Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

sator 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu jak mohli pustit dokument, kde je posunutý zvuk-obraz ale jenom u zápasů ! Neuvěřitelně rušivé hlavně proto že zvuk je před obrazem. Střihačovi Karlovi Jonákovi který je navíc i režisér bych dal padáka... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zásadní zážitky jsem měl u tohoto mistrovství. Zlomové momenty se povedlo přenést i do dokumentu, je to hezká vzpomínka, dokument vás tam hned vrátí. 85% ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Tým složen z hráčů, kteří by se na šampionát v případě účasti našich "velkých hvězd" z NHL z 95% nepodívali. Velké díky tedy patří chlapcům z NHL, že se na to vysrali, velké díky patří Růžovi, kterej prostě umí a velké díky patří J.J., kterej i ve svejch 38 letech si může dovolit ukazovat na mladší hráče dlouhej nos, protože prostě stále válí. Díky těmto třem faktorům ČR vyhrála mistra světa a na základě onoho památného vítězství mohl vzniknout dokument Tým na hraně, kterej mi dopřál 61 minut velice silného zážitku. Nelze jinak než za 5... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pěkně a citlivě poskládaný dokument. Zajímavé rozhovory s hráči, hudba s Rockyho a zázraky na počkání pro české fanoušky. Snad časem doroste další zlatá generace. Výsledky hokejové "20" jsou v poslední době katastrofální. Jaromír Jágr a další srdcaři tu nebudou věčně. 91%. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"VŠECHNO NA SVĚTĚ JE MOŽNÝ, ŽE POKUD DO TOHO DÁŠ SRDCE, VŮLI, BOJOVNOST, TAK I Z PODCEŇOVANÝHO MUŽSTVA MŮŽOU SE STÁT ZLATÍ HOŠI". Čím jiným se nabudit, než tímto skvělým dokumentem mapujícím nejpřekvapivější, ale o to krásnější a intenzivnější cestu za zlatem na MS 2010. Pro mě po Naganu nejcenější titul a Jardova moudrá slova, která snad zítra znovu ožijí......takže VZHŮRU na Kanadu, vše je možné!!!!!!!!!!!!!! ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Povedený dokument o tom, že bojovnost a touha nevzdávát se naděje, která může být sebemenší, v českém hokeji stále existuje. ()

RockChick 

všechny recenze uživatele

Hokejová mistrovství sleduju odmalička, ale do srdce se mi nejvíce zapsal jednoznačně tento šampionát. Bylo to tak trochu jako spojení nejhorší noční můry a největšího snu - víte, všechno to podceňování týmu na začátku, prohry, mizérie, play-off už v osmifinále, góly v sedmých vteřinách, penalty, finále s Rusáky atd. atd., ale jelikož to nakonec mělo dobrý konec, byl to šampionát snů. Pro mě je to o to víc srdeční záležitost, neboť jsem zrovna maturovala a ten týden jsem měla svaťák, takže sama jsem si prožívala svoje osobní drámo, které také dobře skončilo. Sečteno podtrženo: Dokonalé načasování, dokonalý mistrák, dokonalost sama! Sakra..., jen dívat se na to po 7. září 2011 mrazí v zádech a vhání slzy do očí, ale z úplně jiného důvodu než z radosti... HOŠI DĚKUJEME, A NIKDY NEZAPOMENE! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jsou věci, u kterých moc nehodnotím řemeslnou stránku věci, ale spíš jen obsah. U dokumentů to bývá častější a u těch sportovním téměř pravidlo. To ovšem neznamená, že by ta řemeslná stránka byla špatná. Ale zpět k obsahu. Tým na hraně má neskutečně klišoidní příběh a trapný happy end, ale co když to pravda a napsal jej sám život. :-) Podceňovaný tým, na který se spousta hokejistů vykašlala a téměř nikdo mu nevěřil, dokázal zázrak. Nejprve tedy málem poprvé v historii nepostoupil ani do čtvrtfinále, potom senzačně prošel na nájezdy čtvrtfinále a semifinále, aby ve finále porazil favorizované Rusy. Posledních pár minut finále, kdy jsme bránili oslabení tři proti pěti a ještě Rusové odvolali brankáře, si pamatuji dodnes a neskutečnou radost z nečekaného vítězství také, bohužel byla na dlouho dobu naše poslední. Po několikaletém odstupu zvedám hodnocení na maximum, protože ten příběh z tohoto MS je neuvěřitelný. Jagrovy výroky, různé reakce a také bohužel předčasná smrt některých hokejistů k tomu dodává další rovinu emocí. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Krásné ohlédnutí za druhým Naganem.Podceňovaný a předem odepisovaný tým vyhrál zlato.Ten pocit když sem po finále viděl jak rusáci trhají z krku stříbrné medaile a náš mančaft křepčí s pohárem pro mistry světa byl opravdu nepopsatelný. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skvělé, když si zpětně vezmu Rahnu-kachnu, tak ještě teĎ srdíčko zaplesá a asi až do smrti to nebude jinak. Tohle mistrovství světa bylo prostě báječné! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain povídání s přímými účastníky ms 2010, které osobně považuju za český Zázrak na ledě. Podceňovaný tým, který rozhodně nepatřil mezi těch 5-6 favoritů turnaje, a který turnaj rozjel stylem, že hrozila největší blamáž v naší hokejové historii, se nakonec semknul a dokráčel až k titulu. Tuna zážitků. ()

tokyno 

všechny recenze uživatele

Na tohle strašně rád vzpomínám! Má to pro mně stejnou váhu jako Nagano! Hlavně proto, jak nás každej podceňoval. Vydřené vítězství. RACHNA KACHNA TO TO LETĚLO! ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Jak jinak? Hodnotim hlavně svoje dojmy z tohoto... Já ten hokej miluju! --- 7.9.2011 - Nevim pořádně co napsat k tomu co se dnes stalo. Tohle už se netýká hokeje. Když víte, že se jedná o normální lidi, kteří na vás občas mluví v televizi v hokejových rozhovorech, kteří vyjíždí na led, aby vám dělali radost, protože hokej je nádherná hra, a oni nám tu hru ještě zkrášlují svými osobními výkony...když víte, že i přesto všechno je to jenom blbej hokej, jen zábava a (pro ně navíc) zaměstnání, když víte,že oni mají své rodiny, svoje přátelé, ..když si tohle člověk uvědomí, tak neni možné nebýt zasažen touto tragickou událostí.. ()

York 

všechny recenze uživatele

Asi je tezke nehodnotit tady vysledek hokejistu, ale ten dokument, a ten po pravde az tak super, aby tady mel 96%, neni. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Byl to můj úplně první turnaj, který jsem sledoval (ve svých 10) a prožíval jsem ho od samého začátku až do posledních zlatých vteřin finále. Neskutečné, co dokázal tento tým, a pro mě je to nezapomenutelný zážitek plný skvělých momentů, na které vždycky rád vzpomínám. Rachůnek, Marek, Jágr, Rolinek, Vokoun, Koukal, Klepiš a všichni ostatní jako jeden tým v jedné nádherné pohádce. A samozřejmě skvělý Záruba! Bohužel, stejně jako jsem brečel radostí z titulu mistrů světa, jsem o necelý rok a půl později brečel smutkem z nešťastné události v Jaroslavli. Tak ať tento dokument slouží chlapcům jako památka v hokejovém nebi. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Snad jediný dokument, ke kterému se skrze ty roky stále vracím, a přesto se nad tím furt civím a nevěřím, co za zázrak se v roce dva deset stal. O kvalitě možná polemizovat, ale to všechno přebijí ta hodina čiré radosti. ()

Reklama

Reklama