Reklama

Reklama

Pes jménem Krismes

(TV film)
  • USA A Dog Named Christmas (více)

Obsahy(1)

Inspirován úspěšným románem Grega Kincaida zroku 2008 je tento dojemný televizní film předurčen k tomu, aby se stal klasikou svátečního období. Vypráví příběh George McCraye, (Bruce Greenwood - Star Trek), který odmítne svému postiženému synu Toddovi, (Noel Fisher - The Riches), koupit psa, obává, se že ten by se o něj nebyl schopen starat. Dvacetiletý Todd je známý svou láskou ke zvířatům a rodinná kansaská farma se zdá být dokonalým domovem pro mazlíčky, ale George je neoblomný: „Tohle není místo pro psa. Psi jen rozptylují.“ Avšak díky přímluvě jeho matky, Mary Ann (Linda Emond - Julie & Julia), se Toddovi vytrvalost vyplatí. McCrayovi si vezmou z útulku roztomilého zlatého retrívra. Podle doby v roce se mu rozhodnout říkat Vánoce. Ale stane se trvalým členem rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

mala.megi 

všechny recenze uživatele

Klasický vánoční slaďák: postižený chlapec, pejsci v útulku, ztracený psí kamarád atd. Ale víte co? Mně se ten příběh fakt líbil, i když bylo předem jasné, jak to dopadne a proto dojemný závěr nebyl až tak dojemný. Ale protože jsou Vánoce, tak si moje hvězdičky zaslouží! ()

mirika39 

všechny recenze uživatele

Vcelku pekný vianočný film, ktorý si môžete pozrieť s deťmi a užívať si pri tom vianočnú atmosféru, aby ste nepozerali stále dookola iba Popolúšku a Perinbabu, ale to aj obmieňali. Roztomilý príbeh, kde hlavnú úlohu zohráva "najlepší priateľ človeka" a postihnutý chlapec. Najhoršie, čo som na tom filme zažila, bol slovenský dabing. ()

Reklama

Reklama