Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární drama hlouběji zkoumá příběh legendární hrdinky, aby objevil fascinující mladou ženu bojující v krutém a nebezpečném světě za dosažení vlastních idejí. Johanka z Arku, negramotná dcera sedláka, se v sedmnácti letech vynořila ze zapadlé oblasti válkou zmítané Francie, sjednotila demoralizovanou armádu a změnila směr historie. Motivovaná „svými hlasy“ šokovala nepřátelskou Anglii, přičinila se o korunovaci francouzského krále a svým důvtipem a schopnostmi uchvátila i ty, co ji pronásledovali. Pojďme nyní hlouběji prozkoumat příběh legendární hrdinky a poznejme fascinující mladou ženu, bojující v krutém a nebezpečném světě za dosažení vlastních idejí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Několkrát dáváno na VIASAT HISTORY: Nechápu, jak mohl někdo vybrat L. Vondráčkovou, která hraje jako ochotnice, co ji právě vzali do divadla. Jinak ale jde o hraný dokument, takže přžesto, že Johanka je tak špatná, tak dokument je to dobrý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stručné a přesto nepřesné. I přes snadnou dostupnost všech faktů o Johančnině životě a soudním procesu udělali tvůrci řadu chyb a navíc ignorovali celkem důležité osoby jako byli kapitán La Hire, Gilles de Rais nebo Jean de Metz. Jinak nemám nic proti hraným dokumentům. Naopak. Nicméně tohle se opravdu nepovedlo příšernou kamerou počínaje a neméně příšernými herci konče. Lucie Vondráčková coby Johanka působila až neskutečně směšně. 10% ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Mě bylo nápadný, proč Johanka vypadá jak Lucie Vondráčková a proč je dokument tak mizerný. Bylo to způsobeno tím, že Johanku hraje skutečně Lucie Vondráčková a dokument stojí skutečně za vyliž prdel. Žádná fakta a samé záběry z nějaké bitvy, co se hodila i do dílu o Alexandru Makedonském. Jedna hvězdička za její francouzské bojové řvaní-rrrr tedy zvládla. Výborný by byl díl 2, který by mapoval sexuální zneužívání v anglické věznici. Lucko, skoč po tom, vím, že prachy potřebuješ! ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Veľmi stručne, naozaj veľmi stručne popísané skôr zbytočné ako významné udalosti zo života Joan. Zlá kamera a hrôzostrašne zahrané bojové scény tento dokumet zaraďujú do kategórie nepodarkov, na ktoré treba čo najrýchlejšie zabudnúť. ()

Reklama

Reklama