy napísané, je veľmi dobre pochopiteľná dilema hlavnej hrdinky, pretože obaja si zaslúžia naše sympatie a obaja sú ale famozni a paradoxne a v dobrom, sú to práve oni, kto do filmu vnáša onú iskrivú, tak trochu i napínavú, chémiu alebo astrofyziku, alebo čo to je :) ()

JamieSmith 

všechny recenze uživatele

Ke konci už to vypadalo, že režisér neví, co do filmu ještě vecpat, ale jinak fajn romanťárna. A Pan Žába je boží ^_^ ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Podle mě si vybrala špatně. Louis Koo mi byl mnohem sympatičtější než Daniel Wu, ale bylo mi to jasné už od začátku pro koho se rozhodne. Poněkud předvídatelný děj i když konec byl docela napínavý a smrt žabáka mě rozbrečela. To klidně mohli vypustit ze scénáře... ()

muti 

všechny recenze uživatele

kancelarske love story v hongkongskych budovach je pre mna dost zaujimava tema, ale ta zenska je riadne divna, ked si nevie usporiadat myslienky. vzdy ked je s jednym tak mysli na druheho, dost iritujuce, nezasluzila by si ani jedneho. a napokon je to ako vzdy - vacsi (prsten) bere. a ianc, mne to vobec neprislo predvidatelne, do posledneho momentu mohla povedat ano ktoremukolvek. ps: skvele verzie Wo yuan yi ()

Zelo 

všechny recenze uživatele

Začátek mi trošku připomněl mistra: Yuanyuan vidí novou milou svého starého milého, po hádce (asi, ještě mi nešly titulky) vyběhne rozčilená z autobusu a před jistou nehodou ji zachrání vlasatý Daniel Wu. Všecho to sleduje Louis Koo ze své řiditelné vzducholodi Karel. Dále se jedná o více méně průměrný, romantikou nabitý milostný trojúhelník. Více méně zajímavá slečna rozhodí hormony dvěma více méně kariérně úspěšným borcům. Po závěrečných titulkách mám smíšené pocity. A více méně jsem to čekala. ()

Reklama

Reklama