Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte na Planetě YÓ!   Budeme se potkávat na zatím zcela neznámé planetě, schované kdesi mezi hvězdokupami a temnými mlhovinami... Málokdo by čekal, že ve vesmíru, mezi vlasaticemi, černými dírami, asteroidy, planetoidy a dalšími kosmickými objekty existuje velmi útulné místo, kde žije přátelský mimozemšťan se záhadným jménem Tý-Yó. A že na návštěvu za ním létají naši moderátoři Honza Cina a Maruška Doležalová a také mnoho zajímavých hostů. Proč? No protože odtud mohou pro vás nerušeně vysílat spoustu zajímavých věcí - animované i hrané seriály, pohádky, soutěže a také plno informací o světě, na který se odtud - z hloubi vesmíru, můžeme podívat pěkně s nadhledem! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Mluvme na děti jako na pitomce aby z nich i pitomci vyrostly. Jinak se tohle nazvat nedá. A hlavně nikdy nezapomenu a neodpustím tvůrcům tohoto paskvilu, jak se snažili vymýt mozky malým dětem během uprchlické krize. To je prostě hnus, který se nedělá!!! A vrchol pointy tohoto blbého vtipu je to, že za tento odpad, který je škodlivější než kde jaký toxický sajrat, si ještě platíme. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad mě nikdy absolutně ničím neoslovil, ale dosud jsem neměl potřebu jej hodnotit a vzhledem k tomu, že už řadu let nepatřím mezi cílovou skupinu, na níž je pořad zaměřen, nebylo by mé hodnocení objektivní. Nicméně po tom, co ČT prostřednictvím tohoto pořadu rozjela propagandu imigrantů už i do řad dětských diváků s klidným svědomím mohu dát čistý odpad. Na jedné straně ČT točí seriály propagující nynější kapitalistický režim, jehož hlavním kritériem je, že každý by se měl postarat sám o sebe a pak si přijdou s předstíranou solidaritou pro nějaké cizince z druhého konce světa. Česká televize se ukázala jako banda pokrytců, hlavně když dramaturg za propagandu imigrantů určitě dostal slušnou provizi do vlastní kapsy. Kde jsou ty zlaté časy Magionu a Studia Kamarád (mám na mysli toho socialistického, nikoliv dnešní ubohou napodobeninu), tehdy nikoho ani nenapadlo do podobných pořadů tahat politiku! A aby nedošlo k mýlce, já osobně proti Arabům z Asie nic nemám, jejich přítomnost v ČR snad alespoň trochu omezí amerikanizaci, jen mi vadí ta cílená manipulace "veřejnoprávní" televize s diváky. ()

Reklama

Thorgerda 

všechny recenze uživatele

V poslední době mám pocit, že základním účelem České televize se stala sebelikvidace, resp likvidace diváka, tedy přinejmenším všech jeho trochu ambicióznějších mozkových aktivit. Proto jsem příjemně šokována, že tato degenerace ještě nepostihla všechny složky jeho vysílání. (ovšem, co není může brzo být) Mám malé dítě, a tak "jedním okem" sleduju tenhle pořad relativně pravidelně. Osobně považuju to, že moderátor improvizuje každý den na jiné téma, a pokud jsem mohla vysledovat nikdy NE HLOUPĚ za docela nebývalý jev. A některé vydařené nápady mi vlastně připomínají Studio kamarád - v tom, že za prvním plánem "bavení" občas pableskne nějaký morální apel, nebo narážka na nějaké pozapomenuté dobré hodnoty... Což se vlastně projevuje i v některých pořadech v Planetě Yó obsažených, mám na mysli ty diskusní... Opravdu nechápu proč to tu má tak špatné hodnocení? ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to sice jen párkrát, ale Saša, pardon, ctěná autorka a držitelka Magnesie Litery a hvězda reklam na ČSOB, Maruška "jeden xicht" Doležalová, tady působila podobně jako pionýrky, když uváděly Pionýrskou vlaštovku, i když musím přiznat, že ta pionýrka s vadou sanice a výslovnosti mi byla sympatičtější. Taky je to agitka, a to multikulti, vnucovaná dětem bez kouska studu podobně jako dříve a kdysi komunistické ideologie, ale ono to od sebe nemá tak daleko, že? ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jděte už do prdelí s pokusy indoktrinovat děti svým sebevražedným pohledem na svět, kreténi! Po shlédnutí ekofašistického bludu Adži Badži jsem vzteky ukopal jabloň, a to mám jinak kytky rád více, než Olda, co přitáhnul Suchýmu tulipán. Po planetě Multikulti mám chuť.... nepovím. Makrelina Stasi určitě hledí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama