Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

boul 

všechny recenze uživatele

Rachna Kachna toto letělo, roztáhni mi nohy a já ti ho tam šoupnu jak se sluší a patří a spousta skvělých zážitků z nedávného Německa v roce 2010. Všichni tým zavrhli, hvězdy nedojely, jen ta největší nám dělala nejsilnější oporu v bráně a silný kapitán dovedl tým po spoustech haluzí a štestí až ke zlatu, nezapomenutelné chvíle! R.I.P Marek, Vašíček, Rachůnek ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Jak jinak? Hodnotim hlavně svoje dojmy z tohoto... Já ten hokej miluju! --- 7.9.2011 - Nevim pořádně co napsat k tomu co se dnes stalo. Tohle už se netýká hokeje. Když víte, že se jedná o normální lidi, kteří na vás občas mluví v televizi v hokejových rozhovorech, kteří vyjíždí na led, aby vám dělali radost, protože hokej je nádherná hra, a oni nám tu hru ještě zkrášlují svými osobními výkony...když víte, že i přesto všechno je to jenom blbej hokej, jen zábava a (pro ně navíc) zaměstnání, když víte,že oni mají své rodiny, svoje přátelé, ..když si tohle člověk uvědomí, tak neni možné nebýt zasažen touto tragickou událostí.. ()

Reklama

Tomasson93 

všechny recenze uživatele

V době Nagana mi bylo 5 let, takže neuvěřitelné tažení našich borců na turnaji v Německu je pro mě asi největším sportovním zážitkem, který jsem sledoval. Předem odepisovaný tým bez hvězd ze zámoří se po tragickém začátku a proslovu Jardy Jágra semknul a nakonec vybojoval zlato. Parta,která světu ukázala,že je díky obrovské bojovnosti, vůli, odhodlání a schopnosti hrát jako TÝM, možno porazit kteréhokoliv hvězdami nabitějšího soupeře. Rachna kachna, to to letělo!!! ()

psycholog 

všechny recenze uživatele

Pěkně zpracovaný dokument o týmu, který se už před šamionátem odepisoval a spíše se očekávalo, že nepostoupí ani do vyřazovací části. Rozhovory jsou výborné, zvláště s Jaromírem Jágrem který svýma názorama velice překvapil a já jsem jenom mohl souhlasit. Sami víme, že většina těch co odmítli reprezentovat, odmítli spíše z důvodu neúspěchu na hrách ve Vancouveru a vůbec dlouhodobých neúspěších českých hokejistů - ano brána zla ČTVRTFINÁLE!:) Ale to teď můžeme hodit za hlavu, porazili jsme všechny "těžší" týmy, lépe řečeno ty, které se řadí mezi světovou špičku. A porážka rusů ve finále, beru za opravdu úžas - co měli za hráče, ale nedokázali hrát za tým, hráli to hezky na sebe a každej chtěl střelit více branek než druhý, no tak vyhrajou ty co hrajou týmově:) JSME MISTŘI A NAZDAR! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain povídání s přímými účastníky ms 2010, které osobně považuju za český Zázrak na ledě. Podceňovaný tým, který rozhodně nepatřil mezi těch 5-6 favoritů turnaje, a který turnaj rozjel stylem, že hrozila největší blamáž v naší hokejové historii, se nakonec semknul a dokráčel až k titulu. Tuna zážitků. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama