Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Stejná píčovina jako Jáklův Ghoul, ještě že jsem tyto dvě sračky skouknul v jeden den a nemusím mít tak zkažené dny dva.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Tak trochu k nevíře že po tak okopírované a v celku nudné dvojce přišla tahle trojka která byla opravdu slušná a našláplá od sámeho začátku :-) rozhodně souhlasím že je tohle nejlepší díl z celé série.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

jarkolar

Posťahuj si z torrentov od YIFYho Unrated verzie 2,3,4,ale nič ti nesľubujem..tie scény z traileru na trojku boli robené len pre relkamu..

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Ahoj, ono existuje více verzí? Já že z traileru jsem ve filmu neviděl spoustu scén, třeba jak Christi nahoře valeze na to zábradlí a skočí dolů, nebo jak je tam ten kněz a omlátí ho to, nebo jak šplouchne tu vodu vedle sebe atd.

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ben111: Stiahni si to no :) Boli tam pasáže,kedy som sa neprestal rehotať :D

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

srncek: Jj to už jsem taky kdysi viděl, zkusím stáhnout toho tuckera, vypadá to dobře

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Já jen nechápu, proč tyhle Found Footage filmy vůbec dávají do kina. Jasně, lidi sou zblblí, lezou na to a tak studia tyhle sračky chrlej jak na běžícím pásu, ale přijde mi urážející, když lidi jako John Carpenter, Don Coscarelli nebo Clive Barker, točí jen na video nebo nejlíp vůbec, jejich filmy v kině nic nevydělají a tyhle primitivní levné píčoviny lámou žebříčky návštěvnosti. Jako viděl jsem PA na videu a fakt to tomu nijak neubralo. To je jako kdybych si pouštěl dovolenou z Jugoslávie v multiplexu:) Hnus Velebnosti!

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ben111: Nemám moc rád hororvé komédie,lebo to už potom není strašidelné ani desivé chápeš..ale taký Tucker a Dale vs. Zlo či tá britská komédia no nespomeniem si na názov..čo sa tam začali ludia meniť na zombies a oni sa ukryli v ich oblubenej krčme napokon..isto budeš vedieť..tak tieto dva boli super,inak ak horor,tak nech mám pred ním rešpekt..

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

srncek: A dost dobré jsou i hororové komedie -Mrtvý sníh, Zombieland, ale to jsou spíš víc komedie než horory:)

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

SAW1-super,REC-najneoriginálnejší originál,Cloverfield-paráda,Oni-nevidel,Alien 1-trpí na svoju dobu,Aleins-výborné..Pád do tmy-ujde..rozhodne nedoporučujem-GRAVE ENCOUNTERS,PAUGHKEEPSIE TAPES,čiastočne ATROCIOUS,THE TUNNEL..to je trata času..

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

srncek: to napíšu klidně i já jen tak namátkou ... REC, Monstrum, Oni, SAW, svého času Alien, který i přes stáří strčí tohle do kapsy, Kruh, Nenávist a ještě se mi docela líbil Pád do tmy.

Darkage

Darkage (hodnocení, recenze)

srncek: Insidious, Zena v cernem, Plivu na vas hrob, Hruza v Connecticutu, Posledni dum nalevo... teraz sa chystam na Sinister...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Darkage: No napíš mi (nám) tu aspoň 5 poriadnych hororov..ako pre znalca žánru by to pre teba nemal byť problém..

Darkage

Darkage (hodnocení, recenze)

nuda, nuda, nuda... kto sa pri tomto bal, tak este nevidel poriadny horor... jednotka bola na prd, dvojku som radsej vynechal a trojka je tiez na prd... stvorka a päťka ma už nezaujimaju...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Dvojka bola super a musíte sa to naučiť brať ako fakt bežné home video,bežný život nejakej rodinky až kým sa nezačalo diať to,čo sa začalo..ja som naopak rád,že tam nebola nonstop akcia a hororvé momenty,lebo menej je niekedy viac..do 4ky napchali do Traileru 2 toľko vecí,čo za 3 diely dohromady a to sa potom veci míňaju účinku..ja som s dvojkou veľmi spokojný a už tam som bol posratý až za ušami,lebo keď som pred tým videl iba jednotku,z ktorej som bol sklamaný,obzvlášť keď som dal za ňu 6€ v obchode,č som si to mohol stiahnuť inak,tak dvojka to skrátka naštartovala celé..málo lakačiek k tejto téme skrátka patrí,ale o to je to potom intenzívnejšie..inak by z otho bol len ďaľší bububu film o strašidelnom dome s bubákmi..spätne som potom ocenil aj jednotku,keď už som vedel,že to je pevná súčasť skvelého  príbehu..UVIDÍME PO 4ke,ČI SA TO NEDOSERE..Už sa neviem dočkať..

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Souhlasím s vámi. Trojka je pro mě taky nejlepší díl série. Po nic moc jedničce, přišla ještě horší dvojka, ale trojka to nakopla - dost napínavej horor.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

srncek: Já jsem si to taky pouštěl za tmy a i když jsem doma sám nebyl, tak chvílemi mi moc dobře nebylo :) Fakt docela velký překvapení pro mě, páč i když nejsem kdovíjakej fanoušek této série, tak jednička se mi líbila (4*), dvojka mě totálně zklamala (2*), no a trojka zas příjemně překvapila (4*), měla spoustu skvělých a i celkem inovativních nápadů (např. ta kamera na větráku atd.).

O čtyřce jsem si přečetl až teď a obávám se toho stejně jako ty, uvidíme, naštěstí to maj pod palcem stejní režiséři, tak snad to nebude úplnej propadák (trailer vypadá sice dobře, ale co z toho, když se to ve filmu určitě zas neobjeví :-)).

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ramirez85: TRojka bola jedným z najlepších hororv bez krvi a stupídnych vrážd,aké som kedy videl..koniec je priam neznesiteľný a to sa ja nebojím pri filmoch nikdy..najlepšie si to pustiť tak o tretej ráno,slúchadlá na uši,prázdny byt a normálne začnete cítiť,ako vám niekto dýcha na krk..4ka sa mi zdá nabrala smer o deckách pre deti,tak som hodne zvedavý,či to celé nedosrali..rád by som si pozrel aj kvalitnú 5ku,či 6ku,ale radšej mať len 4,než to domrviť ako SAW..

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Mnohem lepší než slaboučký díl druhý, fakt mě to celkem překvapilo, jeden by si myslel, že už je tohle téma vydojený jak stoletá kráva a ono ne :) Zasadit děj do osmdesátek a navíc tam dát opravdu nějaký DĚJ byl skvělej nápad :) Jsem docela zvědavej na čtyřku.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: Díky....to sú psi hento..no nevadí,spokojný som aj s tým,čo vo filme bolo,lebo také peklo som už dávno nevidel..

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

srncek: Asi půjde jen  o reklamní trik. Něco jako když Rodriguez dodal v traileru na Predátory mraky zaměřovačů, které míří na Adriena Brodyho a pak tam ta scéna vůbec nebyla. Prostě ji vyrobili jen pro trailer. Tohle je obávám se stejné:))

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

MÔŽE mi prosím niekto,hocikto,povedať,kde do prdele nájdem PA3 s tými scénami z Český trailer 2 ???? Mám to z ulozto a žiadny požiar,ani žeby ju schmatol démon v spálni a preletel ňou cez dvere,ani kúpeľnovú scénu tých malých dvoch ani otrieskaný démonológ o stôl tam neboli..je to na BR,či DVD origináli niekde či si to mám rovno nájsť ako americkú verziu..?Nechápem raz,prečo robia toto s tými filmami debili..jednu verziu a hotovo...ĎAKUJEM za radu,ak tu vôbec niekto ešte chodí...4ka klope na dvere..doslova :)

giaruj

giaruj (hodnocení, recenze)

strašná strašne slabá hovadzina... však to sa ani pozerať nedá... Paranormal activity je séria hororov, ktorá privádza k spánku. Zlé, zlé, zlé. Vlastne lepšie ako prášky na spanie. Ani jeden z filmov vo mne nezanechal nič... 

habertek

habertek (hodnocení, recenze)

No mě se jednička dost líbila. Fakt jsem se u ní bál, dvojka už hodně padla spolu s trojkou. Akorát nechápu lidi co tu mají plnou hubu keců jaká je to sračka...TAK PROČ NA TO ČUMÍTE???

 (hodnocení, recenze)

korbitch22: tomu se říká kvalitní marketing... po 3 to samé a lidi na to pořád chodí, kde jsem to už jenom viděl?

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

rozpočet 5 mega...tržby 205 mega..... to je prostě neuvěřitelný a sen každýho filmaře. Jsem fanoušek série a u trojky se mi párkrát zastavilo srdce,4ku bych už nemusel přežít :) 

 (hodnocení, recenze)

f.com: jenom tendle díl nebo celou sérii?

f.com

f.com (hodnocení, recenze)

Může mi někdo vysvětlit ten příběh? Nějak jsem ho nepobíral...

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

Pro mě jednoznačně nejlepší díl série, páč sem nemusel čekat hodinu nudných home video záběrů, než se aspoň pohnou první dveře. A kdyby si odpustili ten satanismus či co to bylo, přidal bych hvězdu navíc.

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

nedoporučuju se na to dívat hned po dvojce, příjde vám to moc moc moc nudné a stereotypní, ikdyž jsem se párkrát lekl tak už je to prostě ohrané:)

 (hodnocení, recenze)

Kuj železo, dokud je žhavé... jinými slovy dokud na to budou chodit bude to co rok to díl.... ale SAW na sebe aspoň navazoval - 3 filmy a ve všech je jiné vysvětlení toho co se tam děje...

Wicky

Wicky (hodnocení, recenze)

Mě právě přijde že to jde hnedka moc zasebou. Kdyby čtyřku aspon nechali az na rok 2013

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Deratizer: Vypadá to , že jo a výdělky tomu také odpovídají a nečekám , že by 4 díl šel pod hranici výdělku 100milionů

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Na startu je ctyrka, furt to jeste nekoho bavi cumet porad na totez a na amatersky home zabery? Furt dokola.

MatejNosal

MatejNosal (hodnocení, recenze)

som trošku zmätený film som videl a tak isto aj trailer naň ale scéna v trailery kde sú deti pred zrkadlom a snažia sa vyvolať Mary vôbec vo filme nebola ako to je možné? bola tam scénka o tom ale úplne iná, nie je náhodou viacej verzií trojky?

KateW

KateW (hodnocení, recenze)

Mám otázku. Vím, že by bylo jednodušší se na to podívat znova, ale nebyla Katie náhodou mladší sestra? A nemáte někdo ponětí, co měl znamenat ten konec?

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

deadman93: Já jsem byl v kině a odcházel jsem znuděnej a to jsem první dva díly viděl doma. Jak jednička tak dvojka mě něčím dokázala vyděsit, ale trojka absolutně ničím a o to víc mě to mrzí, protože jsem byl v kině. Pokud vidím film v kině, tak mě snad nic nezklame, ale pro mě tohle byl nejhorší kino zážitek vůbec. Pokud nepočítám návštěvy kina se školou na Anglický jahody nebo jiné české kraviny... 

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama