Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (450)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $104,028,807Tržby Celosvetovo $207,039,844Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,029,350 //počet predaných kusov 201,568║ Až na pár slušných scén opäť neskutočne vatové(aj to dve "ľakavé" scény sú len tak pre pobavenie mimo strašenia duchov) a nedomyslené, ťažko povedať akú výpovednú hodnotu od toho tvorcovia čakali, je to len guláš chvíľkových nápadov, nehorázneho klišé, ťažko pochopiť a to už po 3x kto by ostal v dome kde straší??? A nechal svoje detičky vystaviť čudesným výjavom. Osobne je to podľa mňa jedna z najhorších filmových sérii čo kedy vznikla. /15%/ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Upřímně - Paranormal Activity nikdy nebyl můj šálek čaje. Nebo alespoň první díl. Nicméně s hororovou krizí došlo i na trojku. A i když pro mě otravné neduhy spojené s dokumentárním hororem nezmizely, tak považuju trojku za dost slušnou hororovou záležitost s dobrými nápady. Z nichž například pravidelné otáčení kamery je dost dobrý prostředek, jak navodit napětí a strach. Vytušíme, že něco uvidíme, a jak kamera pomalu najíždí, ukáže osobu u stolu, ale zase se otáčí a pak zase vrací - tady mi přišlo, že opravdu využili potenciál doku-záběrů. Navíc je fajn, že použití kamer je tu jakž takž ospravedlněno, takže z větší části odpadá nelogický tahání kamery všude sebou. I finále je uspokojivý a obě holčičky nelezou na nervy, za což je další palec nahoru. Pro mě lepší, než nezáživná jednička. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Séria ma v štvorke pomaly ale isto prestáva baviť. Kým prvé dve časti ma bavili (dvojka dokonca možno troška viac, lebo som čakal tupý sequel a ono sa z toho vykľulo niečo úplne iné, šikovnejšie a originálnejšie), pri trojke som sa pristihol, že sa nudím. Našťastie to nebolo zlé, nebolo to dlhé a malo to niekoľko hnusných (v dobrom) scén (Krvavá Mary, finále). No predsa len... tretí raz ma už nebaví čakať 15 minút na to, ktorý z desiatich obrazov na stene sa pohne o 35 centimetrov (prvé dva razy ma to bavilo, ehm). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To jsou mi, ale věci... Podobně jako v jiné rádoby hororové sérii Resident evil kterou jsem komentoval nedávno se i v této sérii našel jeden koukatelný díl a shodou okolností je to opět ten třetí. Nicméně tady to mělo skončit. Nic skvělýho na tom sice není, ale ušlo to. Co přišlo potom to už je hotová tragédie.50% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama