Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

laurence 

všechny recenze uživatele

'To byly rány, to bylo neskutečný ... a oni přebíhali z pokoje na pokoje, co se tam radovali nebo co tam hráli za hry... takže jsem je na to akorát upozornil, a pak už to bylo vcelku v klidu.' 'Určitě jsme hráli dál tajně, protože on to nikdo nepozná a kdyby někdo klepal, tak se podíváme kdo to je a když, tak bysme to sklidili rychle. ()

Michal99 

všechny recenze uživatele

Jak se nám blíží šampionát tak si pořád dokola pouštím tento dokument, kde češi vyhráli své poslední zlaté medaile. Letos je to znovu v Německu, i ve Francii, takže doufám že češi znovu uspějí! ()

Harakiri13 

všechny recenze uživatele

MS v Německu 2010 se stalo legendární pro Český tým, který měl už před začátkem rekordní počet omluvenek. V průběhu MS několikrát teklo národnímu týmu do bot. Nakonec i díky skvělým oslabením dokázali nevídané a to zvítězit. V dokumentu můžeme vidět i Karla Rachůnka (autora nezapomenutelného gólu proti Švédsku na 2:2) a Jana Marka (jehož nájezdy nás dostali až do finále), kteří v roce 2011 zemřeli při letecké havárii s týmem Lokomotiv Jaroslavl (kde zemřel například i další český mistr světa z roku 2005 Josef Vašíček nebo Slovenský bronzový medailista Pavol Demitra) a myslím, že i to po letech dává tomuto dokumentu mnohem větší emoční stránku. Nelze jinak než 10/10 ()

montel 

všechny recenze uživatele

Dokumentární snímek o vítězství podceňovaného českého týmu na hokejovém mistrovství světa v Německu 2010...60 minut sestřihů a rozhovorů z hokejového šampionátu, které sledovali milióny lidí a já nebyl samozřejmě vyjímkou. Sport, který miluju, ale který raději hraju a sleduju živě. Proto nedávám plný počet, ale i tak je tento dokument příjemnou vzpomínkou na nejkrásnější pocity a zážitky. 75% ()

martinexa 

všechny recenze uživatele

Pro mě po Naganu nejlepší zážitek. I já jsem byla hrozná pesimistka, ale jak říkal Vokoun, dokud není konec nic není ztraceno! :) ()

DanielW94cz 

všechny recenze uživatele

K tomuto se prakticky nedá nic moc napsat,neuvěřitelný hokej předvedli naši a dokázali neuvěřitelnou věc. Velká nádhera,jiné než 100% hodnocení není ani možné,být tu 10 hvězd tak neváhám a dám je. ()

psycholog 

všechny recenze uživatele

Pěkně zpracovaný dokument o týmu, který se už před šamionátem odepisoval a spíše se očekávalo, že nepostoupí ani do vyřazovací části. Rozhovory jsou výborné, zvláště s Jaromírem Jágrem který svýma názorama velice překvapil a já jsem jenom mohl souhlasit. Sami víme, že většina těch co odmítli reprezentovat, odmítli spíše z důvodu neúspěchu na hrách ve Vancouveru a vůbec dlouhodobých neúspěších českých hokejistů - ano brána zla ČTVRTFINÁLE!:) Ale to teď můžeme hodit za hlavu, porazili jsme všechny "těžší" týmy, lépe řečeno ty, které se řadí mezi světovou špičku. A porážka rusů ve finále, beru za opravdu úžas - co měli za hráče, ale nedokázali hrát za tým, hráli to hezky na sebe a každej chtěl střelit více branek než druhý, no tak vyhrajou ty co hrajou týmově:) JSME MISTŘI A NAZDAR! ()

estar23 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný zážitek! Pouštět si všechny zápasy a koukat, jak situace nebyla vůbec jednoduchá a nakonec jsou z toho zlatí hoši. To co řekl Jágr je největší pravda. Je jedno kolik hvězd jede na mistroství, protože to není všechno. Rusko - tým téměř bez konkurence, ale češi byli opět ve správný čas na správném místě. Zlato na krku podceňovaného týmu říká jen jedno - bojovnost a vůle týmu je to nejdůležitější. Tenhle dokument mluví o všem důležitém a člověka to dožene k slzám nejen proto, že někteří z Pánů hokejistů už nejsou mezi živými. Perfektní, hoši děkujem! ()

Brambor.Ka 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky českého hokeje, naprosto srdeční záležitost ! Dokument vystihující ty nejlepší a nejnapínavější chvíle ,které se vrazili pod kůži každého fanouška. HOŠI DĚKUJEM ()

uruguay 

všechny recenze uživatele

skvělý dokument, je vidět, že Čechům padne role outsidera, který může jen překvapit, těším se na další podobný úspěch ()

Mylan_ek 

všechny recenze uživatele

V tu dobu mi sice bylo 7 let ale všude se o tom mluvilo a radovalo. Tolik štěstí odhodlání náhody bojovnosti tvrdé práce dodnes žádný jiný tým nikdy neměl. Prostě český hokejový zázrak. ()

Reklama

Reklama