Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

fleker 

všechny recenze uživatele

nojo..ceskymu hokeji to trvalo jenom 100 let, nez se prislo na to ze klička a následná střela mezi nohy je nechytatelna kombinace....turnaj samozrejme jeden z nejzajimavejsich vubec... ruce vokousany skoro az po loket.... prohra z norskem,,prohra ze svycarskem,, v kazdym dulezitym zapase se dotahovalo....teda krom finale.... tam už kluci nastoupili a priori s žiletkou vzadku, kdyby se nahodou rusove o něco pokusili...a podat ruku jim dokonce přihopsal i václav centropen klaus ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Název vystižen byli jsme pro všechny nic hokejisti co si udělají ostudu a pojedou domu ale je to asi poslední nezkutečný zázrak na ledě a já věřím že další přijdou taky. ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

100%. Neuvěřitelný příběh, kterého jsem - a jsem na to neskutečně hrdý - mohl být svědkem. Sportovní zázrak století. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Fúha, mám dojem, že sa tu hodnotí neobjektívne a skôr sa hodnotí úspech, ktorý Česko vtedy dosiahlo. Úprimne poviem, že som to vtedy prial Rusom, aby získali po dlhej dobe opäť zlatý hetrik, najmä keďže tam hral Ovečkin, no takto ste sa síce nabudili a prepísali históriu, ale o rok nám potom naše majstrovstvá vyfúkli Fíni a na ďalší rok, keď sme mohli po druhýkrát získať zlato, tak nám ho opäť zobrali skvelí Rusi, ktorí na tom turnaji neprehrali. Radšej by som bol, keby práve vtedy získali Rusi hetrik, my následne doma vyhrali, už len kvôli Paľovi Demitrovi a vy potom v tom roku 2012, aj keď chápem, že vy kvôli Marekovi a Rachůnkovi by ste to asi takto nebrali, ale zas Paľo sa nedočkal, takže čo už, história to zariadila takto. Hokej je nevyspytateľný, je to predsa hra, aj nájazdy sú akoby lotéria, ale chápem tie obavy, čo ste mali, aby ste náhodou nevypadli a Jágrovi sa treba poďakovať, lebo povedal pravdu a správne tím nabudil, on je pán hokejista. Celý dokument však nie je hodný tohto úspechu, je to také nič, akoby to bolo po dvoch rokoch opäť u vás, proste ani súperom sa to veľmi nevenovalo, celým turnajom tento dokument prešiel iba pár rozhovormi. A to vás aj odpisovaný Vokoun podržal, nuž mohli si dať tvorcovia viac námahy. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejpřekvapivější vítězství českého hokejového týmu na MS zdokumentováno Českou televizí. Ruská přesilovka 6 na 3 ve finále minutu před koncem je nezapomenutelná stejně jako genialita komentátorské dvojice Záruba-Hosták. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Krásné vzpomínky na nejhezčí sportovní událost jakou jsem kdy viděl a asi už nikdy neuvidím. Podceňovaný tým vyhrál titul mistra světa a ještě jakým způsobem, nic krásnějšího už asi nikdy nezažiju. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Jediné mínus tohoto dokumentu je, že památný gól proti Švédům nebyl s originálním legendárním komentářem, ale byl namixovaný s pohledy hráčů. Jinak toto si znova po dvou letech vychutnat... to je něco. Neznám nic lepšího co si pustit před zkouškou, než zázrak okořeněný snad největší euforií jakou si pamatuji. P.S. Ta Markova příhoda s Jirkou Novotným na konci... NÁDHERA... ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Na tohle mistrovství se nedá zapomenout. Když to sleduju, tak mám husí kůži a jsem naprosto naměkko. Dali do toho srdce, dali do toho úplně všechno a nikdy na to nezapomenem. Hoši děkujem! ()

higuain 

všechny recenze uživatele

A pak, že zázraky se nedějí. Fantastický zážitek, na který lze díky tomuto dokumentu zavzpomínat. Já osobně nejradši vzpomínám na Rachnu kachnu 7 sekund před koncem. To byl nepopsatelný pocit, neskutečná euforie. _____ Po tragédii v Jaroslavli má Rachna kachna úplně nový rozměr... ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Pro mě je tohle stejně velké vítězství jako tehdá v Naganu. Tady bylo hezky vidět, že když je tým, tak světové špičky k vítězství není třeba. Na druhou stranu, ti podceňovaní hráči ukázali jak tenká hranice mezi absolutní špicí a relativní průměrností je. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Motivace, opravdu skvělé poznámky a vzpomínky Jardy Jágra, skvělé okamžiky a hlavně vzpomínka na tři zesnulé české hokejisty. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle mistrovství světa jsem prožíval prozatím nejvíce ze všech, jelikož už jsem dorostl do vyššího věku a sledoval jsem jej naplno. Srdeční záležitost! Tenhle “tým na hraně“, to jsou ti největší bojovníci! A tohle je o jejich cestě. “Česko vítězí, ve finále mistrovství světa a zapichuje další vlajku na hokejovém Everestu!“ 5 hvězd! ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Povedený dokument. I budoucí generace z něj jasně pochopí jakým přerodem náš národní tým v té době procházel a za jakých podmínek dokázal urvat titul. No a že mně při vzpomínkách na zápas se Švédskem běhal i teď mráz po zádech, asi nemusím ani dodávat. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ono se toho moc pokazit nedá v dokumentu o týmu, který na MS v hokeji v roce 2010 dokázal porazit všechny silné soupeře a zásluhou ne tolik známých, ale o to bojovnějších hokejistů se stal Mistrem světa. Český tým opět ukázal, co je to týmový duch a komentář Miroslava Táborského tomu nemohl ublížit. Rozhovory jsou zajímavé, ale nejlepší jsou stejně hlavně autentické záběry ze zápasů s původními komentáři. Olympiáda v Naganu měla své "takhle střílí guma", toto mistrovství zase svou "kachnu rachnu". ()

Reklama

Reklama