Reklama

Reklama

Léčba rakoviny zevnitř

  • USA Healing Cancer
všechny plakáty

Obsahy(1)

Je možné, že tento dokument je zřejmě tím nejdůležitějším, který na téma rakoviny můžete vidět. Odhaluje pravdy, které se nikdy neměly dostat na veřejnost. Měly zůstat pod pokličkou, v bezpečí leaderů rakovinového byznysu. Přehledná, jasná, zrak otevírající fakta, která s vámi otřesou v základech. (sator)

Recenze (17)

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude zase jeden z těch nicneříkajících amerických dokumentů, ale opak je pravdou....každý z našeho stáda ovcí, které se bezhlavě vydává do rukou bílých plášťů, by ho měl vidět ještě před tím, než se dá kuchat, ozařovat nebo definitivně otrávit....Vřele všem doporučuji shlédnout, nejraději dříve, než budete vy nebo vaši blízcí postaveni před rychlé rozhodnutí (po pomalých vyšetřeních a nekonečném čekání na jejich výsledek). Dál se případně inspirujte dalším Donem Quijotem, který je díky stejným korporacím v Americe nežádoucí, Jimem Humblem (viz. Jim Humble MMS). A nemyslete si, že Vás se ten problém netýká, viděla jsem v poslední době velkou spoustu holek a kluků, kteří měli diagnózy, které se o pár let dříve vyskytovaly pouze u osob o 20 a více let starších.... ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný volnomyšlenkář (minimálně v tomto směru), ani sluníčkový, kytičkový, "všechny bytosti na světě by se měly mít rády a neubližovat si" člověk, ale tento dokument mi dával až moc velký smysl. Už asi jen proto, že mám ženu výživářku a tato fakta pro mne nejsou nová. Ano, forma je (poměrně) hrozná, demagogická, tlačící na pilu, dokument je příliš dlouhý a neustále omílá dokola to samé, ale poslání či sdělení je jasné, snad až alarmující. Nemám dostatečné koule na to, abych se stravoval rostlinně ve smyslu prevence, ale je mi jasné, co budu dělat, až mi někdy rakovinu diagnostikují. Na stranu druhou, veganem jsem byl asi tři týdny a stálo to za hovno :D 80% ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Hlavným faktorom v prevencii rakoviny je životospráva. Pokiaľ nie sú genetické predispozície silnejšie, tak má priemerný jedinec celkom slušnú šancu vyhnúť sa rakovinovému bujneniu a to hlavne čo sa tráviaceho traktu týka, čo sú jednými z najčastejších rakovinných nádorov či už u nás na Slovensku, alebo v Čechách. Pravda v tomto dokumente či už sa páči masožravcom, alebo nie, je taká, že rastlinná strava PREDCHÁDZA vzniku napríklad rakoviny čriev. Je na každom jedincovi, či si odoprie žranicu plnú masa a výrobkov z neho a naučí sa pripravovať a jesť kvalitnú a zdravšiu rastlinnú stravu, ktorá skutočne može byť aj veľmi chutná, alebo sa bude napchávať niekoľkokrát denne údeným, pečeným, alebo grilovaným masom a v 50tich rokoch bude v agónii umierať či už v rukách bielych plášťov, alebo homeopatov. Vyjde to na rovnako a mne to bude v podstate jedno, pretože mňa práve starostlivosť o týchto ľudí živí, ale rozhodne to nebude jedno dotyčnému pacientovi, alebo členom jeho rodiny. Takže voľba je jasná a jednoduchá, sú aj takí, ktorí nemajú to šťastie a rakovinu majú proste v génoch. Až totiž už choroba prepukne, bude príliš neskoro želať si, aby ste si ten kus žvanca boli odopreli. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Vo všetkom je predpojatosť. Keď ju využíva big pharma na svoj cieľ, nechápem prečo by to nemohli robiť tí, ktorí zastávajú iné stanovisko, ale ľudia zrazu požadujú maximálnu objektívnosť. Čiže, narozdiel od iných čo sa tu durdia, mi tlačenie na pílu v tomto dokumente nevadí, keďže im nejde o zisk (rastlinná strava sa patentovať nedá, narozdiel od liekov). Namiesto toho, aby som kričala "objektívnosť objektívnosť!", radšej použijem sedliacky rozum a riadim sa heslom: follow the money. Osobne mám ale inú výhradu k dokumentu, konkrétne k tvrdeniu, že ovocie živí rakovinu. Pokiaľ viem, tak žiadne štúdie o ovocí, ktoré by to potvrdzovali, neexistujú. Ak niekto niečo našiel, tak sem s tým. Zrejme tým pán myslí fruktózu, lenže všetky štúdie o negatívnom dopade fruktózy sú vykonané na rafinovanej fruktóze, nie na ovocí. Ovocie a glukózový-fruktózový sirup sú dve rozdielne veci. To je pekná teória, že ovocie je cukor a cukor živí rakovinu, ale ako to funguje v praxi? A cukor, glukóza, je preferované palivo a živí aj dobré bunky, takže hneď vrhnúť tieň na ovocie je nevedecké. Je načase, aby ľudia prestali démonizovať ovocie, tvrdiť, že ovocie a rafinovaná fruktóza je jedno a to isté. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

"Do you want to spend your life living or dying?" V tomto případě nehodnotím příliš zpracování dokumentu, ale myšlenku. A ta je prostě neskutečná. 98% ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem měl pocit, že se mi tady někdo snaží vymýt mozek. ZOLTÁN! Na kritice farma něco bude, ale způsob jakým je tenhle dokument natočen celý postoj kontra-pharma spolehlivě shazuje. ZOLTÁN! Bolí mě hlava, poslouchat hodinu a půl výtahovou zvukovou kulisu člověka unaví, takový člověk pak sáhne po brufenu... kouzlo ironie, very well played Mr. Anderson. ()

snob 

všechny recenze uživatele

V dokumentu jsou, při zjednodušení, dva argumenty. Prvním je zrůdná metoda farmaceutických firem na vydělávání peněz z nemocných rakovinou a faktická neexistence vyléčených. A druhým argumentem je zdravý životní styl. Nežrat prasata, ale ředkvičky, nekouřit, ale běhat, neválet se v hovnech nenávisti, ale žít s optimismem snad až nekritickým. Tož ano, proč ne. Ale forma sdělení, kterou autor dokumentu zvolil, je, jako v mnoha podobných dokumentech, silně zavádějící. Když zpodobnit doktora z nemocnice, tak s motorovkou, když vykreslit homeopata, tak obklopeného rozesmátými dětmi. Autor se snaží až moc tlačit na diváka právě těmito metodami, což mě osobně silně odrazovalo. Pokud kdy onemocním rakovinou, neodevzdám se chemoterapii, to vím, ale věděl jsem to i před zhlédnutím tohoto kvalitního (s jistými rezervami) dokumentu. S titulky online tady. ()

MaMitti 

všechny recenze uživatele

...Každá buňka vašeho těla naslouchá vašim myšlenkám...Dokument samotný je hodně americký, ale chápu ten postoj alarmu...a v tomto případě ho schvaluji. ()

beniczech 

všechny recenze uživatele

Dokument by se dal odstraněním balastu zkrátit na jednu hodinu, místy jdou úvahy spíše až do extrému a některá čísla mi nesedí, nicméně to hlavní, samotné sdělení, to je velmi silné a drobné chyby odpouští. Nikdy není pozdě začít s lepším životním stylem a určitě to je jen ku prospěchu člověka. A je fajn, že se na tohle upozorňuje. Zpracování na tři hvězdy, sdělení na plných 5 hvězd. /80%/ ()

Szajter 

všechny recenze uživatele

Skvělý motivační dokument ke zlepšení životosprávy i když někteří lidé mohou namítat, že je agresivně manipulační a neobjektivní (nejspíš se o tyto věci moc nezajímají, nebo jsou už tak ovlivnění dnešní společností a neradi mění názor),tak či tak je to jen v prospěch dobré věci, protože v podstatě celá společnost je masírována farmaceutickou a potravinářskou propagandou kapitalistických čti zkurvených korporací, jenž obrátili mainstreamove lékařství na pomalou systémovou genocidu celého lidstva a v podstatě protiargumenty na tento dokument neexistují. Myšlenka 100% zpracování né moc atraktivní, koneckonců jako u většiny dokumentů, ale určitě nebudete litovat zhlédnutí filmu. Soudě podle počtu hodnocení tady i na IMDB je film až trestuhodně málo známý, ale po zhlédnutí vám určitě bude jasné, kdo za to může. :) ()

popelka595 

všechny recenze uživatele

Byť mi není moc sympatická forma sdělení, která na diváka dost tlačí, faktům ve filmu musím dát za pravdu. Znám pár lidí, kteří se z rakoviny vyléčili svépomocí bez chemo apod a jsou stále mezi námi,přestože jim bylo dáváno pár let života. Naopak znám i "smutnější skupinu", kde se lidi sice z jedné rakoviny "vyléčili", ale za nějaký čas se u nich objevila znovu na jiném místě, přišla znovu chemo, znovu se "vyléčili" a tak stále dokola, dokud nezemřeli. Takže věřím, resp. vím, že je možné rakovinu vyléčit svépomocí, odstraní-li se příčina, která většinou začíná "v hlavě" (plus samozřejmě pokud člověk výrazně změní životní styl, jídelníčkem počínaje). Ale tohle rozhodnutí je na každém z nás. Je to hrozně simple - buď budeme patřit mezi líné lidi, kteří raději hodí starost o svoje zdraví na lékaře nebo mezi zodpovědné, kteří ví, že o svoje zdraví se nejlépe můžeme postarat jenom my sami. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Trošku špíny na klasické doktory, ale jinak paráda. Líbilo se mi (alespoň mi to tak přišlo), že se nejdená o nějaký konspirační sračky. Prostě 2-hodinová zarážka do židle :-) ()

Ilamm 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil, i přes to, že se určité věci opakovaly stále dokola a pro někoho se to může zdát jako vymejvárna mozku. Mrzí mě, že jsem plno věcí nevěděla dřív. Film rozhodně stojí za zamyšlení a myslím, že to stejně funguje ve všech oborech. Pokud to jde, lékařům se vyhejbám obloukem a ano, strava je jedna z nejdůležitějších věcí. Já prostě dávám 5*, usadilo mě to do židle.... ()

Reklama

Reklama