Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 19. prosince 2010 v Toyota Center (Houston, Texas). Na kartě se sešlo sedm zápasů.

1) Dolph Ziggler vs. Jack Swagger vs. Kofi Kingston (Intercontinental Championship)
2) Beth Phoenix & Natalya vs. LayCool (Tables Match)
3) Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. The Nexus (Tag Team Championship)
4) King Sheamus vs. John Morrison (Ladder Match, vítěz získá zápas o WWE Championship)
5) The Miz vs. Randy Orton (WWE Championship, Tables Match)
6) Edge vs. Kane vs. Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio (World Heavyweight Championship Fatal 4-Way TLC Match)
7) John Cena vs. Wade Barrett (Chairs Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (6)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Příjemně mě to po dlouhé době překvapilo. Super PPV, kteoru tentokrát hodně vytáhly především zápasy méně očekávané než Main eventy. Njedříve Ziggler, Kingston a Swagger mě opravdu mile překvapili. Swagger nikdy nic moc totiž nepředvádí a ani Ziggler není zrovna přeborník, ale v tomto zápase všichni tři ukázali kvalitu a hezky se na to koukal, navíc celkem originální konec, takže hodnocení velmi kladné. John Morrison a Sheamus. To byl největší zápas této show. Opravdu nádhera! Bylo na co koukat! Nikdy jsem tyto dva neviděl v podobném zápase. Oba vydali maximum a oko nezaujatého diváka se muselo bavit. Zvládl bych ten zápas i klidně jednou tak dlouhý, pokud by pokračoval v nastaveném tempu. Paráda! Divas také ušly, ovšem chlapácká Beth Pheonix a Natalya mě opravdu neberou, takže raději nebudu hodnotit. Tag team match takés tál za to. Santino i Kozlov jdou nahoru (především Ital) a hezky se na ně kouká. Jsou vtipní a zároveň mají dobré pohyby a chvaty. Samozřejmě ten konec byl už zbytečný, ale prostě to k Nexus už patří. Miz a Randy. To jsou pro mě snad dvě největší hvězdy Raw. Bohužel, ten jejich zápas měl ještě rezervy a mohlo to být lepší. Jedno ze dvou zkalmání. To druhé přišlo hned poté, když ve fatal 4-way byl Mysterio, Kane, Del Rio a Edge. Obsazení an jedničku. Ovšem provedení...nebylo špatné, ale dalo se z toho vytěžit mnohem víc. Škoda. A konečně Cena vs. Barrett. Nexus byli out, takže žádné zádrhely v zápase, kterému nechyběla razance ani nebyl špatně zahraný, ale prostě...i z tohoto se dalo vytěžit mnohem, mnohem víc. Ovšem závěr Ceny se židlemi an laně stál za to. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Kupodivu velmi silné PPV, které mne mile překvapilo ... nebudu rozebírat jednotlivé bouty, takže to zestručním. Konečně mě zase bavilo sledovat Divas, Edge a spol se mi postarali o nejlepší zábavu večera, main event byl klasicky celkem slabý ale ve srovnání s předchozími PPV byl celkem na úrovni ... no a celé PPV působilo dost kompaktním dojmem bez větších výkyvů kvality ... jen tak dál. ()

Reklama

VokyYy 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení od WWE, card vypadal hodně dobře, ale nečekal jsem nic, ale tahle PPV možná předčila i Hell in a Cell a pro mě je to asi PPV roku. Kvalitní opener Swagger vs Ziggler vs Kingston, škoda, že zápas byl ovlivněn nedostatkem času, ale i tak, jako opener hodně kvalitní zápas. Divas match docela překvapil a měl tam 1-2 momentíky. Sheamus vs Morrison ? ZÁPAS VEČERA, tihle dva si v ringu opravdu sednou a je dobře,že dostali tolik prostoru, prostě skvělej zápas do kterýho se zapojilo i publikum. Tag Team match asi ani nebudu hodnotit, jen takovej build-up k Main Eventu. Orton vs Miz nečekal jsem nic od tohodle, ale tragédie to rozhodně nebyla, slušnej zápas. Kane vs Edge vs Mysterio vs Del Rio, další skvělej zápas, ikdyž jsem ze začátku nadšený z přídání mexické dvojice nebyl, kvalitě zápasu pomohlo a všichni vněm sehráli nějakou roli + dlouho očekávaný 10 titul pro Edge je třešnička. Pak přislo myslim promo Rhodse a santa show, docela to shodilo do tý doby téměř bezchybnou PPV . Main Event žádná sláva, ale ani taková tragédie. PPV bych hodnotil 9,5/10 zápasu o WH Title, od tý doby tak 7,5/10, ale tady dávám 5, protože WWE se opravdu překonala. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Moje první TLC PPV a byl jsem překvapen. Hlavně největší překvapení a best match byl pro mne Sheamus vs Morrison. Jejich feud je perfektní a opravdu jsem nečekal takový boj, určitě doporučuju. Obecně tohle PPV je silný, asi nejmíň povedený byl tag team, jinak i baby byly v klidu. Akorát bych konečný zápas nedal jako main event, ale to je jen malá neduha na tomhle PPV. Opravdu pro mne překvapení. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Silný kandidát na PPV roku. Otvárací zápas Ziggler/Swagger/Kingston, ktorý mal v sebe 3 z mojich najobľubenejších mladých hviezd, bol dobrý, škoda malého množstva času a toho WTF finiša, ale bol to dobrý otvárák. Divas prvýkrát po dlhej dobe predviedli naozaj dobrý zápas, Natalya a Beth proste vedia, Michelle je v ringu slušná a Layla sa fakt snaží, takže spokojnosť. Tag team match bol trochu zbytočný, ten čas mohol byť využitý na predĺženie otváracieho zápasu. Morrison/Sheamus, jeden z vrcholov večera, spočiatku som sa do toho nevedel dostať, ale po chvíľke to už bolo v pohode. Veľká pochvala, obaja dokázali perfektne predať svojho súpera (Morrison Sheamusa ako monštrum, a Sheamus Morrisona ako bojovníka). Tables match s Ortonom a jedným z mojich favoritov Mizom, slušný zápas, som spokojný. Vrcholom večera bol pre mňa TLC Fatal 4-way, stoly praskali, ľudia lietali z rebríkov (alebo do rebríkov) tak ako to má byť, a všetko to korunoval 10 násobný šampión Edge. Cena/Barrett nebol rozhodne zlý, ale nemal to byť podľa mňa main event, na druhej strane je jasné koho Vince považuje za svoju top hviezdu, takže sa ani nečudujem. ()

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Na Na Na“ od My Chemical Romance. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama