Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte na Planetě YÓ!   Budeme se potkávat na zatím zcela neznámé planetě, schované kdesi mezi hvězdokupami a temnými mlhovinami... Málokdo by čekal, že ve vesmíru, mezi vlasaticemi, černými dírami, asteroidy, planetoidy a dalšími kosmickými objekty existuje velmi útulné místo, kde žije přátelský mimozemšťan se záhadným jménem Tý-Yó. A že na návštěvu za ním létají naši moderátoři Honza Cina a Maruška Doležalová a také mnoho zajímavých hostů. Proč? No protože odtud mohou pro vás nerušeně vysílat spoustu zajímavých věcí - animované i hrané seriály, pohádky, soutěže a také plno informací o světě, na který se odtud - z hloubi vesmíru, můžeme podívat pěkně s nadhledem! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Odporna lZidoliberálni, mullti-kulti manipulativní a propagandistická sračka. Chudáci dnešní děti na čem museji vyrůstat, zalezi ale i na rodičích do jaké míry jsou zpracovaní a nebo mají vymytej mozek, aby to mohli posoudit.A to by nebylo, aby to neuváděl noSsatej. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Česká verejnoprávna televízia chce touto reláciou vyplniť priestor určený pre mládež. Čas pre mladého, nenáročného diváka v predpubertálnom veku. "Planéta Yó"! Nie som si však celkom istý, či toto je zrovna ten správny spôsob ako osloviť a zaujať spomínanú cieľovú skupinu. Mne sa to zdá, ako by to bolo natočené pre žiakov z pomocnej školy. Hlúpe otázky a kostrbaté vstupy neskúsených moderátorov sú vysoko neprofesionálne. Niekedy ani neverím vlastným ušiam, čo im víde z úst. * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jděte už do prdelí s pokusy indoktrinovat děti svým sebevražedným pohledem na svět, kreténi! Po shlédnutí ekofašistického bludu Adži Badži jsem vzteky ukopal jabloň, a to mám jinak kytky rád více, než Olda, co přitáhnul Suchýmu tulipán. Po planetě Multikulti mám chuť.... nepovím. Makrelina Stasi určitě hledí. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda-li mi přísluší coby dospělému hodnotit tento dětský program, ale coby člověk obklopený mnoha rodiči a jejich dětmi soudím, že tato doba již dětem nenabízí daleko takové kvality, jako ta stará nám... Inu, komerce je všude i sem vlezla a znehodnotila program, zúčastnění se snaží, ale koho by tohle bavilo...? :-( ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mezi lidmi je rozšířeno mnoho polopravd, omylů a mýtů. Bohužel mnozí se jimi řídí, a tak ohrožují všechny ostatní kolem sebe. V tomhle případě děti. Kdo přišel s tou převratnou myšlenkou, že na děti je nejlepší mluvit jako na idioty? ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Moderátorská mizérie. Nechápu, kdo tohle vymýšlí. Člověk jen s povzdechem vzpomene na Magion či Vegu. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to sice jen párkrát, ale Saša, pardon, ctěná autorka a držitelka Magnesie Litery a hvězda reklam na ČSOB, Maruška "jeden xicht" Doležalová, tady působila podobně jako pionýrky, když uváděly Pionýrskou vlaštovku, i když musím přiznat, že ta pionýrka s vadou sanice a výslovnosti mi byla sympatičtější. Taky je to agitka, a to multikulti, vnucovaná dětem bez kouska studu podobně jako dříve a kdysi komunistické ideologie, ale ono to od sebe nemá tak daleko, že? ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Další projev společnosti "milovníků" dorostové části populace, která nenabírá inteligenci jinde, než pomocí internetu a televize. Pokud se někdo dobrovolně a pravidelně dívá na Planetu YÓ tak si dokážu živě představit, že se jejich inteligenční kvocienty ztrácí neznámo kam. Smutné sledovat jakoukoliv část tohoto pořadu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zavítali jsme na planetu Yo, i když podle astronomů to není planeta ale jeden z měsíců planety Jupiter. Sem létává Marie Doležalová za svým retardovaným (a hlavně imaginárním) kamarádem. No jo, někdo si řekne, že je to ufon, no ale když používá tak čtyři slova, tak si nemyslím že se jedná o řeč. Někdy tam přiletí i Jan Cina, kvůli stejnému důvodu jak Marie Doležalová. Pak tam mají ještě nějakou televizi, která vypadá jako zničená rychlovarná konvice. A copak nám v té televizi dávají? Samé kraviny, které nejsou na dívání, ale na jiné účely: spáchání sebevraždy, unudění se k smrti, přijít za 2 minuty o svoje IQ... ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad mě nikdy absolutně ničím neoslovil, ale dosud jsem neměl potřebu jej hodnotit a vzhledem k tomu, že už řadu let nepatřím mezi cílovou skupinu, na níž je pořad zaměřen, nebylo by mé hodnocení objektivní. Nicméně po tom, co ČT prostřednictvím tohoto pořadu rozjela propagandu imigrantů už i do řad dětských diváků s klidným svědomím mohu dát čistý odpad. Na jedné straně ČT točí seriály propagující nynější kapitalistický režim, jehož hlavním kritériem je, že každý by se měl postarat sám o sebe a pak si přijdou s předstíranou solidaritou pro nějaké cizince z druhého konce světa. Česká televize se ukázala jako banda pokrytců, hlavně když dramaturg za propagandu imigrantů určitě dostal slušnou provizi do vlastní kapsy. Kde jsou ty zlaté časy Magionu a Studia Kamarád (mám na mysli toho socialistického, nikoliv dnešní ubohou napodobeninu), tehdy nikoho ani nenapadlo do podobných pořadů tahat politiku! A aby nedošlo k mýlce, já osobně proti Arabům z Asie nic nemám, jejich přítomnost v ČR snad alespoň trochu omezí amerikanizaci, jen mi vadí ta cílená manipulace "veřejnoprávní" televize s diváky. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám to rád, nelíbí se mi to a ani dětem se mi to pouštět nechce. Více netřeba vysvětlovat a popisovat. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy dávám za snahu obměnit nějaký pořad pro děti, a taky za to, že když jsem tam byl na natáčení (za Zlatý oříšek), tak všichni byli milí, natáčení probíhalo hladce, a celkově panovala pohodová atmosféra. Jinak bych asi neměl moc co vyzdvihnout- pohádky by šly určitě vybírat lépe...a taky se pokusím zapomenout na vymývání mozků s uprchlíky, to bych šel ještě níž! Raději nesleduji pravidelně, to bych se dozvěděl víc takových "zajímavých" věcí. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč do pásma více či méně vkusných seriálů ČT vkládá bezduché plácání teenagera (ů), za kterými poskakuje odpudivá animovaná figura, jen o chlup méně sympatická než onen skřet z Alzy. A to jsem neviděl často diskutovaný díl, ve kterém moderátor dětem sdělil k migrační krizi toto „Kdybychom těm uprchlíkům řekli ne, tak nebudeme o nic lepší, než ty slizké potvory z planety Ne.“ A to se mi, soudruzi z programu Yo, už nelíbí vůbec. ()

Hell_ena odpad!

všechny recenze uživatele

No tak to Yó! Nebo ne? :D Kam se to hrabe na večerníček! Tohle je nechutný! Proč se ti takzvaní "moderátoři" chovají jak "retardi"? :D ()

Reklama

Reklama