Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle asi nepotřebuje žádnej extra výmluvnej komentář. podobně jako třeba u Nagana se ani zde nehodnotí až tolik kvalita dokumentu, jako především téma na který je zpracován. Jo tohle byla událost. Nagano už si moc nepamatuji, ale tenhle turnaj mám v živé paměti. Vlastně kdybych to bral filmovou logikou, tak je to dost klišoidní pohádka z nerealistickým happyendem, ale tohle se stalo! Důkaz, že nejlepší příběhy píše život sám. Jo a to, že Džegr nedostal za svůj památnej projev Oscara je vrchol nespravedlnosti! 100% ()

estar23 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný zážitek! Pouštět si všechny zápasy a koukat, jak situace nebyla vůbec jednoduchá a nakonec jsou z toho zlatí hoši. To co řekl Jágr je největší pravda. Je jedno kolik hvězd jede na mistroství, protože to není všechno. Rusko - tým téměř bez konkurence, ale češi byli opět ve správný čas na správném místě. Zlato na krku podceňovaného týmu říká jen jedno - bojovnost a vůle týmu je to nejdůležitější. Tenhle dokument mluví o všem důležitém a člověka to dožene k slzám nejen proto, že někteří z Pánů hokejistů už nejsou mezi živými. Perfektní, hoši děkujem! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Takřka na každém MS v hokeji měla ČR zvučnější soupisku, než v roce 2010 v Německu. Jenže nikdy neměla tak zarputile bojovný tým, který se včas jal slepě následoval buldoka Rolinka a místo obvyklé "české chytrosti" vylovil z dosud nezjištěného místa takovou nálož charakteru, že se stal neporazitelným. Pokud si chce někdo připomenout, jak se správně bojuje za slávu své země, tak se může mrknout na http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10127552941-hokej/21047129804/. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Fúha, mám dojem, že sa tu hodnotí neobjektívne a skôr sa hodnotí úspech, ktorý Česko vtedy dosiahlo. Úprimne poviem, že som to vtedy prial Rusom, aby získali po dlhej dobe opäť zlatý hetrik, najmä keďže tam hral Ovečkin, no takto ste sa síce nabudili a prepísali históriu, ale o rok nám potom naše majstrovstvá vyfúkli Fíni a na ďalší rok, keď sme mohli po druhýkrát získať zlato, tak nám ho opäť zobrali skvelí Rusi, ktorí na tom turnaji neprehrali. Radšej by som bol, keby práve vtedy získali Rusi hetrik, my následne doma vyhrali, už len kvôli Paľovi Demitrovi a vy potom v tom roku 2012, aj keď chápem, že vy kvôli Marekovi a Rachůnkovi by ste to asi takto nebrali, ale zas Paľo sa nedočkal, takže čo už, história to zariadila takto. Hokej je nevyspytateľný, je to predsa hra, aj nájazdy sú akoby lotéria, ale chápem tie obavy, čo ste mali, aby ste náhodou nevypadli a Jágrovi sa treba poďakovať, lebo povedal pravdu a správne tím nabudil, on je pán hokejista. Celý dokument však nie je hodný tohto úspechu, je to také nič, akoby to bolo po dvoch rokoch opäť u vás, proste ani súperom sa to veľmi nevenovalo, celým turnajom tento dokument prešiel iba pár rozhovormi. A to vás aj odpisovaný Vokoun podržal, nuž mohli si dať tvorcovia viac námahy. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Dokumentární snímek o vítězství podceňovaného českého týmu na hokejovém mistrovství světa v Německu 2010...60 minut sestřihů a rozhovorů z hokejového šampionátu, které sledovali milióny lidí a já nebyl samozřejmě vyjímkou. Sport, který miluju, ale který raději hraju a sleduju živě. Proto nedávám plný počet, ale i tak je tento dokument příjemnou vzpomínkou na nejkrásnější pocity a zážitky. 75% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama